• Etusivu
  • Talo

Oma valokuva tai pintamateriaali kruunaa yksilöllisen wc:n huuhtelupainikkeen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 08.11.2023
20187_54174.jpg

Painikkeen saa myös omasta valokuvasta.

Geberit tunnetaan seinä-wc:n asennuselementeistä, joilla wc:n huuhtelusäiliön saa piiloon seinän sisään. Näkyviin jää ainoastaan huuhtelupainike, jonka mallin voi valita oman maun mukaan.

Geberitin huuhtelupainikkeiden valikoimassa on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat muodoiltaan, kooltaan, materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan. Seinä-wc:ssä huuhtelupainikkeen ja posliinisen wc-istuimen mallin saa valita melko vapaasti. Niiden tyylillä voi siis vahvistaa kylpyhuoneen valittua ilmettä ja ilmentää omaa persoonallista makua. Piilohuuhtelusäiliö ja asennuselementti jäävät piiloon seinän sisään.

Aito luonnonkivipinta

Uuteen Sigma21-huuhtelupainikkeeseen on saatavana aito liuskekivipinta. Luonnonmateriaaleja ei ole aiemmin käytetty Geberitin huuhtelupainikkeissa. Muut vakiomallien pintamateriaalit ovat valkoinen, musta ja hiekanvärinen lasi. Sigma21-huuhtelupainikkeesta valmistetaan myös kustomoitavaa mallia, jonka pintaan voi painattaa oman valokuvan tai jonka voi päällystää vaikka puulla. Näin seinä-wc:n huuhtelupainikkeesta voi tehdä kylpyhuoneen väriläiskän tai sulauttaa sen täysin ympäristöönsä.

20187_54173.jpg

Geberitin valikoima on täydentynyt huhtikuussa uudella Sigma21-huuhtelupainikkeella. Siinä on vettä säästävä kaksoishuuhtelu, jonka painikkeet ovat muodoltaan pyöreitä. Painikkeiden ympärillä on kirkkaan kromin väriset metallikehykset. Saatavana on neljä vakiomallia, joissa pintamateriaaliksi voi valita joko valkoisen, mustan tai hiekanvärisen lasin tai tummanharmaan mustang-liuskekiven. Sigma21 on ensimmäinen huuhtelupainike, jossa on valmiina vaihtoehtona aito luonnonkivipinta.

Liuskekivi
Liuskekivi
Musta
Musta
Hiekka
Hiekka
Valkoinen
Valkoinen

Yksilöllisyyttä omilla kuvilla ja materiaaleilla

Uutuuspainikkeesta on saatavana myös yksilöllisen näköinen, kustomoitava malli, jonka pintamateriaalin ja kuosin voi valita itse. Pohjalevyn kehyksettömän muotoilun pystyy yhdistämään melkein loputtomaan määrään erilaisia pintamateriaaleja.

– Sigma21-huuhtelupainikkeesta voi tehdä täysin omannäköisensä. Siitä voidaan tehdä vaikka puupintainen tai päällystää sen samalla laatalla kuin kylpyhuoneen seinät. Painikkeen voi tilata myös omasta valokuvasta, esimerkiksi itselle tärkeästä maisemasta. Näin huuhtelupainikkeesta tulee kuin taulu kylpyhuoneeseen, Laakso vinkkaa.

Jos kotona on Geberitin seinä-wc, jossa on Sigma-piilohuuhtelusäiliö, vanhan huuhtelupainikkeen voi halutessaan vaihtaa uuteen persoonalliseen painikkeeseen helposti.

Huuhtelupainikkeesta voidaan tehdä vaikka puupintainen.
Huuhtelupainikkeesta voidaan tehdä vaikka puupintainen.

Raikas kylpyhuone jokaisella huuhtelulla

Lisävarusteena Sigma21-huuhtelupainikkeeseen saa integroitua wc:n raikastimen. Siinä painikkeen taakse asennetaan raikastinkehys, jonka avulla raikastinkuution lisääminen on helppoa. Kehyksen kouru ohjaa kuution hallitusti huuhtelusäiliöön, jossa kuutio sulaa hitaasti vedessä ja raikastaa wc:n jokaisella huuhtelukerralla. Kuutio lisätään kallistamalla huuhtelupainiketta yläreunasta eteenpäin ja pudottamalla kuutio sen takana olevaan kehykseen. Kun painike suljetaan, raikastin on käyttövalmis.

Lisävarusteena saatava Geberit-raikastinkehys sopii useimpiin Sigma-sarjan painikkeisiin.
Lisävarusteena saatava Geberit-raikastinkehys sopii useimpiin Sigma-sarjan painikkeisiin.
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton