Ei aina paikkaa paikan päälle... - Nyt on aika suunnitella uutta kattoa

Jossain vaiheessa tullaan tilanteeseen, että katteen paikkaus ei enää kannata. Joten, vaikka kesä on kauneimmillaan, mutta syksyn ja talven sateet vaanivat jo uhkaavasti nurkan takana. Jätä tarjouspyyntö pakettihinnan avaimet käteen -toteutetusta kattoremontista. Katepalilla on käytössään koko maan kattava jälleenmyyjä- ja urakoitsijaverkosto ja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa teemme juuri sinulle parhaan ehdotuksen remontin toteuttamisesta.

Jätä tarjouspyyntö

Kumibitumikate

KATEPAL -kumibitumikate muodostuu yhdestä tai useammasta kumibitumikermistä. Kumibitumikermit on valmistettu styreeni- butadieeni -styreeni (SBS) -elastomeerista ja bitumista sekä tukikerroksena käytettävästä polyesteri- tai lasihuovasta. Kermin kosteutta eristävä aine ratkaisee, säilyykö kate vesitiiviinä kovista rasituksista huolimatta. Venyvyytensä ja elastisuutensa ansiosta SBS -kumibitumi kestää suuria liikerasituksia hyvinkin alhaisissa lämpötiloissa. Tässä suhteessa se on ylivoimainen muihin bitumipohjaisiin eristysaineisiin (puhallettu bitumi ja APP -muovibitumi) nähden. Juuri hyvien kylmäjoustavuusominaisuuksien puuttuminen on aiheuttanut suuria ongelmia Suomen tasakatoilla.

Katepal-kattolaatat

Katepal-kattolaatoissa yhdistyvät kiven kestävyys sekä bitumin tiiviys ja erinomaiset jousto-ominaisuudet. Kaikki saumakohdat peittyvät limityksen ansiosta, joten katto on vedenpitävä myös naulaus- ja saumakohdista. Kestävyyttä on myös se, että laatan pinta ei kuoriudu eikä ruostu. Karhean kivisirotepinnan päälle kertynyt lumi ja jää pysyvät talvisin katolla eivätkä putoa kulkuväylille tai istutusten päälle. Sateen sattuessa ja kovallakin tuulella kattolaatta on miellyttävän hiljainen.

RockyRocky

Miksi Katepal-bitumikate?

  • SBS-kumibitumi kestää kaksi kertaa pidempään kuin tavallinen bitumikate
  • Helppo asentaa erikoisillekin kattomalleille
  • Edullinen hankkia
  • Materiaaliominaisuudet säilytä pohjoisen kovissa olosuhteissa
  • Asennusalusta eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä
  • Kumibitumi on hiljainen, sateen ropina ei häiritse
  • 15 vuoden takuu
  • Pinta ei kuoriudu, ruostu tai haalistu
  • Monipuolinen värikartta
  • Avainlipputuote

Asenna itse tai tilaa uusi katto valmiiksi asennettuna. Jätä yhteydenottopyyntö sivun alalaidasta!

Kattourakointi Katepal-tuotteilla

Katot ja niiden asennus ovat rakentamisessa tärkeä, erikoisosaamista vaativa osa-alue. Loivien bitumikatteiden asennuksessa käytettävät työmenetelmät edellyttävätkin tekijältään erityislupaa, voimassaolevaa Katto- ja vedeneristystöiden tulityökorttia. Siksi Katepal-bitumikatteiden asennuksesta vastaavatkin yksityiset kattourakoitsijat, Katepal-Kattajat, alansa parhaat ammattilaiset, joiden toiminta kattaa koko Suomen.

Elävyyttä katoille - Forte

Kun haluat katostasi eläväpintaisen ja ilmeikkään, Forte on valintasi. Forte sopii erityisen väriskaalansa ansiosta kaiken väristen ja materiaalisten kotien katemateriaaliksi. 

Vasemmalla Havana, keskellä Jamaica ja oikealla Sahara.Vasemmalla Havana, keskellä Jamaica ja oikealla Sahara.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Katepal-bitumikatteesta

 
Julkaistu
23.7.2018