• Etusivu
  • Talo

Lasiterassi jokinäkymällä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 27.11.2023
20186_53376.jpg

Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) sijaitsee rannassa ja lasiterassilta aukeavatkin upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.

Terassi kylpee ilta-auringon valossa

Villa Vaskeen muuttavat Anniina Nurminen ja Johan Saarni perheineen. Perheelle oli jo heti suunnittelun alusta alkaen tärkeää talon ilmansuunnat. Oli tärkeää, että talo istuu ympäristöön siten että, pystyy nauttimaan niin aamuauringosta, päiväauringosta kuin ilta-auringostakin. Terassi aseteltiin siten talon ympärille, että auringosta pystyy nauttimaan mahdollisimman paljon. Erityisen tärkeäksi perhe mainitsee ilta-auringon. Yleensä aamut ja päivät ollaan töissä, eli vasta illalla pääsee nauttimaan auringosta. Lasiterassi on sijoitettu siten, että ilta-aurinko paistaa sinne juuri täydellisesti. Lisäksi talo ja terassi ovat sijoitettu siten, että terassilta on jokinäkymä.

Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.
Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.

Lasiterassi käytössä ympäri vuoden

Terassi on tehty erityisesti sitä varten, että perhe voisi pidentää pihalla oloa pitkälle syksyyn ja nauttia terassilla olemisesta esimerkiksi tuulisemmallakin kelillä. Uiminen ja saunominen ovat myös perheelle tärkeää, joten on pelkkää plussaa, että voi vilvoitella lasiterassilla ympäri vuoden saunan jälkeen. Haave päästä omalta terassilta nopeasti uimaan toteutuu vieressä olevan joen ja oman laituripaikan myötä.

Terassilla on isot rappuset, jotka toimivat myös istuskelutilana. Lisäksi terassilla on ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas. Isolle terassille mahtuu myös iso ruokapöytä, jonka ympärille ystävät voivat kokoontua hyvän ruoan merkeissä. Perhe ei halunnut isoa pihaa hoidettavaksi. Iso terassi olikin tähän ratkaisu, koska se vähentää hoidettavan pihan pinta-alaa huomattavasti.

Miksi Lumon?

Rakentajaperheellä on kokemusta Lumonin lasiterasseista mm. omalta mökiltään ja kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Tämän johdosta perhe halusi myös uuteen kotiinsa Lumonin lasiterassin. Muita vaihtoehtoja ei edes harkittu. Kaikki lasiterassin mekanismit ovat toimineet todella hyvin. Lumonin lasiterassi on perheen mielestä hyvä kokonaisuus ja hinnaltaan järkevä.

Asukkaiden mietteitä lasiterassista

Villa Vasken asiakaskokemus Lumonin lasituksista

Info

Info

Lumonin kohteet Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018:

  • WinNovan Tähti - Kohde 7
  • Pori Energia Valovoima - Kohde 10
  • Talo Luvia - Kohde 11
  • Wienerberger JokiDuo - Kohde 22
  • As Oy Porin Villa Sun - Kohde 24
  • Kodin Terra -talo by Prisma - Kohde 25
  • Talo Haltiatar - Kohde 26
  • Villa Poiju - Kohde 28
  • Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Voit ihastella viime vuoden asuntoja ja taloja alla olevan linkin kautta.

Lue lisää Lumonin terassilasituksista

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
terassi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20232_80797.jpg
Suunnittele terassista ja pihasta harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa ympäri vuoden.
20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20223_77206.jpg
Valmistaudu kesän maalausprojekteihin: vinkit ulkomaalaukseen sekä terassin käsittelyyn
Pitkän talven jälkeen ajatukset siirtyvät vähitellen kohti kevättä ja ennen kaikkea kesää. Viherpeukaloiden kämmenet ovat syyhynneet jo pitkään kukkaluetteloja silmäiltäessä. Kesään kuuluu auttamattomasti viihtyisä oleskelu pihalla auringosta ja lempeästä kesäsäästä nauttien. Muistathan, että kevät ja kesä ovat myös huoltotöiden aikaa.
201610_47614.jpg
Terassilasien talviasennuksessa ideaa
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!
20177_49742.jpg
Tutustu lämmitysjärjestelmiin
Kesän asuntomessut järjestetään tänä kesänä Mikkelissä 14.7.- 13.8.NIBE lämmitysjärjestelmät valittiin taloihin 3, 5, 6, 10, 12 ja 24.Kohteessa Wave nro 5 pääset lähemmin tutustumaan NIBE lämmitykseen.Käy myös NIBEn Facebook-sivuilla, joka viikko arvotaan ( 17.7.2017 asti) yhden kahden hengen lippupaketti messuille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton