Valovoiman suojaisa lasiterassi

Pori Energian asuntomessukohteessa Valovoima (kohde 10) oleskelutilat jatkuvat isojen ikkunoiden kautta suojaisaan atriumpihaan. Pihaa ja sisätilaa yhdistää 16-neliöinen terassi, joka on lasitettu.

Lasitettu terassi on suunniteltu käytettäväksi kesällä suuren terassin jatkeena.Lasitettu terassi on suunniteltu käytettäväksi kesällä suuren terassin jatkeena.

Lasitettu terassi on suunniteltu käytettäväksi kesällä suuren ulkoterassin jatkeena. Kylmällä ilmalla lasitettu terassi toimii ulkoterassin korvaajana. Valovoimaan muuttavat Leena ja Tapio Ollonqvist haluavat viettää paljon aikaa ulkona.

Paras lasiterassivaihtoehto

Pariskunnalla on hyviä kokemuksia lasitetusta terassista entuudestaankin. He päätyivät tässä kohteessa Lumonin lasitukseen ystävän suosituksesta.

Tuttavan insinöörimies oli selvittänyt, että mikä olisi paras lasiterassivaihtoehto heille ja oli tullut siihen tulokseen, että Lumon on paras. Tätä kautta Ollonqvistitkin lähtivät suunnittelemaan omaa terassiaan juuri Lumonin kanssa.

Yhteistyö Lumonin kanssa alkoi tapaamisella myyjän kanssa. Yhteistyö olikin joustavaa miellyttävien yhteyshenkilöiden kanssa ja asukkaat saivat juuri sellaiset lasit kuin halusivatkin. 

Leena ja Tapio Ollonqvist.Leena ja Tapio Ollonqvist.

Lasiterassista viihtyisä oleskelutila

Ollonqvistit halusivat kodistaan yksitasoratkaisun ja se oli suunnittelun lähtökohta. Pariskunta halusi myös ison terassin, jossa tultaisiin viettämään paljon aikaa. Piha sinänsä on aika pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi. Lisäksi kohteeseen haluttiin lasiterassi, jossa voi kylmemmälläkin ilmalla viettää aikaa. Lasiterassilla on kamiina, joka tuo lämpöä viileinä iltoina.
 
Pariskunnalla on tiedossa, että terassi on mahdollisesti kesällä kuuma ja plussaa onkin, että lasit saa lähes kokonaan auki. Lasit aukeavat kulmasta alkaen koko seinän matkalta ja terassi viilentyykin sen ansiosta hyvin nopeasti.
 

Asukkaiden mietteitä lasiterassista

Lumonin kohteet Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018:

  • WinNovan Tähti - Kohde 7
  • Pori Energia Valovoima - Kohde 10
  • Talo Luvia - Kohde 11
  • Wienerberger JokiDuo - Kohde 22
  • As Oy Porin Villa Sun - Kohde 24
  • Kodin Terra -talo by Prisma - Kohde 25
  • Talo Haltiatar - Kohde 26
  • Villa Poiju - Kohde 28
  • Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Voit ihastella viime vuoden asuntoja ja taloja alla olevan linkin kautta.
Tutustu viime vuoden kohteisiin galleriassa

Lue lisää Lumonin terassilasituksista

Jätä yhteydenottopyyntö terassilasituksesta


 
Julkaistu
6.7.2018