Tilaa säästäviä taskuoviratkaisuja asuntomessuilla

Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Messuilla voi tutustua asumiseen 34 messukohteessa. Liunen liukuvia väliovia eli taskuovia löytyy useasta kohteesta. Mainittakoon kohteet nro 6 - Design Talo Noste, nro 12 - Sievitalo Kultakoivu sekä kohde nro 26 - Talo Haltiatar. Seuraavassa Aulis Lundell Oy:n myyntipäällikkö Terhi Hakolan mietteitä messuprojektin kulusta ja liukuvien väliovien hyödyistä.

Aulis Lundell Oy:n Terhi Hakola ja Leena Lundell Talo Haltijattaressa.Aulis Lundell Oy:n Terhi Hakola ja Leena Lundell Talo Haltijattaressa.

Tilaa säästävät liukuvat väliovet monipuolisesti esillä

Useassa messukohteessa on tänäkin vuonna luotettu Liune-innovaatioihin. Väliovet kohteissa on toteutettu seinän sisään liukuvina tai pinta-asennettuina Liune-välioviratkaisuina. Ovien suhteen asukkailla oli toiveena tilan säästäminen ja koko tilan hyötykäyttäminen tehokkaasti. Liukuvat väliovet liukuvat piiloon silloin, kun niitä ei tarvita ja tarvittaessa luovat oman tilan kiinni suljettuina.

- Miksi ei ottaisi kaikkea tilaa hyötykäyttöön, kun se on mahdollista, toteaa Hakola.
 
Liunen valikoimasta väliovia asuntomessukohteisiin tuli kaikista kategorioista. Kohteisiin tuli massiiviovia, erilaisin urituksin varustettuja ovia, peiliovia, lasiovia sekä pintaliukuovia.

- Ovia tuli niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen kuin saunaakin. Laajassa skaalassa näkyy tuotteen monipuolisuus ja osa liukuvista väliovista soveltuu erinomaisesti myös kosteisiin tiloihin, kertoo Hakola.


Nopea asennus ja sujuva yhteistyö

Liunen elementit tulevat työmaalle aina täysin koottuna, mikä nopeuttaa asennusta.  Logistiikan takia tuote toimitetaan kahdessa osassa, varsinkin jos tilaa on hyvin niukasti.

- Asentajilta onkin tullut pelkästään positiivista palautetta tuotteesta. Tuote on nopea asentaa, koska osat ovat valmiina kiinni ovielementissä, kehaisee Hakola.
 
Yhteistyö messuprojektissa asukkaiden ja talotehtaiden kanssa sujui hyvin. Liunen edustajat olivat suoraan yhteydessä kohteesta riippuen joko asiakkaaseen tai talotehtaaseen. Yhteistyö oli sujuvaa, koska yhteydenpito oli jatkuvaa sekä asukkaiden että rakennuttajien kanssa.

- Asukkaat ovatkin kehuneet hyvää yhteydenpitoa myyjän puolelta. Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä valitessaan Liunen liukuvat väliovet, kertoo Hakola.

Miksi liukuva väliovi?

Suurin päätökseen vaikuttanut tekijä on ollut se, että Liune mahdollistaa monipuolisen tilankäytön. Lisäksi asiakkaat arvostavat ovien äänettömyyttä. Liunen monipuolinen tuotevalikoima on myös vaikuttanut päätökseen.  Liunen puolesta liputtivat valintapäätöksessä myös kotimaisuus ja kokemus messutalojen kaltaisista erityiskohteista.

- Tuote on täysin kotimainen. Tuotanto keskittyy Lohjan Saukkolan ja Muijalan tehtaille, täsmentää Hakola.
 
Liukuovia eli taskuovikonseptia ei tunneta vielä kovin hyvin, vaikka kyseessä on tilankäytön mullistava innovaatio. Tavoitteena onkin saada taskuovi uudeksi standardiksi. Liunen liukuvilla väliovilla tilan muuntelu tarpeen mukaan onnistuu helposti.

- Esimerkiksi kohteessa Haltiatar liukuovilla pystyy luomaan isoja yhtenäisiä tiloja ja toisaalta taas jakamaan tilaa pienenpiin osiin, mainitsee Hakola.

Liune_Asuntomessu_2018_web

Aulis Lundell Oy

Aulis Lundell Oy on innovatiivinen rakennusteollisuudessa toimiva suomalainen perheyritys. Yhtiö on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen ja kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen sekä seinän sisään liukuvien LIUNE™ väliovien valmistukseen. Aulis Lundell Oy on toimittanut rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980.  Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa.


Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
28.6.2018