Bunkkerin saunassa tuoksuu metsäinen kelo

Porin Asuntomessujen kohde 16, Bunkkeri, on vuonna 1937 rakennettu Shellin entinen asuin- ja autovajarakennus, joka on remontoitu asuin- ja liiketilakäyttöön. Koti on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja mahdollisimman ekologisesti. Mahdollisimman paljon vanhaa on pyritty säilyttämään, jotta Bunkkerin henki pysyy ennallaan, vaikka käyttötarkoitus muuttuu. Vanhan säilyttämisen hengen aistii myös Bunkkerin saunassa.

Vanhan ajan henkeä myös saunassa

Ensimmäiseksi saunassa kiinnittyy huomio tuoksuun. Kelon ainutlaatuinen metsäinen tuoksu vie mukanaan heti saunan ovella. Ihailtuasi tuoksua, alat hiljalleen huomioida saunaa laajemmin. Saunan rosoinen ulkonäkö saa siirtymään ajassa taaksepäin. Sauna on valmistettu Huliswoodin Uhtua-kelopaneelista ja seinien pintaa on sävytetty tummemmiksi. Lauteet ovat tuppeen sahattua kelolankkua sekä kelotuppilautaa.

Saunan kelopaneelit ovat Huliswoodilta ja remontoinnin kädenjälki on Saunapoikien

Kelopaneeli saunaan kuin saunaan

Luonnonmateriaaleista kelo tuo saunaan vanhanajan tuntua sekä sisustuksellista pehmeyttä. Kelopaneeli soveltuu saunaan niin kaupunkikodissa kuin lomamökilläkin. Lisäksi kelopaneelin asentaminen on nopeaa.
Lue myös Seinäjoen asuntomessuilla 2016 esitellystä Huliswoodin kelosaunasta:

Lue lisää

Haluaisitko oman kelosaunan? Jätä yhteydenottopyyntö.


 
Julkaistu
9.7.2018