Miten valita kotiin sopiva ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumput ovat erinomaisia energian säästäjiä, mutta niissäkin on eroja. Poimi tästä vinkit sopivan ilma-vesilämpöpumpun valintaan.

Ota huomioon ennen hankintaa

Big Wall 2260x2260 LR_kuvat_Sivu_2_Kuva_0002

Äänitaso: Tuotteiden mukana toimitettavan energiamerkinnän tiedoissa kerrotaan laitteen ääniteho nimellisteholla. Koska laite on äänekkäin kovilla pakkasilla täydellä teholla, kannattaa selvittää myös korkein äänitaso.

Patterilämmitteinen talo: Etenkin pohjoisessa on hyötyä lämpöpumpun kyvystä tuottaa korkeita lämpötiloja kunnon pakkasissa. Kannattaa varmistaa laitteen tehontuotto ja lämpötilataso 15–25 asteen pakkasessa. Parhaimmistoon kuuluu NIBE Polar, joka tuottaa 63-asteista vettä jopa -25 °C:ssa.

Sähkön hinta kovilla pakkasilla: Sähköenergian keskimääräinen hinta ei todennäköisesti tule nousemaan voimakkaasti tulevina vuosina, mutta siirtokustannukset nousevat. Lisäksi on odotettavissa, että sähkö tulee olemaan kallista suurten kulutuspiikkien aikaan, jolloin yleensä lämmitystarvekin on suurta. Parhaan suojan yllättäviä energiakustannuksia vastaan antaa tuote, joka tuottaa kunnolla lämpöä kovillakin pakkasilla.

Toimiva öljylämmitys, mutta liian kallis öljylasku: Hyvin toimivaa öljykattilaa ei tarvitse kantaa pihalle, vaan sen rinnalle kannattaa asentaa ilma-vesilämpöpumppu energiansäästäjäksi. NIBE Plus -järjestelmä on nopea asentaa ja maksaa hankintahintansa nopeasti takaisin pienentyneinä energiakuluina.

Lämmityksen etävalvonta kodissa tai mökillä: Lämmityksen seuranta ja ohjaus etänä on helppoa laitteissa, joissa on NIBE Uplink. Etävalvonta on vakiona lähes kaikissa NIBEn ilma-vesilämpöpumpuissa.

Kondenssivesi: Lämmityksessä kondenssivettä kerääntyy runsaasti ja se jäätyy talvella laitteen alle, ellei sitä johdeta kondenssivesiputkella pois. Kaikille NIBE-ilma-vesilämpöpumpuille on saatavina valmiit kondenssivesiputket lisävarusteina, kolmena eri pituutena (1, 3 ja 6 m).

Tilaa maksuton esite NIBEn ilma-vesilämpöpumpuista

Jätä yhteydenottopyyntö ilma-vesilämpöpumpusta

Pientalojen valmiit ilma-vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma-vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen. Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetut pientalot voivat hyödyntää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen sekä kesäisin myös viilennykseen.

Ilma-vesilämmitys on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka käyttöönottokynnys on matala – kompaktit ja tyylikkäät laitteistot ovat helposti asennettavia eikä porauksia tarvita. NIBEn ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden hyötysuhde sekä kestävyys ovat erinomaiset.

Kevät on parasta aikaa ilma-vesilämpöpumpun asentamiseen. Kun samalla asennuttaa Cool-IN-viilennyksen, pääsee hyötymään sopivasta sisälämpötilasta jo kesällä.

Miksi kannattaa valita NIBE-ilma-vesilämmitys?

• NIBE-lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoisiin olosuhteisiin. Vuosikymmenien systemaattisen tuotekehityksen tuloksena ne ovat Suomen ilmastoon sopivia.

• NIBEn ilma-vesipumppujen korkean hyötysuhteen ja modernin teknologian ansiosta lämmitys on tehokas, hiljainen, huoleton ja edullinen.

• Invertterikäyttöiset lämpöpumput mukautuvat muuttuvaan lämmön tarpeeseen kierroslukua vaihtelemalla, joten laite on käynnissä lämmityskauden ilman turhia katkoja. Energiatehokkuus on korkeimmillaan, kun seisontalämmitystä ei tarvita. Laite rasittuu vähemmän, kun käynnistysten määrä on alhainen. Siksi kaikki NIBEn ilma-vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä.

• Takuun lisäksi NIBE tarjoaa kuuden vuoden NIBETURVAn kaikille rekisteröidyille NIBE-lämpöpumpuille.

Tilaa maksuton esite NIBEn ilma-vesilämpöpumpuista


750

Rahoitus avuksi

Jos lämmitysjärjestelmä on tullut tiensä päähän, mutta investointiin tarvittavaa raha mietityttää, ota avuksi NIBE ja OP Rahoitus. Rahoitus kattaa koko lämmitysinvestoinnin – itse tuotteesta asennukseen asti. Alkupääomaa ei tarvita, ja voit valita itsellesi sopivan kuukausilyhennyksen. Rahoituspäätöksen saa nopeasti, ja luotto on kortiton. Luotossa on kuukausi kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tarvittaessa vuosittain voi käyttää kaksi maksuvapaata kuukautta. Luoton voi myös maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja.

53618_p_ver-1

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
25.3.2019