Jokilammissa viimeistellään sisätöitä

Jokilammi on aivan joen rannalla sijaitseva kaksikerroksinen kivitalo, joka on suunniteltu lapsiperheelle. Kivitalon upeat terassit avautuvat kohti jokimaisemaa.

Olemme seuranneet asuntomessukohteen rakentamista perustuksista lähtien. Nyt on päästy vaiheeseen, jossa viimeistellään sisätöitä. Porin Asuntomessut avautuvat yleisölle 6.7.2018.

Pääset tutustumaan Jokilammin muihin rakennusvaiheisiin täällä.

Tekniikka piiloon

Peililiukuoven taakse kätketty talotekniikka ja jakotukki ovat tarvittaessa käden ja huollon ulottuvilla, mutta arjessa siististi piilossa. Käytävän molemmin puolin asennetut peiliovet luovat tilan tuntua ja toimivat pukeutumistilan peileinä.

PoriLehdistöpäivä18-8822
PoriLehdistöpäivä18-8824

Kompakti kylpyhuone

Varsinkin lapsiperheessä on usein tarvetta useammalle kylpyhuoneelle. Niin sanottu vieras- tai kakkoskylpyhuone voidaan mitoittaa pienemmäksi kuin pääkylpyhuone. Hyvin suunniteltuun tilaan mahtuu tarvittaessa myös suihku sekä paljon säilytyskalusteita. Seinälle asennettava wc-istuin helpottaa lattian siivoamista. Wc-istuimen tekniikka kätketään seinän sisään ja kotelo voidaan päällystää samalla materiaalilla kuin muukin kylpyhuone.
 

PoriLehdistöpäivä18-8825_2

Vaaleanpunaisia unelmia

Pienen tytön unelmien makuuhuone sijaitsee alakerrassa vanhempien makuuhuoneen läheisyydessä. Vaaleanpunainen seinä on valloittava katseenvangitsija.

PoriLehdistöpäivä18-8857_2

Avoimet keittiö- ja oleskelutilat

Tämän kodin oleskelutilat on sijoitettu yläkertaan. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä, avointa tilaa. Ruokailuhuoneen ja olohuoneen välissä on suuri, lattiasta kattoon ylettyvä ikkuna sekä näyttävät lasikaiteelliset portaat. Olohuoneesta on kulku terassille, josta avautuu upea näköala Kokemäenjoelle.

PoriLehdistöpäivä18-8848
Terassin lasituksen takaa avautuu valloittava jokimaisema.Terassin lasituksen takaa avautuu valloittava jokimaisema.

Upeat portaat yläkertaan

Upeat portaat johtavat keskelle yläkertaa ja niitä suojaa näyttävät lasikaiteet. Remontin aikana portaat suojattiin, jotta ne olisivat täydessä loistossaan talon valmistuttua. Suurelle terassille pääsee kulkemaan myös keittiön vierestä.

PoriLehdistöpäivä18-8843

Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa Ideakirja


 
Päivitetty
20.6.2018