Sisäänkäynti valaistaan led-nauhoilla

Riko perinteistä ajattelua ja valaise talon sisäänkäynti led-nauhoilla. Sisäänkäynti, enemmän kuin mikään muu tila, luo mielikuvan talosta ja sen asukkaista. Illan hämärtyessä sopusuhtainen, häikäisemätön valaistus johdattaa kulkijan helposti paraatipaikalle ja luo positiivisen ensivaikutelman.

Valaise sisäänkäynti!Valaise sisäänkäynti!

Kehystä valolla

Talon sisääntulon valaiseminen led-nauhoilla kertoo asukkaidensa ja valaistussuunnittelijan rohkeudesta ja innovatiivisuudesta. Nauhoilla toteutetulla epäsuoralla valaistuksella voidaan valolla luoda katseelle uusia suuntalinjoja. Jos sisäänkäynnissä on oven edustalla pilareilla tehty katos tai terassi, voit luoda kulkuväylään voimaa ja jykevyyttä kehystämällä tukipylväikön tai etuoven led-nauhalla. Totutusta poikkeava ratkaisu korostaa tehokkaasti talon arkkitehtuuria. Efektiä voit korostaa entistä enemmän, kun valaiset terassi- ja maavaloilla pylväät lisäksi alhaalta ylöspäin.

Profiilit viimeistelevät ja suojaavat led-nauhaa

Viimeistele nauhavalaistus asentamalla valonauha alumiiniprofiilin sisälle. Alumiiniprofiili halutaan usein piilottaa upottamalla se puisen pylvään tai muun rakenteen sisään. Alumiiniprofiili pidentää LED-nauhan käyttöikää suojaamalla sitä ja jäähdyttämällä sitä. Nauhoja on saatavana mallista riippuen 5 tai 50 metrin keloissa tai valmiiksi määrämittaan valmistettuna.

Asennusprofiili varmistaa suoran asennuksen ja nauhan pysyvyyden asennuspinnassa.Asennusprofiili varmistaa suoran asennuksen ja nauhan pysyvyyden asennuspinnassa.

Huomioi värilämpötila

Valon värilämpötila on makuasia. Valon värilämpötilaa mitataan kelvin-asteikolla. Lampun värintoistokyky (RA tai CRI) ja värilämpötila (K) vaikuttavat suuresti ympäristön värimaailman aistimiseen ja tunnelman syntymiseen. Mitä korkeampi kelvin-arvo, sitä sinisempi ja kylmempi valo on. Airamin Norma II ja Rigel II led-nauhoja myydään määrämittaisena 3000 K ja 4000 K värilämpötiloilla. Valitse ulkokäyttöön aina led-nauha, jolla on vähintään IP44-kotelointiluokan suojaus.

valon_vari
 
Päivitetty
13.7.2018