Kattoremontin yhteydessä kaikki katolle kerralla

Katto on kokonaisuus ja se pitää sisällään paljon muutakin kuin pelkän katteen. Oikein suunnitellussa ja rakennetussa katossa on huomioitu myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet.

Ammattitaitoisen asennuksen ja laadukkaiden tuotteiden yhteensopivuuden ansiosta Ruukin katto on varma valinta. Ruukin tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-alkuperämerkintä, joka takaa sen, että tuote on valmistettu Suomessa ja paikallisten laatuvaatimusten mukaisesti CE-merkitty.

Teräskatto on myös ekologinen valinta, koska materiaalina teräs on 100 % kierrätettävä.

Ruukin Classic on kattojen kestosuosikki vuodesta toiseen.Ruukin Classic on kattojen kestosuosikki vuodesta toiseen.

Kaikki katolle kerralla - yhdestä paikasta

Toimivan katon tärkein ominaisuus on, että kaikki osat on valittu huolellisesti ja ne ovat keskenään yhteensopivia niin toiminnallisesti kuin ulkonäöllisestikin.

Vain saumattomasti yhteen sopivat osat takaavat vesitiiviin katon

Katto on kokonaisuus, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät vesikatelevyt. Kaikki katon erilliset osat ovat tärkeitä – pienimmistä ruuveista aina suuriin katelevyihin ja tikkaisiin asti. Jokaisella osalla on tärkeä tehtävä katon turvallisuuden, kestävyyden ja tyylikkyyden kannalta.

Listoitukset ja otsalaudat viimeistelevät katon ulkoasun. Ne yhdistävät katon eri osat toisiinsa ja tekevät katosta saumattoman, visuaalisesti miellyttävän ja yhtenäisen kokonaisuuden.

Rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet, kuten tikkaat ja kattosillat varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä. Sadevesijärjestelmät ohjaavat sadeveden tehokkaasti viemärijärjestelmään.

Kannattaa huomioida, että eri värisiä kattorurvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä voi hyvin yhdistää tarpeen mukaan. Kannattaa huomioida, että eri värisiä kattorurvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä voi hyvin yhdistää tarpeen mukaan. 

Sadevesijärjestelmät

Ruukin sadevesijärjestelmät on suunniteltu sopiviksi niin teräs, tiili kuin huopakatollekin. Oli siis kattomateriaalisi mikä tahansa, voit valita Ruukin sadevesijärjestelmän.

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Sadevesijärjestelmämme ovat erittäin korkealaatuisia ja ääriolosuhteissa testattuja ja niillä on 30 vuoden takuu.

Toimiva sadevesijärjestelmä pitää talon seinät kuivina ja maalit hyvässä kunnossa kauemmin.Toimiva sadevesijärjestelmä pitää talon seinät kuivina ja maalit hyvässä kunnossa kauemmin.

Kattoturvatuotteilla turvallinen liikkuminen katolla

Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto -ja puhdistustöitä. Myös rakennusmääräykset velvoittavat rakennuksen omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

Katon huoltaminen on turvallista, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat välineet ovat paikoillaan. Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Esimerkiksi ulko-oven ja kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle.

Ruukin kattomallistossa on varaa valita

Ruukin valikoimasta löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen rakennukseen ja käyttötarpeeseen. Ruukki laatuluokka on kattosi takuu jopa 50 vuodeksi. Laatuluokkia on kolme - Ruukki® 50 Plus, Ruukki® 40 ja Ruukki® 30. Uniikki laatuluokkamerkkimme on osoitus siitä, että tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissa olosuhteissa.

Tutustu laatuluokkiin täällä >>

Ruukki Classic on varma valinta

Ruukki Classic® on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii lähes kaikkiin talomalleihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville, jopa 1:9 kattokaltevuuksille, osoituksena tästä Ruukilla on alan ensimmäisenä toimijana VTT:n tuotesertifikaatti valmiskaton saumarakenteen vesitiiveydestä (VTT-C-11975-17). Kaltevuuksista löydät lisätietoja asennusohjeista.

Kaikki katon osat on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön. Ruukki Classic® on saatavilla parhaassa Ruukki 50 Plus laatuluokassa - 50 vuoden takuulla. Tuote on suomalainen.

Ruukki Classicissa ei ole katon ulkonäköä häiritseviä pokkauksia eikä katon pintaa läpäiseviä ruuveja.


Ruukin ensiluokkaiset teräskatot ovat suojanneet koteja lähes 60 vuotta. Niiden kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla. Laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy varmasti erinomainen vaihtoehto. Tyyli voi olla mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä. Voit valita kolmesta tyylistä mieleisesi: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet.

Tutustu kattomallistoon täällä >>


 
Päivitetty
11.6.2020