Olisiko aika uusia katto? Katso kevään paras tarjous!

Katto on talon tärkein suoja. Sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Vanha katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja remontti kannattaa suorittaa ajoissa välttyäkseen kosteusvaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Uusi katto suojaa taloasi pitkään, vaikuttaa julkisivun ilmeeseen sekä nostaa talon arvoa.

Mikäli olet harkinnut vanhan kattosi uusimista, se kannattaa tehdä nyt!

Katon uusiminen käy nyt helposti ja vaivattomasti. Kattoremontti onnistuu täysin etänä! koska meidän rooferit tosiaan tekee niin, ei ehkä tekstissä mutta noissa laatikoissa. Samalla niissä voisi kertoa että saat ilmaisen arvion ja tietää kattosi kunnon.

Nyt Avaimet käteen -kattoremontti -15 %!


Tutustu kampanjaan ja tilaa ilmainen arviointikäynti!

Saat ilmaisen kartoituksen kattosi kunnosta ja selkeän tarjouksen. Kattoremontti onnistuu täysin etänä.
Tarjous voimassa vain 10.5. mennessä tulleisiin tarjouspyyntöihin.Tiilikatto Bitumikatto


Tiili ekologisen rakentajan valinta

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä. Tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää. Valmistajan oma Ormax Pro - kattopinnoite varmistaa tiilikatolle jopa sadan vuoden käyttöiän. Hyödynnä nyt -15% kampanja-alennus kattosi pinnoituksesta!

Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä myös hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta.

EVO on Tuusulan asuntomessujen suosikki

Tuusulan asuntomessuilla tillikatto on yksi trendeistä. Auntomessujen joka 4. kattoon ollaan valittu BMI Ormax EVO. Kate valinnoissa korostuvat laadukkaat materiaalit, käytännöllisyys sekä ulkonäkö. Ormax EVO -tiilikatoissa on myös valmius integroidun aurinkopaneeliratkaisun asentamiseen. 

Kuvassa Tuusulan asuntomessujen kohde nro 23 Villa OrmaxKuvassa Tuusulan asuntomessujen kohde nro 23 Villa Ormax

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Kattolaatoilla voit leikitellä väreillä ja muodoilla

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat. Yhdessä vesikatteen alla käytettyjen kermiratkaisujen kanssa bitumikatekokonaisuus pitää veden varmasti siellä missä pitääkin, eli talon ulkopuolella.

Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta. Bitumikate sulautuu suomalaiseen maisemaan. Saariselän lomakylässä on käytetty PlanoXL-bitumikatetta. 

Helpon työstettävyyden lisäksi taipuisa materiaali tarjoaa myös hiljaista asumista liuskekivisirotepinnan vaimentaessa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Ankarat sääolosuhteet eivät myöskään aiheuta ongelmia vaan huopakate pysyy myrskytuulissa napakasti paikallaan eikä rullaudu irti rajuilmojen puuskissa.

Kouvolan asuntomessujen kohteessa XX oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.Kouvolan asuntomessujen kohteessa XX oli esillä PlanoXL-bitumikate. Bitumikate yhdessä kattoikkunoiden kanssa luo katolle siistin ja linjakkaan ilmeen.Suomalaiseen maisemaan sulautuva bitumikate sopii moneen kohteeseen aina nykyaikaisista kivitaloista perinteisiin kesähuviloihin sekä piharakennuksiin. Uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin löytyy laajasta valikoimasta useita sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Avaimet käteen bitumikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Icopalin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Icopalin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Uusi katto paikalleen

Tiilikaton asennus sujuu varsin helposti. Kun tarvittava aluskate vaakasuorine ruodepuineen on paikoillaan, ladotaan kattotiilet ruoteiden päälle. Työ etenee tiili kerrallaan alhaalta ylöspäin edeten. Tiilien asettaminen on nopeaa ja helppoa niiden mittatarkkuuden ansiosta. Urakka sujuu joutuisasti, kun tilaa materiaalit suoraan katolle ilman ikävän huojuvia ja epämääräisiä nostoja. Tiilikaton asentaminen on mahdollista suorittaa itse. Katossa on kuitenkin paljon yksityiskohtia jotka tulee tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, siksi on usein edullisinta kääntyä ammattilaisen puoleen

Bitumikatteen asennus on myös mahdollista toteuttaa itse. Nykyaikaisissa bitumilaatoissa ei ole enää irtirevittäviä muoveja vaan kun laatat asennetaan ohjeen mukaan niin liimapinnat kohtaavat ja tarttuvat toisiinsa tiiviisti. Kun latta on painettu paikoilleen, kiinnitetään se vielä muutamalla naulalla saumoista ns. piilonaulauksella. Työ aloitetaan räystäältä edeten harjaa kohti.

Mikäli asentaminen askarruttaa, on varminta kääntyä ammattilaisen puoleen. BMI:n tiili- sekä bitumikattoasentajat omaavat vankan kokemuksen ja taidon eri kattotyyppien asennuksista. Työ sujuu nopeasti ja varmalla otteella.

Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.Tiilien sekä palahuovan asentaminen käy nopeasti, vaikka työmenetelmät hieman eroavatkin toisistaan.

Katon uusiminen on nyt helppoa ja edullista!

Vaihtamalla vanhan kattosi uuteen BMI Ormax -tiilikattoon tai BMI Icopal -bitumikattoon, saat 15% alennuksen avaimet käteen toimitetusta kattoremontista. Voit säästää jopa 2000 €!

Hyödynnä kevään kampanjaetu — voimassa 10.5. asti
 

Tiilikatto Bitumikatto 
Päivitetty
8.4.2020