Mitä et näe asuntomessuilla, vaikka se on siellä?

Asuntomessuilla on paljon katsottavaa ja nähtävää. Kaikkia asioita et kuitenkaan pääse näkemään. Osa piiloutuu rakenteisiin ja osa ei vain ole esillä.

Kohteessa 7, Winnovan Tähti on Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys.Kohteessa 7, Winnovan Tähti on Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys.
Kohteesta löytyy myös kaukolämpö ja aurinkopaneelit. Tekninen tila on hienosti toteutettu.Kohteesta löytyy myös kaukolämpö ja aurinkopaneelit. Tekninen tila on hienosti toteutettu.

Suurimmassa osassa kohteista on vesikiertoinen lattialämmitys. Tarkkaavainen voi löytää säätöpaneelin tai nähdä jopa vilauksen jakotukista. Kohteessa 7, Winnovan Tähti on ratkaisuksi valittu Uponorin lattialämmitys ja -viilennys yhdistettynä. Kurkistimme kohteen tekniikkatilaan, joka on opiskelijatyönä hienosti toteutettu ja todella monipuolisesti varustettu.

aurinkopaneeleihin ja kaukolämpöön voi tutustua Valovoiman autotallissa.aurinkopaneeleihin ja kaukolämpöön voi tutustua Valovoiman autotallissa.
IMG_0476

Toinen hyvin yleinen ratkaisu messutaloissa on kaukolämpö. Kaukolämpöasioihin pääsee kyllä tällä kertaa tutustumaan, kun poikkeaa Pori Energian kohteessa 10, Valovoima. Autotalliin on laitettu mukavasti esille tietoa kaukolämmöstä ja aurinkoenergiasta.

Seinä-WC:t ovat myös hyvin yleinen ratkaisu. Se sentään on puolittain näkyvissä. Kohteisiin 20 Casakivi ja 21 Jokilammi on asennettu rakenteiden sisään piilotettuun Geberit seinä-wc-elementtiin IDO IT! -wc. Tässä mallissa on Rimfreen lisäksi pehmeästi laskeutuva Slow Close -kansi sekä hurmaavan kantikas muotoilu. Huuhtelupainikkeet ovat Geberitin mallistoa ja antavat kylpyhuoneelle viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelevat mukavuustoiminnoilla.

WC-istuimen asennus on vielä tekemättä.WC-istuimen asennus on vielä tekemättä.
Jokilammin valmis WC-tila.Jokilammin valmis WC-tila.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lattialämmityksestä/viilennyksestä


 
Julkaistu
16.7.2018