Pieniä yksityiskohtia Voimasta

Asuntomessut tarjoavat rakentamista suunnittelevalle oivan tilaisuuden hahmottaa erilaisten pohjaratkaisujen ja eri kokoisten asuntojen soveltuvuutta omalle perheelle. löytää ideoita siihen omaan unelmakotiin. Lisäksi tarkkasilmäinen poimii hyviä vinkkejä ja ideoita. Seuraavassa poimintoja Voimasta.

Keittiön välitilaan sijoitettu ikkuna tarjoaa kasvupaikan kukille tai yrteille.Keittiön välitilaan sijoitettu ikkuna tarjoaa kasvupaikan kukille tai yrteille.

Messuille kannattaa ottaa mukaan esimerkiksi muistiinpanovälineet ja rullamitta. Toki tämän päivän älypuhelin on huikea apu. Mukana on kamera, muistiinpanovälineet ja siihen on ladattavissa appi, joka toimii mittana. Sitten vaan silmät auki ja tekemään havaintoja.

Alunperin kuvitteelliselle perheelle suunnitellussa Voimassa ideoita tarjoavat myös "asukkaat". Perheen pojan salamaja sijaitsee portaiden alla.Alunperin kuvitteelliselle perheelle suunnitellussa Voimassa ideoita tarjoavat myös "asukkaat". Perheen pojan salamaja sijaitsee portaiden alla.
Led-kulkuvalo lähellä lattianrajaa syttyy liiketunnistimen avulla.Led-kulkuvalo lähellä lattianrajaa syttyy liiketunnistimen avulla.

Talossa on Led-valaistus, käytävillä on liiketunnistimilla syttyvät kulkuvalot sekä älykotijärjestelmä ja musiikkivalmiskoti-laitteisto. Kaiuttimet sijaitsevat oleskelutilassa sekä saunatilassa. Ohjausyksikkö on eteisen seinässä.

Pesuhuoneen katosta löytyy kaiutin.Pesuhuoneen katosta löytyy kaiutin.
Äänentoistoa ohjataan näppärästä ohjauspaneelista.Äänentoistoa ohjataan näppärästä ohjauspaneelista.
Pääoven vierestä löytyy Älykotijärjestelmän ohjauspaneeli. Älykotijärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu mm. ja kotona/poissa-toiminto, joka sulkee virrat automaattisesti kaikista kodinkoneista ja kiukaasta yhdellä painalluksella.Pääoven vierestä löytyy Älykotijärjestelmän ohjauspaneeli. Älykotijärjestelmän ominaisuuksiin kuuluu mm. ja kotona/poissa-toiminto, joka sulkee virrat automaattisesti kaikista kodinkoneista ja kiukaasta yhdellä painalluksella.

Asuntomessuilla apunasi on myös esittelijöitä, joilta voit kysyä lisätietoja ja esitteitä kiinnostavista aiheista.

Pirteän keltainen pääovi piristää julkisivua.Pirteän keltainen pääovi piristää julkisivua.
Myös pihoilla riittää katsottavaa. Voiman pihalta löytyy mielenkiintoisesti muotoiltu yhdistelmä nurmikosta, koristekatteella peitetystä istutusalueesta ja sepelistä.Myös pihoilla riittää katsottavaa. Voiman pihalta löytyy mielenkiintoisesti muotoiltu yhdistelmä nurmikosta, koristekatteella peitetystä istutusalueesta ja sepelistä.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai tilata esitteen


 
Julkaistu
16.7.2018