Asuntomessujen kylpyhuoneissa hurmaavat sadesuihkut ja led-valaistus

Porin Asuntomessukohteissa kylpyuoneisiin tuotiin arjen luksusta kosketusvapailla hanoilla, sadesuihkuilla ja led-valaistuksella. Myös seinälle nostetut wc-istuimet ja rakenteisiin kätketyt huuhtelukalusteet nostavat suosiotaan vuosi vuodelta.
 

Tutustu Porin Asuntomessukohteisiin

IDO Glow -wc-istuin, hanat Oras. Kohde 25: Kodin Terra -talo by PrismaIDO Glow -wc-istuin, hanat Oras. Kohde 25: Kodin Terra -talo by Prisma

Sadesuihku on arjen luksusta

Sadesuihkut ovat löytäneet koteihin! Kauneuden lisäksi kylpyhuoneen tulee olla toimiva. Oraksen suihkuista löydät kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun, tyylikyyttä ja eleganssia unohtamatta. Valikoimasta löytyy rakenteisiin piilotettavia ratkaisuja sekä perinteisiä pintaan asennettavia suihkuhanoja. 

Rakenteisiin sijoitetut hyllyt tarjoavat kätevän laskutilan saippua- ja shampoopulloille. Samalla hylly kätkee sisäänsä hanan piiloasennukseen tarvittavan tekniikan.

Kehittyneiden vesikalusteiden edelläkävijänä, Oras esitteli ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille lähes 30 vuotta sitten. Uraauurtava yritys on nykyään kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen johtava brändi. Kosketusvapaat hanat säästävät vettä ja energiaa sekä parantavat hygieniaa niin julkisissa tiloissa, kuin kotitalouksissakin.


Tutustu Oraksen suihkuvalikoimaan täällä

Tutustu Oraksen kosketusvapaisiin hanoihin täällä
 

Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 7: WinNovan TähtiSadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 7: WinNovan Tähti
Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 32: Villa HohdeSadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 32: Villa Hohde
Kohde 32: Villa HohdeKohde 32: Villa Hohde

Porin Asuntomessujen remonttikohde: Bunkkeri

Vuonna 1937 rakennettu Shellin entinen asuin- ja autovajarakennus remontoidaan asuin- ja liiketilakäyttöön. Koti kunnostetaan vanhaan kunnioittaen ja mahdollisimman ekologisesti. Kaikki vanha on pyritty säilyttämään ja kunnostamaan sekä kaikki uusi toteutettu käsityönä.

Bunkkerin sauna- ja suihkutilat sijaitsevat kellarikerroksessa.
 

Katso kuvat Bunkkerin remontista
 

Kohde 16: BunkkeriKohde 16: Bunkkeri
IMG_0636
Bunkkerissa on kelopuusauna.Bunkkerissa on kelopuusauna.

Katse yksityiskohtiin

Wc-istuin voi olla joko lattialla seisova tai seinä-wc. Lattiamallisissa wc-istuimissa on tarjolla useita tyylikkäitä ja nykyaikaisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Useiden malliemme huuhtelukauluksettomuus, kaksoissäiliö, integroitu raikastin, helposti puhdistettava lasite ja muotoilu tekevät IDOsta varman valinnan.

Seinä-wc:iden suosio kasvaa koko ajan, eikä ihme. Seinä-wc on selkeä ja tyylikäs ratkaisu, joka helpottaa wc:n siivousta jättäen lattiatilan wc:n alla vapaaksi. Seinä-wc:t ovat yhtä kestäviä ja turvallisia, kuin lattiamallitkin ja mahdollinen huolto tapahtuu kätevästi painikkeen kautta.

Lisää väriä, ilmettä ja persoonallisuutta istuimiin saat erilaisilla kansilla.

Pyyheliinat voi myös ripustaa roikkumaan jalalliseen naulakkoon, eikä laattaan tarvitse porailla reikiä.

Tutustu IDOn wc-istuinvalikoimaan
 

Suihkusetti Oras. Kohde 6: Design-Talo NosteSuihkusetti Oras. Kohde 6: Design-Talo Noste
Wc-istuin IDO. Kohde 14: Goto GloriaWc-istuin IDO. Kohde 14: Goto Gloria

Nosta wc-istuin seinälle!

Seinälle nostetun wc-istuimen huuhtelujärjestelmä on piilotettu seinän sisään. Geberit-piilohuuhtelusäiliöt ovat modernin kylpyhuoneasennuksen klassikoita, ja niitä on asennettu yli 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan.

Geberit Duofix -tuotesarjassa on laaja valikoima universaaleja ja itsekantavia asennuselementtejä. Yli 200 vaihtoehdosta koostuvissa Geberit Duofix -asennuselementeissä on sopiva tuote lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan kohteeseen. Näin WC-istuinteen, urinaalien, pesualtaiden, automaattihanojen ja seinäkaivojen asennus käy käden käänteessä.

IDO Glow Rimfree® -wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, joten se ei jätä piilopaikkoja lialle ja bakteereille. Yhdessä likaa hylkivän Smart-lasitteen kanssa se tekee wc:stäsi erittäin hygieenisen ja superhelpon pitää puhtaana!

Kohteisiin 20 Casakivi ja 21 Jokilammi on asennettu rakenteiden sisään piilotettuun Geberit seinä-wc-elementtiin IDO IT! -wc. Tässä mallissa on Rimfreen lisäksi pehmeästi laskeutuva Slow Close -kansi sekä hurmaavan kantikas muotoilu. Huuhtelupainikkeet ovat Geberitin mallistoa ja antavat kylpyhuoneelle viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelevat mukavuustoiminnoilla.

Tutustu kohteeseen 20 Casakivi

Tutustu kohteeseen 21 Jokilammi

Wc-istuin IDO. Kohde 21: JokilammiWc-istuin IDO. Kohde 21: Jokilammi
Wc-istuin IDO. Kohde 20: CasakiviWc-istuin IDO. Kohde 20: Casakivi
Höyrysauna on vaihtoehto perinteiselle saunalle. Kohde 20: CasakiviHöyrysauna on vaihtoehto perinteiselle saunalle. Kohde 20: Casakivi

Lattiakaivo seinän vierustalla antaa vapautta

Kun lattiakaivo asennetaan seinän vierustalle tai jopa seinälle, avaa se aivan uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneen pintamateriaaleille. Kun lattian kaadot tehdään vain yhteen suuntaa, voidaan lattialle asentaa suuriakin laattoja.

Geberit-suihkukourut eivät ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä suihkukouruissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen.

 

Tutustu Geberit-suihkukouruihin ja -seinäkaivoihin täällä
 

Vain lasiseinä erottaa saunan ja suihkutilat. Suihkut Oras. Kohde 8: OP KotoisaVain lasiseinä erottaa saunan ja suihkutilat. Suihkut Oras. Kohde 8: OP Kotoisa
 
Päivitetty
10.7.2018