Tutustu Jukkatalon kolmeen erilaiseen toimitusvaihtoehtoon Asuntomessuilla

Jukkatalo itse esittelee kaksi hyvin erilaista kohdetta messuilla. Isompi kaksikerroksinen Voima on muuttovalmis toimitus ja sen naapurissa sijaitsevan yksikerroksinen Taimi on sisusta itse -toimitus. Kolmas kohde, jossa Jukkatalo on mukana, on yksikerroksinen Villa Hohde, vesi katto päälle -toimituksella.

Jukkatalon Voima on muuttovalmis koti.Jukkatalon Voima on muuttovalmis koti.

Tutustu kolmeen erilaiseen sisutusratkaisuun

Jokaisessa kohteessa on erilaiset sisustusratkaisut, ja messuilla onkin mahdollisuus tutustua  
muuttovalmistoimitusten vakiomateriaaleilla toteutettuun muuttovalmistaloon, kohde 8, Jukkatalon Voima.

Voiman makuuhuone.Voiman makuuhuone.

Sisusta itse -toimituksena on esillä kohde 9, Taimi, joka on toteutettu asiakkaan pintamateriaaleilla, mutta tässäkin kohteessa pääsee näkemään vakio/vaihtoehtoisia vesikaluste- ja valaistusratkaisuja, jotka sisältyvät Jukkatalon toimitukseen.

Taimin makuuhuoneen tehosteseinä on pohja koko sisustuksen värimaailmalle.Taimin makuuhuoneen tehosteseinä on pohja koko sisustuksen värimaailmalle.
Värimaailma sävyttää myös valoisaa olohuonetta.Värimaailma sävyttää myös valoisaa olohuonetta.

Vesikattovalmis kohde 32, Villa Hohde, on täysin tekniikaltaan ja sisustukseltaan asukkaan valintojen mukainen.

Villa Hohteessa on nähtävillä keittiö, joka on toteutettu ilman yläkaappeja.Villa Hohteessa on nähtävillä keittiö, joka on toteutettu ilman yläkaappeja.
Villa Hohteen olohuoneesta avautuu näkymä terassin ja erillisen ulkosaunan suuntaan.Villa Hohteen olohuoneesta avautuu näkymä terassin ja erillisen ulkosaunan suuntaan.
 
Julkaistu
16.7.2018