• Etusivu
  • Talo

Olisiko aika uusia katto? Kattoremontti asuntomessuhintaan - samalla voit voittaa aurinkopaneelit!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö BMI Suomi, Icopal Oy, Ormax Monier Oy
Päivitetty 14.09.2020
20208_66190.jpg

EVO Aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti tiilikatteeseen. Integroidut aurinkopaneelit on helppo asentaa kattoremontin yhteydessä, mutta asennus onnistuu jälkikäteenkin.

Katto on talon tärkein suoja. Sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Vanha katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja remontti kannattaa suorittaa ajoissa välttyäkseen kosteusvaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Uusi katto suojaa taloasi pitkään, vaikuttaa julkisivun ilmeeseen sekä nostaa talon arvoa.Mikäli olet harkinnut vanhan kattosi uusimista, se kannattaa tehdä nyt!

Info

Info

Pyydä kattoremonttitarjous − voit voittaa integroidut EVO Aurinkopaneelit

Jättämällä yhteydenottopyynnön BMI:n valtuuttamat kattoasentajat ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen arviokäynnin. Saat ilmaisen kartoituksen kattosi kunnosta ja selkeän tarjouksen. Arviokäynti ei velvoita vielä mihinkään. Tilaa nyt luotettava kattoremontti, BMI Ormaxin ja BMI Icopalin valtuutetuilta ja koulutetuilta ammattilaisilta. Palkinnon arvo 4500 €.

Arvonnan säännöt

Huomioithan, että aurinkopaneelien arvontaan osallistuvat vain tarjouspyynnön jättäneet tai maksuttoman katon kuntotarkastuksen varanneet!

Tarjous voimassa vain 20.9. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.

Tutustu BMI Groupin tietosuojaselosteeseen

VALITSE SINULLE SOPIVA KATEMATERIAALI

Tiili ekologisen rakentajan valinta

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä. Tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, kun ottaa huomioon pitkän elinkaaren. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää. Valmistajan oma Ormax Pro -kattopinnoite varmistaa tiilikatolle jopa sadan vuoden käyttöiän.

Tiilikate vaimentaa ulkoa tulevan melun ja sen alla on hiljaista asua.
Tiilikate vaimentaa ulkoa tulevan melun ja sen alla on hiljaista asua.

Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä myös hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Info

Info

EVO on Tuusulan asuntomessujen suosikki

Tuusulan asuntomessuilla tiilikatto on yksi trendeistä. Asuntomessujen joka 4. kattoon on valittu BMI Ormax EVO. Kate valinnoissa korostuvat laadukkaat materiaalit, käytännöllisyys sekä ulkonäkö. Ormax EVO -tiilikatoissa on myös valmius integroidun aurinkopaneeliratkaisun asentamiseen.

Tutustu asuntomessukohteisiin >>

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta.

Hyödynnä kampanja nyt – voimassa vain 20.9. saakka!

Tiilikatto sopii niin kaupunkiin kuin luonnon keskellekin.
Tiilikatto sopii niin kaupunkiin kuin luonnon keskellekin.

Kattolaatoilla voit leikitellä väreillä ja muodoilla

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. Yhdessä vesikatteen alla käytettyjen kermiratkaisujen kanssa bitumikatekokonaisuus pitää veden varmasti siellä missä pitääkin, eli talon ulkopuolella.

Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta.
Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta.

Helpon työstettävyyden lisäksi taipuisa materiaali tarjoaa myös hiljaista asumista liuskekivisirotepinnan vaimentaessa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Ankarat sääolosuhteet eivät myöskään aiheuta ongelmia, vaan huopakate pysyy myrskytuulissa napakasti paikallaan eikä rullaudu irti rajuilmojen puuskissa.

Suomalaiseen maisemaan sulautuva bitumikate sopii moneen kohteeseen aina nykyaikaisista kivitaloista perinteisiin kesähuviloihin sekä piharakennuksiin. Uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin löytyy laajasta valikoimasta useita sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Hyödynnä kampanja nyt – voimassa vain 20.9. saakka!

Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.
Kouvolan asuntomessujen kohteessa nro 13, Talo Korea, oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.

Huomioithan, että aurinkopaneelien arvontaan osallistuvat vain tarjouspyynnön jättäneet tai maksuttoman katon kuntotarkastuksen varanneet! Tarjous voimassa vain 20.9. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.

Arvonnan säännöt

Tutustu BMI Groupin tietosuojaselosteeseen

BMI Suomi
Icopal Oy
Ormax Monier Oy
Talo
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20214_69793.jpg
Uusi katto kotiin tai mökille keväthintaan - pyydä ilmainen kartoitus
Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!
200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.
20191_55863.jpg
Talvi on paras aika tehdä taloyhtiön katon kuntoarvio
Vesivekin työmiehet eivät pakkasessa hyydy, vaan kuntoarviot ja remontit pyörivät yhtä lailla talvikuukausinakin. Itse asiassa talvi on mitä mainiointa aikaa tarkistuttaa taloyhtiön katon kunto. Taloyhtiön hallituksen sekä isännöitsijän lainsäädännössä määritellyn huolellisuusvelvoitteen täyttymiseksi kannattaa hyödyntää asiantuntijoita. Kun toimit ripeästi, saat katon kuntoon kevääksi ja voit huoletta ottaa vastaan kevään sulamisvedet ja putoavat lumikuormat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton