Enemmän kuin portaat

Aina ei tule ajatelleeksi, kuinka keskeinen osa portaat ovatkaan kodin rakentajalle. Lappiportaalla tämä on oivallettu. Puuporrasmallistosta löytyy vaihtoehtoja, joista asiakkaan kanssa kasataan näyttävä kokonaisuus. Haasteen portaikon luomiselle tuo valintojen yhteensovittaminen. Asiakkailla on ajatus, miltä portaan tulisi näyttää. Monesti toiveissa ovat kaunis ja ilmava kaide, onnistuneet materiaali sekä värivalinnat. Osaavien myyjien tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään tuotevalikoimasta kokonaisuus, joka kohtaa asiakkaan toiveet.

Jätä Lappiportaalle yhteydenottopyyntö

Parvinäkymä, pilariton timber-kerroskaide.Parvinäkymä, pilariton timber-kerroskaide.

Kevyesti lasikaitein

Lappiportaan lasikaideratkaisuilla voidaan sisustaa uutta kotia tai tuoda vanhaan kotiin uutta raikasta ilmettä ja avaruuden tuntua.

Vaalein sävyin pintakäsitelty portaikko, jossa lasi on huomaamattomasti johteiden välissä, on ratkaisultaan edullinen ja helppo valinta. Askelmiin voi valita sisustukseen sopivat sävyt tai käsitellä portaat kokonaisuudessaan valkoiseksi.

Tähän malliin päädyttiin myös Jukkatalon viime kesän asuntomessukohteessa Voima.

Portaat Porin asuntomessukohteessa numero 8, Voima.Portaat Porin asuntomessukohteessa numero 8, Voima.

Viileät ja lämpimät pinnat kohtaavat

Yhdistämällä lasia ja terästä puuportaassa kohtaavat viileät ja lämpimät pinnat. Mallistosta löytyy parikin vaihtoehtoa, jossa puuporras on saanut kumppanikseen lasikaiteessa teräspilarit tai -helat lasin kiinnittämiseen.

Suosituimmaksi malliksi on noussut kaide ilman lähtö- ja päätypilareita. Kevyimmillään lasi kiinnittyy sivujohteeseen heloin, jotka kantavat sekä kaide- että porrasrakennetta. Kokonaan lasisessa kaiteessa pohdittavaksi tulee usein portaikon puhtaana pitäminen. Lasissa näkyy pienen käden jättämät sormenjäljet, mutta jokainen puukaiteenkin pinna on puhdistettava.

Tasokaiteet seuraavat portaaseen valittua tyyliä. Ne voidaan sijoittaa rakenteellisesti joko lattian päältä asennettavaksi tai välipohjan sivuun, kevyesti ilman välituentaa tai lähtö- ja päätypilarein valitun mallin mukaan.

Glass-mallin suora porras.Glass-mallin suora porras.
Portaikko, jossa lasi on huomaamattomasti johteiden välissä.Portaikko, jossa lasi on huomaamattomasti johteiden välissä.

Mittatilausportaat ensimmäisestä askelmasta tasokaiteeseen

Porrasmaailmassa puhutaan mittatilausportaista. Lappiportaalla tämä tarkoittaa kohdekohtaisten mitoitusten lisäksi asiakaskohtaisia valintoja.

Osta portaita edullisesti verkkokaupasta

Tutustu Lappiportaan valikoimaan

Tuotevalikoimasta omaan portaaseen

  • Sivujohteiden muoto ja malli
  • Portaan lähtöaskelmat ja tasot
  • Avoin tai umpirakenteinen porras
  • Portaan kiinnitys rakenteisiin tai omin jaloin seisova porras
  • Kaidemalli puukaidemallistosta
  • Kaidemalli lasikaidemallistosta
  • Käsijohdemalli
  • Portaan valaistus ja turvavarusteet
  • Materiaalit ja pintakäsittelyt

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
23.7.2018