5 vinkkiä, kuinka lisäät säilytystilaa keittiössä

Keittiössä ei kai koskaan voi olla liikaa tilaa. Etenkin pienimmät tai harvemmin käytössä olevat keittiövälineet hukkuvat helposti kaappien uumeniin. Onneksi hyvällä suunnittelulla pieneenkin keittiöön saadaan innovatiivisilla ratkaisuilla lisää tilaa, niin säilytykseen kuin työskentelyyn. Mikä parasta, usein ratkaisut onnistuvat myös jälkiasennuksena.

Kokosimme viisi vinkkiä, kuinka lisätä säilytystilaa keittiössä.

1. Ripusta keittiövälineet seinälle

Kuka sanoo, että keittiövälineiden pitää olla kaapeissa piilossa? Tammiseen Willa-naulakkolautaan ripustat käden ulottuville kattilat, vispilät ja vaikka yrtit kuivumaan. Välitilaan tai seinälle sijoitettavaan Wall-seinäjärjestelmään saat hyllyjä, koukkuja, valoja ja jopa telineet veitsille ja tabletille. Peggi-päätylevyllä hyödynnät puolestaan komeroidenkin sivut. Kiinnitä levyyn koukkuja, hyllyjä ja magneetteja ja aseta esille rakkaimmat tai useasti käyttämäsi tavarat.

Peggi-päätylevyPeggi-päätylevy
Wall-seinäjärjestelmäWall-seinäjärjestelmä
Willa-naulakkolautaWilla-naulakkolauta

2. Ota komeroista myös ovet käyttöön

Willa-ovihylly on loistava ratkaisu, kun komerosta tuntuu loppuvan tila kesken. Pienempiä purkkeja ei enää tarvitse etsiä isompien takaa, kun ne voi asettaa kauniisti esille oveen.

Willa-ovihyllyWilla-ovihylly
Kalffi-kaappiKalffi-kaappi

3. Loihdi pöytä seinästä esille

Klaffi-kaapilla loihdit hetkessä pöydän esiin ja säilytät päivittäin tarvitsemiasi asioita fiksusti. Klaffikaappi on nerokas ratkaisu pieneen tilaan, jossa pöytä ei sovi olla esillä kaiken aikaa. Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina.

4. Hyödynnä sokkelitila

Oikealla suunnittelulla saat keittiöön lisätilaa sinne, mihin et tilaa osaa miettiäkään. Sokkeliin asennettavassa sokkelilaatikossa säilyvät niin uuninpellit, leivinpaperit, tyhjät säilytysrasiat kuin vaikka koiranruoat.

SokkelilaatikkoSokkelilaatikko

5. Kätke pöytä, säilytystila ja työtaso kaappiin

Mitä pienempi keittiö, sitä kätevämpi ratkaisu on Plussa-kaappi! Nerokas pyörillä varustettu apukaappi vedetään tarvittaessa esille. Taittuva taso toimii niin työtasona kuin pöytänäkin ja kätkee sisäänsä sopivasti säilytystilaa.

Plussa-kaappiPlussa-kaappi

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenotto.


 
Julkaistu
11.10.2018