Euli Primo2 - lämmintä tai aktivoivaa valoa

Eulin laadukas työpiste- ja kylpyhuone valaisinmallisto Primo2 on päivitetty, uutena ominaisuutena
valaisimiin on lisätty DualWhite värilämpötilan valinta.

Dual White - 1 valaisin, 2 värilämpötilaa


Valittavana on siis kaksi eri värilämpötilaa, lämmin tai aktivoiva - kohteen ja mieltymyksen mukaan.
Asentaja valitsee joko 3000K tai 4000K värilämpötilan helposti kytkennän yhteydessä.

Kuinka valita sopiva valon värilämpötila?

Tilan käyttötarkoitus ja mieltymykset auttavat värilämpötilan valinnassa. Mitä matalampi lukema sitä lämpimämpää valo on, korkeampi lukema on taas neutraalimpaa valoa sävyltään.

  • 3000K = lämmin valkoinen valo
  • 4000K = neutraali valkoinen valo

Kodin tiloista kodinhoitohuone, keittiö sekä kylpytilat valaistaan usein luonnollisen valkoisella valolla (4000K). Se on sopivan kirkas valo kodin askareisiin ja tekee tiloista puhtaan näköisiä. Lämpimän valkoista valon sävyä (3000 K) taas käytetään yleensä olohuoneessa, makuuhuoneissa tai ulkona.

Valo on miellyttävää silmille, mutta ei liian tunnelmallista. Lämpimien sisustusvärien yhteyteen valitaan usein lämmin 3000K ja moderniin sisustukseen taas 4000K valon värilämpötila. Värilämpötilan valinta on kuitenkin mieltymyskysymys, toinen pitää lämpimästä tunnelmaa luovasta valosta - toinen puhtaasta neutraalista valosta.

Primo2 työpiste- ja kylpyhuonevalaisin tuoteperhe on kehitetty valaisemaan tehokkaasti juuri siellä missä valoa eniten tarvitaan. Laadukkaat valaisimet ovat myös tippu- tai roiskevedenkestäviä. Valaisimen pohjan muotoilu mahdollistaa asentamisen kulmittain sekä pohjasta suoraan seinään.

Asennusvaiheessa asentaja valitsee käytettävän värilämpötilan valaisimesta. Pistorasialla varustetut mallit voidaan asentaa molemmin päin, oikealle tai vasemmalle. Euli Primo2 valaisinsarjasta löydät sekä IP21 ja IP44 kostean tilan valaisimet.

  • Runko valkoiseksi pulverimaalattua alumiinia. Päädyt polykarbonaattia.
  • Kupu opaaliakryylimuovia
  • Asennus suoraan seinäpintaan tai 45° kulmassa
  • Johtoaukot 2 kpl valaisimen pohjassa
  • Päädyissä läpivientiaihiot
  • Valaisimen pistorasioihin kytkettävissä jatkuva jännite
 
Päivitetty
19.7.2018