• Etusivu
  • Talo

Asuntomessujen kylpyhuoneissa hurmaavat sadesuihkut ja led-valaistus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy, Oras Oy
Päivitetty 12.12.2023
20187_53916.jpg

IDO Glow -wc-istuin, hanat Oras. Kohde 25: Kodin Terra -talo by Prisma

Porin Asuntomessukohteissa kylpyuoneisiin tuotiin arjen luksusta kosketusvapailla hanoilla, sadesuihkuilla ja led-valaistuksella. Myös seinälle nostetut wc-istuimet ja rakenteisiin kätketyt huuhtelukalusteet nostavat suosiotaan vuosi vuodelta.

Tutustu Porin Asuntomessukohteisiin

Sadesuihku on arjen luksusta

Sadesuihkut ovat löytäneet koteihin! Kauneuden lisäksi kylpyhuoneen tulee olla toimiva. Oraksen suihkuista löydät kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun, tyylikyyttä ja eleganssia unohtamatta. Valikoimasta löytyy rakenteisiin piilotettavia ratkaisuja sekä perinteisiä pintaan asennettavia suihkuhanoja.

Rakenteisiin sijoitetut hyllyt tarjoavat kätevän laskutilan saippua- ja shampoopulloille. Samalla hylly kätkee sisäänsä hanan piiloasennukseen tarvittavan tekniikan.

Kehittyneiden vesikalusteiden edelläkävijänä, Oras esitteli ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille lähes 30 vuotta sitten. Uraauurtava yritys on nykyään kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen johtava brändi. Kosketusvapaat hanat säästävät vettä ja energiaa sekä parantavat hygieniaa niin julkisissa tiloissa, kuin kotitalouksissakin.

Tutustu Oraksen suihkuvalikoimaan täällä

Tutustu Oraksen kosketusvapaisiin hanoihin täällä

Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 7: WinNovan Tähti
Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 7: WinNovan Tähti
Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 32: Villa Hohde
Sadesuihku ja suihkusetti Oras. Kohde 32: Villa Hohde
Kohde 32: Villa Hohde
Kohde 32: Villa Hohde

Porin Asuntomessujen remonttikohde: Bunkkeri

Vuonna 1937 rakennettu Shellin entinen asuin- ja autovajarakennus remontoidaan asuin- ja liiketilakäyttöön. Koti kunnostetaan vanhaan kunnioittaen ja mahdollisimman ekologisesti. Kaikki vanha on pyritty säilyttämään ja kunnostamaan sekä kaikki uusi toteutettu käsityönä.

Bunkkerin sauna- ja suihkutilat sijaitsevat kellarikerroksessa.

Katso kuvat Bunkkerin remontista

Kohde 16: Bunkkeri
Kohde 16: Bunkkeri
20187_53909.jpg
Bunkkerissa on kelopuusauna.
Bunkkerissa on kelopuusauna.

Katse yksityiskohtiin

Wc-istuin voi olla joko lattialla seisova tai seinä-wc. Lattiamallisissa wc-istuimissa on tarjolla useita tyylikkäitä ja nykyaikaisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Useiden malliemme huuhtelukauluksettomuus, kaksoissäiliö, integroitu raikastin, helposti puhdistettava lasite ja muotoilu tekevät IDOsta varman valinnan.

Seinä-wc:iden suosio kasvaa koko ajan, eikä ihme. Seinä-wc on selkeä ja tyylikäs ratkaisu, joka helpottaa wc:n siivousta jättäen lattiatilan wc:n alla vapaaksi. Seinä-wc:t ovat yhtä kestäviä ja turvallisia, kuin lattiamallitkin ja mahdollinen huolto tapahtuu kätevästi painikkeen kautta.

Lisää väriä, ilmettä ja persoonallisuutta istuimiin saat erilaisilla kansilla.

Pyyheliinat voi myös ripustaa roikkumaan jalalliseen naulakkoon, eikä laattaan tarvitse porailla reikiä.

Tutustu IDOn wc-istuinvalikoimaan

Suihkusetti Oras. Kohde 6: Design-Talo Noste
Suihkusetti Oras. Kohde 6: Design-Talo Noste
Wc-istuin IDO. Kohde 14: Goto Gloria
Wc-istuin IDO. Kohde 14: Goto Gloria

Nosta wc-istuin seinälle!

Seinälle nostetun wc-istuimen huuhtelujärjestelmä on piilotettu seinän sisään. Geberit-piilohuuhtelusäiliöt ovat modernin kylpyhuoneasennuksen klassikoita, ja niitä on asennettu yli 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan.

Geberit Duofix -tuotesarjassa on laaja valikoima universaaleja ja itsekantavia asennuselementtejä. Yli 200 vaihtoehdosta koostuvissa Geberit Duofix -asennuselementeissä on sopiva tuote lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan kohteeseen. Näin WC-istuinteen, urinaalien, pesualtaiden, automaattihanojen ja seinäkaivojen asennus käy käden käänteessä.

IDO Glow Rimfree® -wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, joten se ei jätä piilopaikkoja lialle ja bakteereille. Yhdessä likaa hylkivän Smart-lasitteen kanssa se tekee wc:stäsi erittäin hygieenisen ja superhelpon pitää puhtaana!

Kohteisiin 20 Casakivi ja 21 Jokilammi on asennettu rakenteiden sisään piilotettuun Geberit seinä-wc-elementtiin IDO IT! -wc. Tässä mallissa on Rimfreen lisäksi pehmeästi laskeutuva Slow Close -kansi sekä hurmaavan kantikas muotoilu. Huuhtelupainikkeet ovat Geberitin mallistoa ja antavat kylpyhuoneelle viimeisen kruunaavan silauksen ja hemmottelevat mukavuustoiminnoilla.

Tutustu kohteeseen 20 Casakivi

Tutustu kohteeseen 21 Jokilammi

Wc-istuin IDO. Kohde 21: Jokilammi
Wc-istuin IDO. Kohde 21: Jokilammi
Wc-istuin IDO. Kohde 20: Casakivi
Wc-istuin IDO. Kohde 20: Casakivi
Höyrysauna on vaihtoehto perinteiselle saunalle. Kohde 20: Casakivi
Höyrysauna on vaihtoehto perinteiselle saunalle. Kohde 20: Casakivi

Lattiakaivo seinän vierustalla antaa vapautta

Kun lattiakaivo asennetaan seinän vierustalle tai jopa seinälle, avaa se aivan uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneen pintamateriaaleille. Kun lattian kaadot tehdään vain yhteen suuntaa, voidaan lattialle asentaa suuriakin laattoja.

Geberit-suihkukourut eivät ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä suihkukouruissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen.

Tutustu Geberit-suihkukouruihin ja -seinäkaivoihin täällä

Vain lasiseinä erottaa saunan ja suihkutilat. Suihkut Oras. Kohde 8: OP Kotoisa
Vain lasiseinä erottaa saunan ja suihkutilat. Suihkut Oras. Kohde 8: OP Kotoisa
Geberit Oy
Oras Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton