Valovoimaista viihtyisyyttä sisällä ja ulkona

Pori Energian Valovoima on nimensä mukaisesti valovoimainen kohde, jossa oleskelutilojen monipuolisuus on jokseenkin kaiken kattavaa.

Arkiolohuoneen seinää koristaa yksi Marru Jokelan seinämaalauksista.Arkiolohuoneen seinää koristaa yksi Marru Jokelan seinämaalauksista.

Olohuone jatkuu arkiolohuoneena ja edelleen lasitettuna terassina, jonka kautta on kulku varsinaiselle terassille. Terassilta löytyy atriumpiha, jossa sijaitsevat pöytäryhmä sekä suojaisa auringonottopaikka ja palju. Kaiken kruunaa pieni, kaunis ja helppohoitoinen piha-alue.

Suojaisalla pihalla voi nauttia paljussa istuskelusta.Suojaisalla pihalla voi nauttia paljussa istuskelusta.
Pääsisäänkäynnin suojiin kätkeytyy viihtyisä pöytäryhmä, jossa voi istua auringossa tai aurinkovarjon alla.Pääsisäänkäynnin suojiin kätkeytyy viihtyisä pöytäryhmä, jossa voi istua auringossa tai aurinkovarjon alla.
Atriumpihan auringonottopaikka.Atriumpihan auringonottopaikka.

Valoisassa talossa luonnonvaloa pääsee sisälle isojen ikkunoiden kautta, mutta näppärillä sisustusratkaisuilla taloon on tuotu myös sähköistä valoa sisä- ja ulkotiloihin.

Ruokapöydän päällä oleva valaisin on todellinen katseenvangitsija.Ruokapöydän päällä oleva valaisin on todellinen katseenvangitsija.

Vaikka Valovoima hurmaa ulkotiloillaan ja lasiterassillaan, sisätiloista löytyy paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Vieraillessa kannattaa pitää silmät auki. Huomio kannattaa kiinnittää myös siihen, että omistajapariskunnan kolmen koiran takia kohteessa ei ole ollenkaan mattoja eikä verhoja.

 
Julkaistu
9.7.2018