• Etusivu
  • Talo

Keittiöhanoilla sujuvampi arki

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 06.04.2020
20187_54146.jpg

Jokainen kotikokki tietää, että tahmainen leipätaikina tai rasvaiset kädet jättävät keittiön vesihanan sottaiseksi, kun hanan avaa käsien pesemistä varten. Kosketusvapaa hana sen sijaan pysyy siistinä, minkä ansiosta bakteerien leviäminen keittiössä ja muualla kotona vähenee merkittävästi.

Perinteisen vipuhanan rinnalla hybridihana, eli tavallisen ja kosketusvapaan hanan yhdistelmä, on kasvattanut suosiotaan kodeissa.

Keittiö on yhä enemmän kodin keskipiste ja osa oleskelutilaa, jossa vietetään paljon aikaa. Keittiössä kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa arkeen ja juhlaan, ja rakkaudella valmistettu ruoka lämmittää vatsan ja mielen.

Käytännöllinen hybridi Oras Optima -perheeseen

Oras Optima tuo keittiöön ammattilaistason ominaisuudet tyylikkäässä paketissa. Tuttu ja luotettava hydridikeittiöhana on saanut rinnalleen mallit, joissa uusina ominaisuuksina joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.

Hanan etuosassa on selkeä, digitaalinen lämpötilanäyttö, joka varoittaa vilkkumalla, kun veden lämpötila ylittää 42 astetta. Kosketusvapaan toiminnon ansiosta käsienpesu on helppoa ja hygieenistä. Älykäs sisäänrakennettu astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti tietyn ajan jälkeen, mikä pienentää huomattavasti vesivahingon riskiä.

20187_54148.jpg
Joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.
Joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.
Uusi kosketusvapaa Oras Optima lämpötilannäytöllä.
Uusi kosketusvapaa Oras Optima lämpötilannäytöllä.

Oras Optima -tuoteperheeseen kuuluu täydellinen valikoima hanoja kaikkiin tarpeisiin; kosketusvapaat pesuallashanat, älykkäillä ominaisuuksilla varustetut vipuhanat, termostaattiset amme- ja suihkuhanat, sadesuihkut ja keittiöhanat. Oras Optima -pesuallashanoista ja -keittiöhanoista on saatavilla myös eko-mallit, jotka säästävät vettä ja energiaa, ja ovat entistä turvallisempia käyttää.

Oras Signa vipu- tai hybridimallina

Oras Signan innovatiivinen 360 asteen muotoilu näyttää hanasta aina uuden, kauniin puolen. Hanasta on saatavilla sekä perinteinen vipumalli että hybridimalli. Hybridimallissa kosketusvapaa toiminto aktivoidaan viemällä käsi hanan viereen. Hana sulkeutuu automaattisesti kuuden sekunnin kuluttua.

20187_54152.jpg

Signan käyttäjäystävällisyys vie keittiösi toiminnallisuuden uudelle tasolle joka ikinen päivä. Oras Signa -hybridimallia voi käyttää sekä perinteisenä vipuhanana että kosketusvapaasti käsien pesuun tai astioiden huuhteluun ruoanlaiton lomassa. 150° kääntyvä juoksuputki antaa runsaasti tilaa toimia pesualtaalla. Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa. Tämä helpottaa leikkuulautojen ja muiden välineiden huuhtelua.

Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa.
Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa.
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63067.jpg
Jokainen osaa pestä kätensä, mutta osaatko pestä ne oikein?
Jokainen meistä osaa pestä kätensä - ainakin teoriassa, mutta miten kädet tulisi pestä jos niistä haluaa oikeasti puhtaat?Tiesitkö, että käsienpesu kestää keskimäärin vain alle kaksi sekuntia? Siinä ajassa täysin puhdasta ei kyllä tule. Tämä kannattaa pitää mielessä kun seuraavan kerran kättelet jotakuta. Jos ja kun haluat säästää perhettäsi ja itseäsi turhilta sairastumisilta, kannattaa käsien pesemiseen kiinnittää oikeasti huomiota.
20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20199_59892.jpg
Miten vältät huonon led-valaistuksen?
Led-valaisimet ovat energiatehokkaita ja hyviä kotien ja toimistojen sekä muiden tilojen valaisijoita. Tehokkuushuumassa ja ledien hintoja vertaillessa saattaa tulla tehneeksi virhehankinnan, jos muutamat perusasiat eivät ole tiedossa.Tässä 10 kohdan lista, jonka avulla saat vältettyä huonot valinnat led-valaistuksen ostamisessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton