Porin Asuntomessut 2018
Valloittava Kastelli Viva

Kastellin messutalo Porin Asuntomessuilla on näyttävä ja moderni Viva, joka on suunniteltu mukautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompaktin messukodin parhaisiin puoliin lukeutuvat suurikokoinen terassi ja parveke sekä sisätiloihin luonnonvaloa antava ikkunaseinä.

Kastelli Viva on suunniteltu vastaamaan nykypäivän omakotiunelmaa.Kastelli Viva on suunniteltu vastaamaan nykypäivän omakotiunelmaa.

Muuntautuva koti elämän eri vaiheisiin

Kastelli Viva on kompakti ja joustava talomalli, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin. ”Suunnittelun lähtökohtana oli moderni perhe, joka voi tänä päivänä olla hyvinkin monenlainen. Talopakettimarkkinoilla oli selkeä tarve elämän eri vaiheisiin muuntautuvalle talolle”, Vivan suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko
Kanninen SAIKA design Oy:stä kiteyttävät.

Vivassa asukkaat voivat valita huoneiden käyttötarkoituksen ja määrän, ja niitä voidaan myös muuttaa myöhemmin tarpeiden mukaan. Neliöiltään viisaassa Vivassa ei ole hukkatilaa, vaan jopa portaiden alunen on hyödynnetty säilytystilana.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

Viva valloittaa terassi- ja parveketilalla sekä luonnonvalolla

Viva on näyttävä ja moderni omakotitalo, jossa on paljon terassi- ja parveketilaa. Kunnon kokoinen käyttöparveke lasikaiteineen muodostaa kauniin kokonaisuuden ja sulautuu luontevaksi osaksi talon arkkitehtuuria. Suurista ikkunoista avautuu esteetön näkymä terassille, jolle aurinkolippa ja jykevät seinäkkeet antavat suojaa. Vivan keskiössä oleva mittava ikkunaseinä antaa sisätiloihin luonnonvaloa, josta pääsee nauttimaan eri puolilla taloa.

Kodin sisutus on skandinaavinen, selkeä ja kestää aikaa.Kodin sisutus on skandinaavinen, selkeä ja kestää aikaa.

Lempeä koti

Messutalon sisustus on Kastellin sisustusvastaava Annu Lahtisen taidonnäyte. Annun tavoitteena on ollut suunnitella ajaton koti, jonka tyyli on klassinen ja vähäeleinen, mutta samaan aikaan kodikas. Sisustusmateriaalit on poimittu Kastelli Collectionin valikoimista. Talossa vallitsee levollinen tunnelma ja siellä pääsee
rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä.

Vivan reseptinä on lämpimät, harmoniset sävyt, aidot luonnonmateriaalit ja korkealaatuinen design. Sisustuksessa on käytetty neutraaleja ja pehmeitä värisävyjä, joita on terästetty mustalla. Koko talon värimaailma keskustelee keskenään, mikä luo tilaan harmonisen tunnelman.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

 
Julkaistu
9.7.2018