Jukkatalon Voima on joustava ja järkevä koti

Jukkatalon Voima on kaksikerroksinen tilava ja joustava koti lapsiperheelle. Suunnittelussa on huomioitu tilojen muuntautuminen monipuoliseen käyttöön.

IMG_9519_inkku

Kodin yläkerran tilat suunniteltiin niin, että tilaa leikille on tarpeeksi kahdelle kouluikäiselle pojalle. Temppuhuoneen leikkejä ei joka kerta tarvitse illalla siivota, kun nukkuminen on järjestetty eri huoneeseen. Kun pojat kasvavat, saavat molemmat oman huoneen.

Yläkerran aulasta on erotettu pariovien avulla rauhallinen tila, joka on nimetty joogahuoneeksi. Tilassa voi kuunnella rauhassa musiikkia ja avata kesän tullen ovet parvekkeelle. Pariovien ansiosta yläkerran avara tunnelma säilyy ja yläkerta on valoisa. Tila toimii tarvittaessa hyvin myös vierashuoneena.

Joogahuone toimii tarvittaessa myös vierashuoneena.Joogahuone toimii tarvittaessa myös vierashuoneena.
Liikunnallisilla pojilla on käytössä oma leikkihuone.Liikunnallisilla pojilla on käytössä oma leikkihuone.

Älykotijärjestelmä tuo helppoutta ja turvallisuutta arkeen

Älykotijärjestelmään kuuluvat vesivuotovahti ja kotona/poissa-toiminto, joka sulkee virrat automaattisesti kaikista kodinkoneista ja kiukaasta yhdellä painalluksella. Järjestelmän hallintapaneeli on asennettu eteiseen, josta sitä on helppo käyttää niin lasten kuin aikuistenkin.

Auton lämmitystäkään ei tarvitse lähteä ruuvaamaan käsin pakkaseen, vaan sen saa päälle samasta eteisen hallintapaneelista. Arjen luksusta ovat myös koko taloon yhdellä napinpainalluksella syttyvät tunnelmavalot.
Turvallisuuden tuntua lisää se, että ilmoitukset murtohälytyksistä, vesivuodoista ja kosteushälytyksistä saa reaaliajassa suoraan omaan puhelimeen.

Tiiviin kaupunkirakentamisen haasteet huomioitu

Kulmatontilla, tiiviisti rakennetulla alueella oman haasteensa tuo myös yksityisyys niin kodissa kuin ulkotiloissa. Yhtenäinen säleikkö istuu kauniisti talon julkisivuun ja suojaa katseilta, kuitenkaan pimentämättä terasseja tai parvekkeita. Parvekkeita talossa on kaksi ja niiden sijoittelussa on huomioitu, että sekä aamu, että ilta-auringosta pääsee nauttimaan. Ja hauskaa on myös se, että saunan lauteilta on suora näkyvyys kummallekin kadulle, mutta saunatiloihin on mahdotonta nähdä ulkoa.

Säleikön läpi näkyy kadulle, muttase suojaa katseilta varsin hyvin kadulta päin katsottuna. Säleikön takana olevalla terassilla voi nauttia vaikka aamukahvit tai grillata perheen ja ystävien kanssa.Säleikön läpi näkyy kadulle, muttase suojaa katseilta varsin hyvin kadulta päin katsottuna. Säleikön takana olevalla terassilla voi nauttia vaikka aamukahvit tai grillata perheen ja ystävien kanssa.
IMG_0713_1080x1920p
IMG_0373_rajattu

Voit myös tilata esitteen tai jättää yhteydenottopyynnön Jukkatalosta


 
Julkaistu
9.7.2018