• Etusivu
  • Talo

Uusi ihana kylpyhuone

Kylpyhuoneen remonttiseuranta. osa 6

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 16.05.2023
20187_54103.jpg

Kylpyuoneremontti on viittä vaille valmis.

Kalusteiden ja tilan suunnitteluun käytetty aika maksoi itsensä takaisin toimivana ja kauniina lopputuloksena.

Ota huomioon nämä asiat, kun suunnittelet remonttia:

  • Millainen tila on toimiva sinun perheellesi?
  • Riittääkö yksi suihku ja yksi pesuallas?
  • Haluatko seinä- vai lattia-wc:n?
  • Haaveiletko ammeesta?
  • Millaisen valaistuksen haluat?
  • Onko suihkuseinä riittävä suojaamaan roiskeilta vai kaipaako kylppärisi suihkunurkkaa tai peräti suihkukaappia?

Millainen suihku?

Tässä kohteessa havaittiin suihkun takana kosteusvaurio, joka vaikutti osaltaan päätökseen suihkukaapin valinnasta. Tämäkin tila oli pieni, mutta tilaan valittiin niin suuri suihku, kuin tänne oli mahdollista sovittaa.

IDOn uusi suihkukaappi Showerama 10-5 sopii viisikulmaisen muotoilunsa ansiosta niin suureen kuin pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Mikäli kylpyhuoneessasi on neliöitä reilusti, nelikulmainen suihkukaappi on oiva valinta.

Vinkki! Piirrä lattiaan kalusteen mitat, katso idea täältä.

Entä säilytysratkaisu?

Näkyvin osa sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Valkoinen on ajaton ja varma valinta ja suomalaisten suosikki.

Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin makukysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaikki kaapistojemme etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat puhtaanapitoa.

IDOn kalusteratkaisuista löytyy mistä valita. Sarjoja sekä koko- ja värivaihtoehtoja on lukemattomia, joista varmasti löytyy jokaiselle sopivin.

IDO Elegant
IDO Elegant

Wc-nostettiin seinälle

Perinteisen lattialla seisovan wc:n tilalle on nousemassa seinäasennettavat wc-istuimet. Ne tuovat tilantuntua ja helppoutta siivoukseen. Seinä-wc:n tekniikka kätkeytyy seinän sisään, jolloin lopputulos on siisti.

Helpotusta siivoukseen tuo myös IDOn Rimfree®-ratkaisu. Siinä ei ole perinteistä huuhtelukaulusta, jolloin lika- ja bakteeripesiä ei pääse muodostumaan. Innovatiivinen Rimfree®-muotoilu ja -huuhtelu ovat tuoneet wc-hygienian uudelle tasolle. Nyt wc-istuin on siisti jopa yhdellä pyyhkäisyllä, ja voit antaa säästyneen ajan itsellesi.

Mallistossa on sopiva huuhtelukaulukseton vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan: voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc:n ja modernin sulavalinjaisen tai kulmikkaamman mallin. Kaikki laajan IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree®-malleja ja lisäksi ratkaisu löytyy IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista.

20187_54105.jpg
20187_54104.jpg

Huuhtelupainike, joka kestää katseen

Seinälle nostettu wc tarvitsee parikseen täydellisen huuhtelupainikkeen. Valitse juuri sinun kylpyhuonettasi täydentävä ja korostuva tai seinälle huomaamattomasti kätkeytyvä vaihtoehto. Geberit-valikoimasta löytyy juuri oikea WC:n huuhtelupainike, joka antaa kylpyhuoneellesi viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelee sinua mukavuustoiminnoilla.

Geberitin huuhtelupainike viimeistelee tyylin.
Geberitin huuhtelupainike viimeistelee tyylin.

Seurannan aikaisempiin ja myöhempiin osiin pääset tutustumaan täällä.

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton