Miten valita oikea ilma/vesilämpöpumppu kotiin?

NIBE ilma/vesilämpöpumput ovat erinomaisia energian säästäjiä, mutta niissäkin on eroja. Parhaan valinnan tekee, kun selvittää, millaiset vaatimukset lämmitysjärjestelmälle asetetaan.

Tilaa NIBEn ilmavesilämpöpumppu-esite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö ilmavesilämpöpumpusta

Ota selvää näistä

Äänitaso: Tuotteiden mukana toimitettavan energiamerkinnän tiedoissa kerrotaan laitteen ääniteho nimellisteholla. Koska laite on äänekkäin kovilla pakkasilla täydellä teholla, kannattaa selvittää myös korkein äänitaso. NIBE ilmavesi/lämpöpumppupaketit ovat hiljaisia ja parhaimpia ovat NIBE Polar ja NIBE Polar Plus.

Patterilämmitteinen talo: Etenkin pohjoisessa lämpöpumpun kyvystä tuottaa korkeita lämpötiloja kunnon pakkasissa on hyötyä. Kannattaa varmistaa laitteen tehontuotto ja lämpötilataso -15- –25 °C pakkasessa. Paras on NIBE Polar ja NIBE Polar Plus, joka tuottaa 63 °C lämpöistä vettä vielä –25 °C:ssä.

Sähkön hinta kovilla pakkasilla: Sähköenergian keskimääräinen hinta todennäköisesti ei tule nousemaan voimakkaasti tulevina vuosina, mutta siirtokustannukset nousevat. Lisäksi on odotettavissa, että sähkö tulee olemaan kallista suurten kulutuspiikkien aika, silloin kun yleensä lämmitystarvekin on suurta. Parhaan suojan yllättäviä energiakustannuksia vastaan antaa tuote, joka tuottaa kunnolla lämpöä kovillakin pakkasilla (NIBE Polar, NIBE Polar Plus).

Toimiva öljylämmitys, mutta liian kallis öljylasku: Hyvin toimivaa öljykattilaa ei tarvitse kantaa pihalle, vaan sen rinnalle kannattaa asentaa ilmavesilämpöpumppu energiansäästäjäksi. Järjestelmä (NIBE Plus, NIBE Polar Plus ja NIBE Split Plus) on nopea asentaa ja maksaa hankintahintansa nopeasti takaisin pienentyneinä energiakuluina.

Lämmitys loma-asuntoon: Lämmityksen seuranta ja ohjaus etänä on helppoa laitteissa, joissa on NIBE Uplink (NIBE Polar, NIBE Vento, NIBE Split Box, NIBE Plus, NIBE Polar Plus, NIBE Split Plus).

Ilma/vesilämpöpumppu ja sähkökatkot: Mikäli sähkökatkot ovat pitkäaikaisia, parhaiten soveltuu split-tyyppinen lämpöpumppu (NIBE Split, NIBE Split Box tai NIBE Split Plus). Laitteet, joissa vesi kiertää ulos, on pitkän sähkökatkon aikana vesi syytä tyhjentää, jolloin laitteen saa käyttöön nopeammin katkon jälkeen.

Kondenssivesi: Lämmityksessä kondenssivettä kerääntyy runsaasti ja se jäätyy talvella laitteen alle, ellei sitä johdeta kondenssivesiputkella pois. Kaikille NIBE -ilma/vesilämpöpumpuille on saatavina valmiit kondenssivesiputket lisävarusteina, kolmena eri pituutena (1, 3 ja 6 m).

Pientalojen valmiit ilma/vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma/vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen. Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetut pientalot voivat hyödyntää ilmassa olevan energian talon ja käyttöveden lämmitykseen sekä kesäisin myös viilennykseen. NIBE-tuotteiden avulla se käy nyt entistäkin helpommin ja tehokkaammin!

Ilma/vesilämmitys on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka käyttöönottokynnys on matala – kompaktit ja tyylikkäät laitteistot on helppo asentaa eikä porauksia tarvita. NIBEn ilma/vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden hyötysuhde sekä kestävyys ovat erinomaiset.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta ja -viilennyksestä

Miksi kannattaa valita NIBE ilma/vesilämmitys

• Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ja valmistettu – vuosikymmenien systemaattisen tuotekehityksen tuloksena ovat NIBE lämpöpumput kylmään Suomen ilmastoon sopivat.

