Raikkaan ilman koti

Toimiva ilmanvaihto parantaa asumismukavuutta ja turvaa niin perheesi kuin talosikin terveyden. Oletpa sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa, älykäs ja energiatehokas ilmanvaihto huolehtii, että voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta.

Osta suodattimet ja ilmanvaihtokone Rakentaja.fi-kaupasta

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Ilmanvaihtojärjestelmä - paras henkivakuutuksesi

Hyvä ilmanvaihto on talosi paras henkivakuutus. Se on investointi, joka vaikuttaa rakennuksen kuntoon ja elinikään. Se on myös investointi omaan terveyteesi ja asumismukavuuteesi – kaikkina vuodenaikoina. Mitä puhtaampaa sisäilmaa hengität, sitä paremmin voit.

Valloxin ilmanvaihtojärjestelmä huolehtii koko rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman
hyvänä ja puhtaana hengittää, kaikissa sääolosuhteissa. Ilmanvaihtojärjestelmä vaihtaa sisäilmaa jatkuvasti energiatehokkaasti ja hiljaisesti. 

750

Ilmanvaihto on tärkeää

Tämä kuulostaa itsestäänselvältä, mutta sitä se ei ole.

Sisäilman alhainen happipitoisuus aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä ja väsymystä. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta hiilidioksiditaso pysyy riittävän alhaisena. Ilmanvaihto poistaa myös rakennus- ja sisustusmateriaalien aiheuttamat päästöt, joita ei todennäköisesti aistein edes havaitse. Peseytymisestä, saunomisesta, pyykinpesusta, astianpesusta ja ihan vain hengittämisestä syntyvän kosteuden tiivistyminen rakenteisiin voidaan estää riittävällä ilmanvaihdolla.

Jos peruskorjaat lämmitysjärjestelmää, teet lisäeristystä tai uusit ikkunoita, ei entinen ilmanvaihto olekaan enää riittävä.

Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen turvaa sijoituksesi.

Ettei lämpö pääse harakoille

Kun rakennetaan energiansäästömääräysten mukaisesti, pääroolissa on asunnon sisäilmasto; ilman lämpötila, puhtaus, vedottomuus, kosteuspitoisuus ja poistoilman lämmön talteenotto. Lämmöntalteenotto pitää lämmönhukan kurissa. Ulkoilma tulee huoneisiin vedottomasti, sillä poistoilman lämpö – sekä sydäntalvella tarvittaessa jälkilämmityspatteri – lämmittävät ulkoilmaa. Kesän lämpimillä ilmoilla lämmöntalteenotto voidaan
ohittaa. Kun ilmanvaihtojärjestelmässä on korkea poistoilman lämmöntalteenoton hyötysuhde, ei lämpö pääse harakoille.

Älykäs järjestelmä huolehtii ilman laadusta puolestasi

Laadukas ilmanvaihtojärjestelmä mittaa automaattisesti ilman laatua ja tuo jatkuvasti puhdasta, suodatettua ja sopivan lämpöistä ilmaa sisätiloihin.

Vallox-ilmanvaihtojärjestelmän anturit mittaavat hiilidioksidija kosteuspitoisuuksia. Anturit varmistavat, että pitoisuudet pysyvät halutuissa arvoissa. Ilmanvaihto tehostuu automaattisesti esimerkiksi suihkussa käynnin jälkeen, tai silloin, kun talossa on paljon vieraita. Märkätilat kuivuvat käytön jälkeen nopeasti ja makuuhuoneenkin ilma on aamulla herätessä raikasta. Kun pesuhuone on kuivunut tai asukkaat poistuvat kotoa, ilmanvaihto myös pienenee automaattisesti. Se ei ole vain huoletonta, vaan myös energiaa säästyy.

Näin ihmiset ja rakennuksen rakenteetkin pysyvät terveinä. Automaattinen ilmanvaihtojärjestelmä on arkipäivän luksusta.

Osta suodattimet ja ilmanvaihtokone Rakentaja.fi-kaupasta


Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

 
Julkaistu
2.7.2018