Aika päivittää ilmanvaihdon päätelaitteet 2000-luvulle

SK Tuotteen ilmanvaihdon päätelaitteet ovat tuttuja jo 1980-luvulta alkaen. Viimeiset kolme vuotta SK Tuote on kehittänyt huippuimureitaan ja poistoputkiaan intensiivisesti. Tuloksena syntyi uusi tuotesarja FLOW. Ilmanvaihdon päätelaitteet ovat tämän tuotesarjan myötä päivittyneet 2000-luvulle.

Ilmanvaihdon päätelaitteiden uusin tulokas FLOW.Ilmanvaihdon päätelaitteiden uusin tulokas FLOW.

Määrätietoista kehitystyötä

Uuden tuotteen mallinnukseen hyödynnettiin esimerkiksi VTT:n Linux-supertietokoneklusteria. Tuotteesta luotiin 30 erilaista 3D-suunnitteluversiota ja näistä 13 eteni prototyypeiksi 3D-tulostukseen ja testaukseen. Kehitystyön tuloksena jäljelle jäi vain paras.

Peräti 40 % pienempi painehäviö

FLOW-sarjan tuotteissa on lähes 40 % pienempi painehäviö aikaisempaan verrattuna. Tämän ansiosta säästöä kertyy ilmanvaihdon energiankulutuksessa sekä asumiskustannuksissa. Flow-poistoputki maksaa itsensä takaisin sähkönkulutuksessa noin kolmessa vuodessa verrattuna aikaisempaan malliin.
 

Energiansäästöä

Kun FLOW-tuotteita käytetään VILPE® Intake -ratkaisun kanssa, vähentää se ilmanvaihtokoneen sähkönkulutusta jopa 12 % verrattuna muihin edellisen sukupolven tuotteisiin. Pienempi sähkönkulutus säästää selvää rahaa ja tämän lisäksi tuote säästää luontoa.

Lue lisää esimerkki-laskelmia
FLOW-sarjan tuotteissa on lähes 40 % pienempi painehäviö aikaisempaan verrattuna.FLOW-sarjan tuotteissa on lähes 40 % pienempi painehäviö aikaisempaan verrattuna.

Huippuluokan vedenerotuskyky

FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottuvuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta. Tällä varmistetaan entistäkin paremmin se, että kosteus pysyy ulkona ja likainen ilma poistuu sisältä suoraan kohti taivasta eivätkä hiukkaset likaa kattoa tai julkisivua.

Ilmavirtausarvot verrattuna perinteiseen VILPE®-mallistoon.Ilmavirtausarvot verrattuna perinteiseen VILPE®-mallistoon.

Uusi moderni ilme

VILPE® Flow -tuotesarjan moderni ilme on luotu yhdessä teollisten muotoilijoiden kanssa. Suoraviivainen design tulee kattamaan huippuimureiden sekä tuuletus- ja poistoputkien koko hattuvalikoiman.

Vakiovärit ovat musta, ruskea, vihreä, harmaa, punainen, tiilenpunainen ja vaaleanharmaa. VILPE® FLOW -läpivienti on valmistettu kestävästä, ympäristölle haitattomasta UV-suojatusta polypropeeni­muovista (PP).

Katso FLOW-esite

 
Julkaistu
21.6.2018