Oma valokuva tai pintamateriaali kruunaa yksilöllisen wc:n huuhtelupainikkeen

Geberit tunnetaan seinä-wc:n asennuselementeistä, joilla wc:n huuhtelusäiliön saa piiloon seinän sisään. Näkyviin jää ainoastaan huuhtelupainike, jonka mallin voi valita oman maun mukaan.

Geberitin huuhtelupainikkeiden valikoimassa on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat muodoiltaan, kooltaan, materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan. Seinä-wc:ssä huuhtelupainikkeen ja posliinisen wc-istuimen mallin saa valita melko vapaasti. Niiden tyylillä voi siis vahvistaa kylpyhuoneen valittua ilmettä ja ilmentää omaa persoonallista makua. Piilohuuhtelusäiliö ja asennuselementti jäävät piiloon seinän sisään.

geberit_sigma21-huuhtelupainike_mustang-liuskekivi_kylpyhuoneku

Aito luonnonkivipinta

Uuteen Sigma21-huuhtelupainikkeeseen on saatavana aito liuskekivipinta. Luonnonmateriaaleja ei ole aiemmin käytetty Geberitin huuhtelupainikkeissa. Muut vakiomallien pintamateriaalit ovat valkoinen, musta ja hiekanvärinen lasi. Sigma21-huuhtelupainikkeesta valmistetaan myös kustomoitavaa mallia, jonka pintaan voi painattaa oman valokuvan tai jonka voi päällystää vaikka puulla. Näin seinä-wc:n huuhtelupainikkeesta voi tehdä kylpyhuoneen väriläiskän tai sulauttaa sen täysin ympäristöönsä.

Geberitin valikoima on täydentynyt huhtikuussa uudella Sigma21-huuhtelupainikkeella. Siinä on vettä säästävä kaksoishuuhtelu, jonka painikkeet ovat muodoltaan pyöreitä. Painikkeiden ympärillä on kirkkaan kromin väriset metallikehykset. Saatavana on neljä vakiomallia, joissa pintamateriaaliksi voi valita joko valkoisen, mustan tai hiekanvärisen lasin tai tummanharmaan mustang-liuskekiven. Sigma21 on ensimmäinen huuhtelupainike, jossa on valmiina vaihtoehtona aito luonnonkivipinta.

LiuskekiviLiuskekivi
MustaMusta
HiekkaHiekka
ValkoinenValkoinen

Yksilöllisyyttä omilla kuvilla ja materiaaleilla

Uutuuspainikkeesta on saatavana myös yksilöllisen näköinen, kustomoitava malli, jonka pintamateriaalin ja kuosin voi valita itse. Pohjalevyn kehyksettömän muotoilun pystyy yhdistämään melkein loputtomaan määrään erilaisia pintamateriaaleja.

– Sigma21-huuhtelupainikkeesta voi tehdä täysin omannäköisensä. Siitä voidaan tehdä vaikka puupintainen tai päällystää sen samalla laatalla kuin kylpyhuoneen seinät. Painikkeen voi tilata myös omasta valokuvasta, esimerkiksi itselle tärkeästä maisemasta. Näin huuhtelupainikkeesta tulee kuin taulu kylpyhuoneeseen, Laakso vinkkaa.

Jos kotona on Geberitin seinä-wc, jossa on Sigma-piilohuuhtelusäiliö, vanhan huuhtelupainikkeen voi halutessaan vaihtaa uuteen persoonalliseen painikkeeseen helposti.

Huuhtelupainikkeesta voidaan tehdä vaikka puupintainen.Huuhtelupainikkeesta voidaan tehdä vaikka puupintainen.
Painikkeen saa myös omasta valokuvasta.Painikkeen saa myös omasta valokuvasta.

Raikas kylpyhuone jokaisella huuhtelulla

Lisävarusteena Sigma21-huuhtelupainikkeeseen saa integroitua wc:n raikastimen. Siinä painikkeen taakse asennetaan raikastinkehys, jonka avulla raikastinkuution lisääminen on helppoa. Kehyksen kouru ohjaa kuution hallitusti huuhtelusäiliöön, jossa kuutio sulaa hitaasti vedessä ja raikastaa wc:n jokaisella huuhtelukerralla. Kuutio lisätään kallistamalla huuhtelupainiketta yläreunasta eteenpäin ja pudottamalla kuutio sen takana olevaan kehykseen. Kun painike suljetaan, raikastin on käyttövalmis.

 Lisävarusteena saatava Geberit-raikastinkehys sopii useimpiin Sigma-sarjan painikkeisiin. Lisävarusteena saatava Geberit-raikastinkehys sopii useimpiin Sigma-sarjan painikkeisiin.
 
Päivitetty
20.7.2018