Rakenna yksilöllinen koti vähällä vaivalla

Kun päätös talon rakentamisesta syntyy, herää samalla paljon kysymyksiä. Millainen olisi juuri meille sopivin koti? Miten eri huoneet tulisi sijoittaa? Mikä on paras runkorakenne? Suunnittelussa lähtökohtana on asukkaiden tarpeiden ja toiveiden täyttyminen, tilaratkaisuiltaan toimiva koti. Lisäksi talon on oltava rakenteiltaan kestävä, turvallinen ja pitkäikäinen. Unohtamatta energiatehokkuutta, jolla on merkittävä vaikutus asumiskustannuksiin.
 

Asumismieltymykset, perhekoko, toiveet tilojen käytännöllisyydestä sekä viihtyvyydestä ohjaavat uuden kodin suunnittelua.Asumismieltymykset, perhekoko, toiveet tilojen käytännöllisyydestä sekä viihtyvyydestä ohjaavat uuden kodin suunnittelua.

Talon rakentaminen on muuttunut vuosien saatossa ja nykyään unelmien koti on toteutettavissa helposti ja vähällä vaivalla. Vaihtoehtoja valmiista talomalleista on tarjolla lukuisia, ja toisin kuin usein talopakettien kohdalla saatetaan ajatella, muuntuvat mallit helposti myös omien toiveiden mukaisiksi. Tilaajalle voidaan räätälöidä alusta alkaen täysin yksilöllinen ratkaisu.

Vertailua tehdessä tärkeintä on valita talotoimittaja, jolla on vankka kokemus ja tietotaito yksilöityjen talonrakennuskohteiden toteutuksesta. Tällä varmistetaan hankkeen laadukas onnistuminen alusta loppuun.

Modernin taloteollisuuden edelläkävijä

Suomalainen Jetta-Talo on toimittanut tuhansia puutaloja yli kolmenkymmen vuoden ajan. Talovalmistaja on jo pitkään panostanut laadukkaisiin seinärakenteisiin, terveellisyyteen ja kestävään kehitykseen. Lisäksi Jetta-Talolla pidetään erittäin tärkeänä monipuolista ja aina ajankohtaista talomallistoa, josta löytyy ideoita niin modernin, klassisen kuin perinteisen tyylisen kodin suunnitteluun. Mallistosta saatujen ideoiden pohjalta voidaan lähteä työstämään juuri oman näköistä kotia.

Tavoitteena on tehdä kodin rakentaminen mahdollisimman helpoksi. Toteutus tehdään aina asukkaan tarpeet, tontin ominaisuudet ja rakennusbudjetti huomioon ottaen. Talopaketin toimitussisältö ja valmiusaste ovat valittavissa juuri tilaajan tarpeiden mukaan.

Talojen tekniset ominaisuudet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja ekologisuus on otettu huomioon niin raaka-aineissa kuin asumisen puitteissa. Jetta-Talo onkin johtava passiivirakenteisten talojen valmistaja.

Ideoita uuteen kotiin: Tilaa ilmainen esite

Jetta-Talo Asuntomessuilla

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Messuilla on Jetta-Talon valmistama kohde numerolla 25. Kohteessa päänäytteilleasettajana toimii Kodin Terra ja Prisma.

Talo on suunniteltu nelihenkiselle lapsiperheelle, jossa arjen helppous ja toimivuus sekä asumisen viihtyisyys valoisuuden ohella ovat keskeisiä aiheita. 221 neliön huoneistoalan muodostavat 5h + k + s.

Talossa tilan tuntu välittyy selvästi; keskellä sijaitseva korkea olohuone tarjoaa avaruutta ja valoa isoine, lattiasta kattoon ulottuvine ikkunoineen. Näkymää ulos voi myös ihailla samaan tilaan avautuvalta 2. kerroksen parvelta. Olohuoneen saumattomana jatkeena ovat ruokailutila ja keittiö sekä vastapäätä lukutila/kirjasto. Alakerrassa sijaitsevat lisäksi kodinhoitohuone, pesutilat, sauna ja wc. Yläkerrasta löytyvät vanhempien makuuhuone, pukeutumishuone, lastenhuoneet sekä toinen wc.

Puutalon ekologisuus korostuu muun muassa energiatehokkaiden rakenneratkaisuiden sekä uusiutuvan energialähteen, maalämmön myötä. Tilojen pintamateriaalit ja kalusteet suunniteltiin Jetta -Talon Sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemen toimesta. Sisustustyylissä on paitsi rauhallisuutta myös rock -henkistä särmää: toisen lasten huoneen stailasi Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen stailasi kirjastohuoneen.

Tutustu kohteeseen - Katso kuvasarja!

Suunnitteletko talon rakentamista?

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa rakentaa on luottaa pitkän kokemuksen omaavaan talovalmistajaan. Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä.

Saat lisätietoa jättämällä yhteydenottopyynnön

 
Päivitetty
3.7.2018