Lasiterassi jokinäkymällä

Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) sijaitsee rannassa ja lasiterassilta aukeavatkin upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.

Asuntomessut_lumon_kohde_33

Terassi kylpee ilta-auringon valossa

Villa Vaskeen muuttavat Anniina Nurminen ja Johan Saarni perheineen. Perheelle oli jo heti suunnittelun alusta alkaen tärkeää talon ilmansuunnat. Oli tärkeää, että talo istuu ympäristöön siten että, pystyy nauttimaan niin aamuauringosta, päiväauringosta kuin ilta-auringostakin. Terassi aseteltiin siten talon ympärille, että auringosta pystyy nauttimaan mahdollisimman paljon. Erityisen tärkeäksi perhe mainitsee ilta-auringon. Yleensä aamut ja päivät ollaan töissä, eli vasta illalla pääsee nauttimaan auringosta. Lasiterassi on sijoitettu siten, että ilta-aurinko paistaa sinne juuri täydellisesti. Lisäksi talo ja terassi ovat sijoitettu siten, että terassilta on jokinäkymä.

Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.

Lasiterassi käytössä ympäri vuoden

Terassi on tehty erityisesti sitä varten, että perhe voisi pidentää pihalla oloa pitkälle syksyyn ja nauttia terassilla olemisesta esimerkiksi tuulisemmallakin kelillä. Uiminen ja saunominen ovat myös perheelle tärkeää, joten on pelkkää plussaa, että voi vilvoitella lasiterassilla ympäri vuoden saunan jälkeen. Haave päästä omalta terassilta nopeasti uimaan toteutuu vieressä olevan joen ja oman laituripaikan myötä.
 
Terassilla on isot rappuset, jotka toimivat myös istuskelutilana. Lisäksi terassilla on ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas. Isolle terassille mahtuu myös iso ruokapöytä, jonka ympärille ystävät voivat kokoontua hyvän ruoan merkeissä. Perhe ei halunnut isoa pihaa hoidettavaksi. Iso terassi olikin tähän ratkaisu, koska se vähentää hoidettavan pihan pinta-alaa huomattavasti.

Miksi Lumon?

Rakentajaperheellä on kokemusta Lumonin lasiterasseista mm. omalta mökiltään ja kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Tämän johdosta perhe halusi myös uuteen kotiinsa Lumonin lasiterassin. Muita vaihtoehtoja ei edes harkittu. Kaikki lasiterassin mekanismit ovat toimineet todella hyvin. Lumonin lasiterassi on perheen mielestä hyvä kokonaisuus ja hinnaltaan järkevä.

Asukkaiden mietteitä lasiterassista

Lumonin kohteet Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018:

  • WinNovan Tähti - Kohde 7
  • Pori Energia Valovoima - Kohde 10
  • Talo Luvia - Kohde 11
  • Wienerberger JokiDuo - Kohde 22
  • As Oy Porin Villa Sun - Kohde 24
  • Kodin Terra -talo by Prisma - Kohde 25
  • Talo Haltiatar - Kohde 26
  • Villa Poiju - Kohde 28
  • Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Voit ihastella viime vuoden asuntoja ja taloja alla olevan linkin kautta.
Tutustu viime vuoden kohteisiin galleriassa

Lue lisää Lumonin terassilasituksista

Jätä yhteydenottopyyntö terassilasituksesta


 
Julkaistu
9.7.2018