• Tehokas ja hiljainen – NIBE ilma/vesipumppujen korkea hyötysuhde ja moderni teknologia takaavat, että lämmitys on huoletonta sekä helppoa ja edullista.

• Tekninen tuki – palvelee NIBE-asiakasta tilanteessa kuin tilanteessa.

• Invertteritekniikka kaikissa NIBE ilma/vesilämpöpumpuissa – invertterikäyttöinen lämpöpumppu mukautuu muuttuvan lämmön tarpeeseen kierroslukua vaihtelemalla, joten laite on käynnissä lämmityskauden ilman turhia katkoja. Energiatehokkuus on korkeimmillaan, kun seisontalämmitystä ei tarvita. Laite rasittuu vähemmän, kun käynnistysten määrä on alhainen. Siksi kaikki NIBE ilma/vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä.

Takuun lisäksi NIBE tarjoaa kuuden vuoden NIBETURVAn kaikille rekisteröidyille NIBE-lämpöpumpuille.

Tilaa NIBEn ilmavesilämpöpumppu-esite veloituksetta

Etäohjausta, edullisuutta, turvallisuutta

NIBE Uplink missä ja milloin vain
NIBE Uplink on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas palvelu, jolla seuraat ja ohjaat NIBE lämmitysjärjestelmäsi toimintaa. Palvelun avulla tarkistat helposti netin kautta kiinteistösi lämmityksen tilan. Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat heti ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.

NIBE Uplink maksuton perustaso antaa nopeasti yleiskuvan laitteistostasi ja sen tämänhetkisestä tilasta. Perustasolla pääset katsomaan lämpöpumppusi yhden kuukauden historian, esimerkiksi ulkolämpötilan. Pientä lisämaksua vastaan saat myös etäohjauksen ja toimintahistorian tallentamisen.

NIBE Smart Price Adaptionilla vieläkin edullisempaa lämmitystä
NIBE Uplink on yhteydessä pohjoismaiden sähköpörssiin, jolloin lämpöpumppusi saa etukäteen tiedot halvan ja kalliin sähkön tunneista. Halutessasi voit antaa lämpöpumppusi optimoida lämmitystä sähkön hinnan mukaan, jolloin vältät lämmitystä kalliiden tuntien aikana. Tällöin lämpöpumppu myös oppii lämpimän käyttöveden tarpeesi ja optimoi lämmityksen sen mukaisesti. Smart Price Adaption -toiminto on valmiina VVM ja SMO -sisäyksiköissä ja sen käyttöön riittää maksuton NIBE Uplink perusversio.

NIBETURVA on huoletonta lämpöä vuosiksi eteenpäin
NIBEllä luotetaan omiin lämpöpumppuihin. NIBE on halunnut myös varmistaa, että uuden lämpöpumppujärjestelmän ostaja voi lämmittää kotiaan entistä huolettomammin. Tämän vuoksi kehhitettiin NIBETURVA.

Se on Suomessa asennetulle uudelle NIBE-lämpöpumpulle kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi maksettu lisävakuutus. NIBETURVA on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

Katso tarkempi kuvaus NIBETURVAn ehdoista ja esimerkkejä korvauksista vahinkotapauksissa. NIBE-lämpöpumpun rekisteröintiä suositellaan myös laitteen myyneen asennusliikkeen toimesta.
 

Rahoitus avuksi

Jos lämmitysjärjestelmä on tiensä päässä, mutta investointiin tarvittavaa raha mietityttää, ota avuksi NIBE ja OP Rahoitus. Tällä rahoituksella lämmitysjärjestelmän vaihto onnistuu tuotteesta asennukseen. Alkupääomaa ei tarvita ja voit valita itsellesi sopivan kuukausilyhennyksen. Rahoituspäätöksen saa nopeasti, luotto on kortiton. Luotossa on kuukausi kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Jos luoton aikana on tarvetta, vuosittain voi käyttää kaksi maksuvapaata kuukautta. Luoton voi myös maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
2.7.2018