Uusi ihana kylpyhuone
Kylpyhuoneen remonttiseuranta. Osa 6

Kylpyuoneremontti on viittä vaille valmis.

Kalusteiden ja tilan suunnitteluun käytetty aika maksoi itsensä takaisin toimivana ja kauniina lopputuloksena.

Ota huomioon nämä asiat, kun suunnittelet remonttia:

  • Millainen tila on toimiva sinun perheellesi?
  • Riittääkö yksi suihku ja yksi pesuallas?
  • Haluatko seinä- vai lattia-wc:n?
  • Haaveiletko ammeesta?
  • Millaisen valaistuksen haluat?
  • Onko suihkuseinä riittävä suojaamaan roiskeilta vai kaipaako kylppärisi suihkunurkkaa tai peräti suihkukaappia?
3

Millainen suihku?

Tässä kohteessa havaittiin suihkun takana kosteusvaurio, joka vaikutti osaltaan päätökseen suihkukaapin valinnasta. Tämäkin tila oli pieni, mutta tilaan valittiin niin suuri suihku, kuin tänne oli mahdollista sovittaa.

IDOn uusi suihkukaappi Showerama 10-5 sopii viisikulmaisen muotoilunsa ansiosta niin suureen kuin pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Mikäli kylpyhuoneessasi on neliöitä reilusti, nelikulmainen suihkukaappi on oiva valinta. 

Vinkki! Piirrä lattiaan kalusteen mitat, katso idea täältä.

Entä säilytysratkaisu?

Näkyvin osa sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Valkoinen on ajaton ja varma valinta ja suomalaisten suosikki.

Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin makukysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaikki kaapistojemme etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat puhtaanapitoa.

IDOn kalusteratkaisuista löytyy mistä valita. Sarjoja sekä koko- ja värivaihtoehtoja on lukemattomia, joista varmasti löytyy jokaiselle sopivin.
 

IDO ElegantIDO Elegant

Wc-nostettiin seinälle

Perinteisen lattialla seisovan wc:n tilalle on nousemassa seinäasennettavat wc-istuimet. Ne tuovat tilantuntua ja helppoutta siivoukseen. Seinä-wc:n tekniikka kätkeytyy seinän sisään, jolloin lopputulos on siisti.

Helpotusta siivoukseen tuo myös IDOn Rimfree®-ratkaisu. Siinä ei ole perinteistä huuhtelukaulusta, jolloin lika- ja bakteeripesiä ei pääse muodostumaan. Innovatiivinen Rimfree®-muotoilu ja -huuhtelu ovat tuoneet wc-hygienian uudelle tasolle. Nyt wc-istuin on siisti jopa yhdellä pyyhkäisyllä, ja voit antaa säästyneen ajan itsellesi.

Mallistossa on sopiva huuhtelukaulukseton vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan: voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc:n ja modernin sulavalinjaisen tai kulmikkaamman mallin. Kaikki laajan IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree®-malleja ja lisäksi ratkaisu löytyy IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista.

4
6

Huuhtelupainike, joka kestää katseen

Seinälle nostettu wc tarvitsee parikseen täydellisen huuhtelupainikkeen. Valitse juuri sinun kylpyhuonettasi täydentävä ja korostuva tai seinälle huomaamattomasti kätkeytyvä vaihtoehto. Geberit-valikoimasta löytyy juuri oikea WC:n huuhtelupainike, joka antaa kylpyhuoneellesi viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelee sinua mukavuustoiminnoilla.

Geberitin huuhtelupainike viimeistelee tyylin.Geberitin huuhtelupainike viimeistelee tyylin.

Seurannan aikaisempiin ja myöhempiin osiin pääset tutustumaan täällä

 
Julkaistu
21.5.2018