Älylukko monen asuntomessutalon valinta

Porissa kesällä 2018 järjestetyillä Asuntomessuilla esiteltiin lukuisia älykkäitä tapoja, joilla omaa asumistaan voi muuttaa joustavammaksi ja helpommaksi.  Karjarannan messualueella koteja turvaa myös Yale Doorman -älylukko, joka mahdollistaa lukituksen hallinnan ilman avainta.

Porin Karjarannan asuntomessualueelle valmistunut nelihenkisen perheen koti on varustettu Yale Doorman -älylukoilla. Kohteessa 25 (Koneistajankatu 2) ovet avataan koodilla.Porin Karjarannan asuntomessualueelle valmistunut nelihenkisen perheen koti on varustettu Yale Doorman -älylukoilla. Kohteessa 25 (Koneistajankatu 2) ovet avataan koodilla.

Avaimettomuus tekee messutalojen perheiden elämästä sujuvampaa ja käyttäjäystävällisempää.

Kohde 25, Koneistajankatu 2 on 221 neliön omakotitalo, johon lukitusratkaisuksi on valikoitunut Yale Doorman. Kohteeseen muuttaa messujen jälkeen nelihenkinen perhe.
- Älylukon toimintaperiaate vaikutti toimivimmalta meidän perheen tarkoitukseen. Myös ainainen avaimien hukassa olo johti valintaan, kohteen rakennuttajaperheestä kerrotaan.

Kohteessa 28 (Villa Poiju) on niin ikään otettu käyttöön älykkään lukituksen tuomat mahdollisuudet. Kolmilapsisen perheen 217 neliöinen koti on kokonaisuudessaan suunniteltu toimimaan lapsiperhearjessa. Yale Doorman on eräs elämää yksinkertaistavista ratkaisuista. Perhe listaa ison joukon älylukon etuja.
- Kulkemisen helpottaminen, ei avainten etsimistä, lapset eivät unohda avaimia, lisäavainten teettäminen mekaanisiin lukkoihin on hankalaa ja kallista sekä vaatii avainkortin tai malliavaimen. 

Oven avaustavaksi voi valita koodin, kulkutunnisteen, mobiilisovelluksen tai vaikka kaikki. Yale Doormanin myötä ei tarvitse murehtia hukkaan menneen avaimen joutumista vieraisiin käsiin, koska käytössä oleva kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.

Yale Doormanissa on myös automaattinen lukintatoiminto, joka lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua.

Älylukko helpottaa Villa Poijun kolmilapsisen perheen arkea. Lapset käyttävät kulkutunnistetta ja aikuiset koodia.Älylukko helpottaa Villa Poijun kolmilapsisen perheen arkea. Lapset käyttävät kulkutunnistetta ja aikuiset koodia.

Avaimet ovat "aina käsillä",
kun sisään pääsee kulkemaan koodilla.


Avaimettomuus tekee messutalojen perheiden elämästä sujuvampaa ja käyttäjäystävällisempää. Koneistajankatu 2:ssa tähän hetkeen sopivin oven avaustapa on koodi. 
- Enää ei tarvitse kantaa avaimia mukanaan. Lisäksi ovikoodin antaminen lähituttaville helpottaa monia arjen tilanteita, kun syystä tai toisesta jonkun pitää päästä sisään.

Villa Poijun perheen aikuiset avaavat kotioven koodilla, kun taas lapsilla on käytössään kulkutunnistelätkät.
- Älylukko antaa myös varmuuden sitä, että ovet ovat varmasti menneet lukkoon, lapset pääsevät helposti sisään, eivätkä joudu odottelemaan.
Perheessä hyödynnettiin rakennusvaiheessa väliaikaista koodia, joka helpotti eri tahojen kulkua. Tilapäisen sisäänpääsykoodin voi ajastaa olemaan voimassa tietyn ajan tai poistaa käytöstä milloin vain. 


Älylukko on asennettu kohteessa 25 (Koneistajankatu 2) neljään oveen. Päätalon lisäksi kaksi lukoista on asennettu varastona ja autotallina toimivaan ulkorakennukseen.

Kohteessa 28 (Villa Poiju) Yale Doorman löytyy kolmesta ovesta, päätalosta sekä autotallista. Sama elektroninen avain on mahdollista rekisteröidä käyväksi kaikkiin oviin, jolloin käyttömukavuus lisääntyy entisestään. 

Asuntomessujen kohteissa Yale Doorman on asennettu useampaan oveen.Asuntomessujen kohteissa Yale Doorman on asennettu useampaan oveen.

Asuntomessualueella Yale Doorman -älylukkojen asennuksesta vastasi Lukkotalo. Lukko on helppo asentaa myös itse. Tarvittaessa Yale Doorman Partnerit auttavat asennuksessa.

Yale Doormanin edut

  • Helppo asentaa - Yale Doorman sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin
  • Helppo käyttää - voit avata lukituksen avauskoodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellas
  • Hallittavuus - avauskoodi tai kadonnut kulkutunniste poistettavissa välittömästi
  • Liitettävissä osaksi Yale Smart Home –hälytinjärjestelmää
  • Automaattinen lukinta varmistaa kotisi turvallisuuden
  • Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita
  • Paristotoiminen - ei vaadi kaapelointeja oveen
  • Värivaihtoehdot harmaa tai valkoinen

Kohde 25, Koneistajankatu 2Kohde 25, Koneistajankatu 2
Kohde 28, Villa PoijuKohde 28, Villa Poiju

Katso, missä messukohteissa lukitusratkaisuksi valittiin Yale Doorman

 
Julkaistu
16.7.2018