• Etusivu
  • Rakentaminen

Hyödynnä Bosch-messutarjoukset!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 29.06.2018
20206_65680.jpg

Suomen Asuntomessut avaavat ovensa Porissa 6.7. Messujen ajan sinulla on mahdollisuus tilata uudet Bosch AdvancedCut 18 monitoimisaha sekä Indego robottiruohonleikkuri tarjoushintaan Rakentaja.fi verkkokaupasta.

Kompakti ja helppokäyttöinen työkalu erilaisiin kodin ja pihan töihin

AdvancedCut 18 monitoimisaha

  • Monipuolisetkäyttömahdollisuudet: Vapaakätiset sahaukset ja upotussahaukset uskomattoman helposti ja tehokkaasti erilaisiin materiaaleihin
  • NanoBlade-teknologia: Helppo, tarkka ja tärinätön sahaus uuden Nanoblade-teknologian ansiosta
  • Huoltovapaatyökalu: Sahanterää ei tarvitse öljytä, kiristää eikä teroittaa
  • SDS-järjestelmä: Helppo, turvallinen ja nopea sahanterän vaihto
  • Litiumioniakkuteknologia: Litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmiina ja akkua voidaan käyttää kaikissa Boschin 18V Power for All –järjestelmän työkaluissa

Messutarjous:

Toimituskotiinilmanrahtikuluja

Tarjous voimassa 6.7.-5.8.2018

Akun jännite18V
Sahaussyvyys puuhun65 mm
Tyhjäkäyntikierrosluku0-7000 r/min
Koneen paino1,1 kg
Messuhinta akulla (ilman akkua / akun kanssa)169 / 199 €
20186_53700.jpg

Nurmikko siistiksi uskomattoman helposti

20186_53701.jpg

Indego 400 C robottiruohonleikkuri

  • Bioleikkuu: Allesilppuava järjestelmä leikkaa ruohon pieneksi silpuksi, jolloin se toimii lannoitteena nurmikollesi.
  • Logicut-navigointijärjestelmä: Kartoittaa nurmikon muodon ja koon ja laskee tehokkaimman leikkuureitin.
  • Automaattinentoiminta: Asennuksen jälkeen Indego leikkaa nurmikon täysin automaattisesti. Kun akku täytyy ladata, se palaa automaattisesti lataustelakkaan.
  • Etäohjattava: Voit ohjata Indegoasi millon ja missä tahansa älypuhelinsovelluksen avulla.
  • Tunnistaaesteet: Monipuolisten anturien ansiosta Indego osaa kiertää esteet ja jatkaa leikkaamista laskettua reittiä pitkin.
  • Yhdensuuntaisetleikkuulinjat: Vaihtaa leikkuukaistojen suunnan jokaisen uuden leikkuukerran yhteydessä, jotta nurmikko ei rasitu liikaa.

Messutarjous:

Talli veloituksetta
Edun arvo 149 €

Tarjous voimassa 6.7.-5.8.2018

Leikkuukorkeus30/40/50 mm
Suositeltu nurmikon pinta-ala400 m2
Messuhinnat1049 / 1249 €
20186_53703.jpg
20186_53704.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20235_81873.jpg
Osaatko valita ilma-vesilämpöpumpun oikein?
NIBE-ilmavesilämpöpumputovat erinomaisia energian säästäjiä. Valikoimasta löytyy sopiva malli lähes jokaiseen kotiin. Jotta sopivin ratkaisu löytyy, tulee aina tehdä omaan kotiin yksilöity mitoitus. Mitoituksen saat lähimmältäNIBE jälleenmyyjältätaiNIBE Neuvontapalvelusta. Ennen ilma-vesilämmityksen hankintaa kannattaa pohtia myös alla mainittuja asioita.
20208_66314.jpg
Lapsiperheen kotiin seinälevy, joka kestää kovempaakin menoa
Lapsiperheen kotiin Gyproc Habito® -rakennuslevyt olivat nappivalinta.Kun Matti Posio rakensi perheelleen omakotitaloa Inkooseen vuonna 2015, hän valitsi kaikin tavoin pitkäaikaisia, kestäviä ja turvallisia ratkaisuja. Talopakettiin kuuluvat kipsilevyt hän vaihtoi vastikään markkinoille tulleisiin Gyproc Habito® -rakennuslevyihin.Habito®-levyt ovat erittäin kestäviä: niiden iskunkestävyys on kymmenkertainen tavanomaiseen kipsilevyyn nähden. Siksi niillä onkin helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu – erinomainen seikka varsinkin lapsiperheessä.Kun Posiot rakensivat taloaan, Matilla ja Jennillä oli kaksi lasta. Nykyisin perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi 1-vuotias Elias, 6-vuotias Eino, 8-vuotias Saana sekä saksanseisoja Moku.Vilkkaiden lasten isä ei ole halunnut joutua miettimään, kestävätkö talon seinät jalkapallopeliä sisätiloissa. Eläväisten lasten on saatava leikkiä rajustikin, jos siltä tuntuu
20237_82669.jpg
Kompostoinnilla saat ravinteikasta multaa niin kotona kuin mökilläkin
Kompostoimalla saa hyvää, ravinteikasta ja ilmaista maanparannusainetta puutarhan kasveille – samalla säästämme ympäristöä kierrättämällä maatuvan jätteen sen syntypaikassa. Hyvä komposti ei synny vahingossa. Tehokkaan kompostoitumisen perusvaatimukset ovat hapen ja ravinteiden riittävä saanti sekä sopiva kosteus ja lämpö. Kompostointi on tehtävä asiallisesti, eikä siitä saa aiheutua haittaa ympäristölle. Mökillä keittiön biojätteet, kuivakäymälän jätökset sekä puutarhan kasvijätteet on helppo kompostoida mullaksi ja siten kierrättää ravinteet omassa mökkipuutarhassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton