• Etusivu
  • Talo

Älylukko monen asuntomessutalon valinta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Julkaistu 19.06.2018
20186_53554.jpg

Porin Karjarannan asuntomessualueelle valmistunut nelihenkisen perheen koti on varustettu Yale Doorman -älylukoilla. Kohteessa 25 (Koneistajankatu 2) ovet avataan koodilla.

Porissa kesällä 2018 järjestetyillä Asuntomessuilla esiteltiin lukuisia älykkäitä tapoja, joilla omaa asumistaan voi muuttaa joustavammaksi ja helpommaksi. Karjarannan messualueella koteja turvaa myös Yale Doorman -älylukko, joka mahdollistaa lukituksen hallinnan ilman avainta.

Avaimettomuus tekee messutalojen perheiden elämästä sujuvampaa ja käyttäjäystävällisempää.

Kohde 25, Koneistajankatu 2 on 221 neliön omakotitalo, johon lukitusratkaisuksi on valikoitunut Yale Doorman. Kohteeseen muuttaa messujen jälkeen nelihenkinen perhe.
- Älylukon toimintaperiaate vaikutti toimivimmalta meidän perheen tarkoitukseen. Myös ainainen avaimien hukassa olo johti valintaan, kohteen rakennuttajaperheestä kerrotaan.

Kohteessa 28 (Villa Poiju) on niin ikään otettu käyttöön älykkään lukituksen tuomat mahdollisuudet. Kolmilapsisen perheen 217 neliöinen koti on kokonaisuudessaan suunniteltu toimimaan lapsiperhearjessa. Yale Doorman on eräs elämää yksinkertaistavista ratkaisuista. Perhe listaa ison joukon älylukon etuja.
- Kulkemisen helpottaminen, ei avainten etsimistä, lapset eivät unohda avaimia, lisäavainten teettäminen mekaanisiin lukkoihin on hankalaa ja kallista sekä vaatii avainkortin tai malliavaimen.

Oven avaustavaksi voi valita koodin, kulkutunnisteen, mobiilisovelluksen tai vaikka kaikki. Yale Doormanin myötä ei tarvitse murehtia hukkaan menneen avaimen joutumista vieraisiin käsiin, koska käytössä oleva kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.

Yale Doormanissa on myös automaattinen lukintatoiminto, joka lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua.

Älylukko helpottaa Villa Poijun kolmilapsisen perheen arkea. Lapset käyttävät kulkutunnistetta ja aikuiset koodia.
Älylukko helpottaa Villa Poijun kolmilapsisen perheen arkea. Lapset käyttävät kulkutunnistetta ja aikuiset koodia.

Avaimet ovat "aina käsillä",kun sisään pääsee kulkemaan koodilla.

Avaimettomuus tekee messutalojen perheiden elämästä sujuvampaa ja käyttäjäystävällisempää. Koneistajankatu 2:ssa tähän hetkeen sopivin oven avaustapa on koodi.
- Enää ei tarvitse kantaa avaimia mukanaan. Lisäksi ovikoodin antaminen lähituttaville helpottaa monia arjen tilanteita, kun syystä tai toisesta jonkun pitää päästä sisään.

Villa Poijun perheen aikuiset avaavat kotioven koodilla, kun taas lapsilla on käytössään kulkutunnistelätkät.
- Älylukko antaa myös varmuuden sitä, että ovet ovat varmasti menneet lukkoon, lapset pääsevät helposti sisään, eivätkä joudu odottelemaan.
Perheessä hyödynnettiin rakennusvaiheessa väliaikaista koodia, joka helpotti eri tahojen kulkua. Tilapäisen sisäänpääsykoodin voi ajastaa olemaan voimassa tietyn ajan tai poistaa käytöstä milloin vain.

Älylukko on asennettu kohteessa 25 (Koneistajankatu 2) neljään oveen. Päätalon lisäksi kaksi lukoista on asennettu varastona ja autotallina toimivaan ulkorakennukseen.

Kohteessa 28 (Villa Poiju) Yale Doorman löytyy kolmesta ovesta, päätalosta sekä autotallista. Sama elektroninen avain on mahdollista rekisteröidä käyväksi kaikkiin oviin, jolloin käyttömukavuus lisääntyy entisestään.

Asuntomessujen kohteissa Yale Doorman on asennettu useampaan oveen.
Asuntomessujen kohteissa Yale Doorman on asennettu useampaan oveen.

Asuntomessualueella Yale Doorman -älylukkojen asennuksesta vastasi Lukkotalo. Lukko on helppo asentaa myös itse.Tarvittaessa Yale Doorman Partnerit auttavat asennuksessa.

Info

Info

Yale Doormanin edut

  • Helppo asentaa - Yale Doorman sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin
  • Helppo käyttää - voit avata lukituksen avauskoodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellas
  • Hallittavuus - avauskoodi tai kadonnut kulkutunniste poistettavissa välittömästi
  • Liitettävissä osaksi Yale Smart Home –hälytinjärjestelmää
  • Automaattinen lukinta varmistaa kotisi turvallisuuden
  • Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita
  • Paristotoiminen - ei vaadi kaapelointeja oveen
  • Värivaihtoehdot harmaa tai valkoinen
Kohde 25, Koneistajankatu 2
Kohde 25, Koneistajankatu 2
Kohde 28, Villa Poiju
Kohde 28, Villa Poiju

Katso, missä messukohteissa lukitusratkaisuksi valittiin Yale Doorman

Yale Doorman Porin Asuntomessuilla
Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton