Keittiöhanoilla sujuvampi arki

Jokainen kotikokki tietää, että tahmainen leipätaikina tai rasvaiset kädet jättävät keittiön vesihanan sottaiseksi, kun hanan avaa käsien pesemistä varten. Kosketusvapaa hana sen sijaan pysyy siistinä, minkä ansiosta bakteerien leviäminen keittiössä ja muualla kotona vähenee merkittävästi.

Perinteisen vipuhanan rinnalla hybridihana, eli tavallisen ja kosketusvapaan hanan yhdistelmä, on kasvattanut suosiotaan kodeissa.

Nimetön-12

Keittiö on yhä enemmän kodin keskipiste ja osa oleskelutilaa, jossa vietetään paljon aikaa. Keittiössä kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa arkeen ja juhlaan, ja rakkaudella valmistettu ruoka lämmittää vatsan ja mielen.

Käytännöllinen hybridi Oras Optima -perheeseen

Oras Optima tuo keittiöön ammattilaistason ominaisuudet tyylikkäässä paketissa. Tuttu ja luotettava hydridikeittiöhana on saanut rinnalleen mallit, joissa uusina ominaisuuksina joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.

Hanan etuosassa on selkeä, digitaalinen lämpötilanäyttö, joka varoittaa vilkkumalla, kun veden lämpötila ylittää 42 astetta. Kosketusvapaan toiminnon ansiosta käsienpesu on helppoa ja hygieenistä. Älykäs sisäänrakennettu astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti tietyn ajan jälkeen, mikä pienentää huomattavasti vesivahingon riskiä.
 

  
Joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.Joustava juoksuputki ja kaksi eri spray-toimintoa.
Uusi kosketusvapaa Oras Optima lämpötilannäytöllä.Uusi kosketusvapaa Oras Optima lämpötilannäytöllä.

Oras Optima -tuoteperheeseen kuuluu täydellinen valikoima hanoja kaikkiin tarpeisiin; kosketusvapaat pesuallashanat, älykkäillä ominaisuuksilla varustetut vipuhanat, termostaattiset amme- ja suihkuhanat, sadesuihkut ja keittiöhanat. Oras Optima -pesuallashanoista ja -keittiöhanoista on saatavilla myös eko-mallit, jotka säästävät vettä ja energiaa, ja ovat entistä turvallisempia käyttää.

Tutustu tarkemmin kaikkiin Oras Optima -hanoihin

Oras Signa vipu- tai hybridimallina

Oras Signan innovatiivinen 360 asteen muotoilu näyttää hanasta aina uuden, kauniin puolen. Hanasta on saatavilla sekä perinteinen vipumalli että hybridimalli. Hybridimallissa kosketusvapaa toiminto aktivoidaan viemällä käsi hanan viereen. Hana sulkeutuu automaattisesti kuuden sekunnin kuluttua.
 

Nimetön-13

Signan käyttäjäystävällisyys vie keittiösi toiminnallisuuden uudelle tasolle joka ikinen päivä. Oras Signa -hybridimallia voi käyttää sekä perinteisenä vipuhanana että kosketusvapaasti käsien pesuun tai astioiden huuhteluun ruoanlaiton lomassa. 150° kääntyvä juoksuputki antaa runsaasti tilaa toimia pesualtaalla. Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa. Tämä helpottaa leikkuulautojen ja muiden välineiden huuhtelua.

Tutustu tarkemmin kaikkiin Oras Signa -hanoihin

Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa.Ulosvedettävä juoksuputki on vakiona sekä klassisessa vipuhanassa että hybridimallissa.
 
Päivitetty
6.4.2020