Kaikissa LVI-remonteissa onnistut parhaiten ottamalla ajoissa ammattilaisen avuksi

Ovatko omakotitalosi käyttövesiputket tulleet tiensä päähän? Pitäisikö mökin jätevesijärjestelmä pistää kuntoon? Älä stressaa remonttiasioilla, vaan tilaa Uponorilta helposti maksuton LVI-remonttikartoituskäynti.

MTV_PauseAd_2018_inkku

Uponor tarjoaa apua lukuisiin eri remontteihin. Tutustu ja jätä halutessasi yhteydenottopyyntö.

Käyttövesiremontti eli putkiremontti

Turvallinen ja hyvä vaihtoehto putkiremontin toteutukselle on sopia kartoituskäynti paikallisen Uponor KOTI -urakoitsijan kanssa. Hän tulee sovittuna aikana käymään, keskustelee kanssasi toiveistasi, tutustuu kohteeseen ja laatii kartoituslomakkeen. Kartoituksenperusteella hän tekee urakkatarjouksen. Kartoituskäynti on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään.

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti

Vesikiertoisen patteriverkoston remontointi voidaan tehdä yksin tai yhdessä putkiremontin kanssa. Tällöinkin voit jättää yhteydenottopyynnön, joka lähetetään paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa.

Suorasähkölämmityksen vaihtaminen vesikiertoiseen lämmitykseen

Uponorin kautta voit saada myös tarjouksen lämmitystavan vaihdosta. Ammattilaisten avulla onnistut tässäkin parhaiten. Lattialämmitykseen voidaan yhdistää myös lattiaviilennys.

Lattialämmityksen säätöpäivitys

Vanha toimiva vesikiertoinen lattialämmitys voidaan säätöpäivityksellä nykyaikaistaa ja samalla saadaan energiansäästöä.

Radonremontti

Radonremontti on nopea ja varsin yksinkertainen ratkaisu, jos radonarvot ovat liian korkeat. Radon arvot mitataan ennen ja jälkeen remontin.

Jäteveden käsittelyjärjestelmän remontista haja-asutusalueella

Jätevesijärjestelmän uusiminen edellyttää toimenpidelupaa ja kunnollista suunnittelua. Uponor KOTI -jätevesiremontti sisältää kaiken suunnittelusta käytönopastukseen. 
 

Voit valita allaolevevista yhteydenottopyynnöistä sinulle sopivat


 
Julkaistu
23.7.2018