Olisiko aika uusia katto? Kodin tai kesämökin kattoremontti nyt kesäkampanjahintaan!

Katto on talon tärkein suoja. Sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Vanha katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja remontti kannattaa suorittaa ajoissa välttyäkseen kosteusvaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Uusi katto suojaa taloasi pitkään, vaikuttaa julkisivun ilmeeseen sekä nostaa talon arvoa. Mikäli olet harkinnut vanhan kattosi uusimista, se kannattaa tehdä nyt!
 

Saat avaimet käteen -kattoremonttin -15 %! Säästät jopa 2000 euroa!


Jättämällä yhteydenottopyynnön BMI:n valtuuttamat kattoasentajat ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen arviokäynnin. Saat ilmaisen kartoituksen kattosi kunnosta ja selkeän tarjouksen. Arviokäynti ei velvoita vielä mihinkään. Tilaa nyt luotettava kattoremontti, BMI Ormaxin ja BMI Icopalin valtuutetuilta ja koulutetuilta ammattilaisilta.

Tarjous voimassa vain 5.7. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään.VALITSE SINULLE SOPIVA KATEMATERIAALI

Tiili ekologisen rakentajan valinta

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä. Tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, kun ottaa huomioon pitkän elinkaaren. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää. Valmistajan oma Ormax Pro - kattopinnoite varmistaa tiilikatolle jopa sadan vuoden käyttöiän. Hyödynnä nyt -15% kampanja-alennus kattosi pinnoituksesta!

Tutustu tiilikaton pinnoitukseen!

Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä myös hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta.

Hyödynnä nyt kesäkampanja – voimassa vain 5.7. saakka!

Jätä tarjouspyyntö!

EVO on Tuusulan asuntomessujen suosikki

Tuusulan asuntomessuilla tiilikatto on yksi trendeistä. Asuntomessujen joka 4. kattoon on valittu BMI Ormax EVO. Kate valinnoissa korostuvat laadukkaat materiaalit, käytännöllisyys sekä ulkonäkö. Ormax EVO -tiilikatoissa on myös valmius integroidun aurinkopaneeliratkaisun asentamiseen.

Tutustu kohteisiin >>

Kuvassa Tuusulan asuntomessujen kohde nro 23 Villa OrmaxKuvassa Tuusulan asuntomessujen kohde nro 23 Villa Ormax

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään.Kattolaatoilla voit leikitellä väreillä ja muodoilla

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. Yhdessä vesikatteen alla käytettyjen kermiratkaisujen kanssa bitumikatekokonaisuus pitää veden varmasti siellä missä pitääkin, eli talon ulkopuolella.

Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta. Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta. 

Helpon työstettävyyden lisäksi taipuisa materiaali tarjoaa myös hiljaista asumista liuskekivisirotepinnan vaimentaessa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Ankarat sääolosuhteet eivät myöskään aiheuta ongelmia vaan huopakate pysyy myrskytuulissa napakasti paikallaan eikä rullaudu irti rajuilmojen puuskissa.

Suomalaiseen maisemaan sulautuva bitumikate sopii moneen kohteeseen aina nykyaikaisista kivitaloista perinteisiin kesähuviloihin sekä piharakennuksiin. Uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin löytyy laajasta valikoimasta useita sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Hyödynnä nyt kesäkampanja – voimassa vain 5.7. saakka!

Jätä tarjouspyyntö!

Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään.TEE KATTOREMONTTI ITSE JA TILAA MATERIAALIT VERKKOKAUPASTA

Uusi katto paikalleen

Tiilikaton asennus sujuu varsin helposti. Kun tarvittava aluskate vaakasuorine ruodepuineen on paikoillaan, ladotaan kattotiilet ruoteiden päälle. Työ etenee tiili kerrallaan alhaalta ylöspäin edeten. Tiilien asettaminen on nopeaa ja helppoa niiden mittatarkkuuden ansiosta. Urakka sujuu joutuisasti, kun tilaa materiaalit suoraan katolle ilman ylimääräisiä nostoja. Tiilikaton asentaminen on mahdollista suorittaa itse. Katossa on kuitenkin paljon yksityiskohtia jotka tulee tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, siksi on usein edullisinta kääntyä ammattilaisen puoleen

Bitumikatteen asennus on myös mahdollista toteuttaa itse. Nykyaikaisissa bitumilaatoissa ei ole enää irtirevittäviä muoveja vaan kun laatat asennetaan ohjeen mukaan niin liimapinnat kohtaavat ja tarttuvat toisiinsa tiiviisti. Kun latta on painettu paikoilleen, kiinnitetään se vielä muutamalla naulalla saumoista ns. piilonaulauksella. Työ aloitetaan räystäältä edeten harjaa kohti.

Mikäli asentaminen askarruttaa, on varminta kääntyä ammattilaisen puoleen. BMI:n tiili- sekä bitumikattoasentajat omaavat vankan kokemuksen ja taidon eri kattotyyppien asennuksista. Työ sujuu nopeasti ja varmalla otteella.

Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.

Voit tehdä kattoremontin myös itse!

Pyydä tarjous katon materiaalipaketista Rakentaja.fi-verkkokaupasta. Tilaa tuotteet ja saat materiaalipaketin kotiisi rahtivapaasti!

Pyydä tarjous!

 
Päivitetty
29.6.2020