Asuntomessujen kauneimmat keittiöt


On taas se aika vuodesta, jolloin on sallittua kurkistaa tuntemattomien koteihin ja hakea vinkkejä omaan rakentamiseen ja sisustamiseen. Porin Asuntomessuille on noussut toinen toistaan upeampia koteja, joista löytyy toinen toistaan upeampia keittiöitä. Porin Keittiömaailma pääsi suunnittelemaan messualueelle kolme keittiötä.

”Asuntomessuille suunnitellut keittiöt ja kodin muiden tilojen kalustus on tehty lapsiperheiden arjen tarpeita ajatellen, laadukkaista materiaaleista ja tilojen tyylikkyydestä tinkimättä”, kertovat Porin Keittiömaailman kauppiaat Piia Pihlajamäki ja Timo Säkkilä. ”Kaikissa keittiöissä on otettu huomioon tilan sekä eritysesti laskutilan tarve”, Pihlajamäki jatkaa.

Kohde 8, Jukkatalo Voima

Kaksikerroksisen muuttovalmiin Jukkatalon avarassa Petra-keittiössä mahtuu puuhailemaan useampikin perheenjäsen. Työskentelytasoa on runsaasti, ja lieden ja saarekkeen väliin on jätetty reilusti liikkumatilaa. Kiiltävän valkoinen Eira-ovi ja altaan yläpuolella oleva ikkuna luovat valoisan kokonaisuuden. Valkea puu -laminaattitaso on nostettu kekseliäästi myös välitilaan. Kodin muiden tilojen materiaalit toistavat keittiön rauhallista ja lämpimän tyylikästä ilmettä.

Kohteen 8 Petra-keittiö.Kohteen 8 Petra-keittiö.

Kohde 21, Jokilammi

Tämän upean ja modernin kivitalon helmi on avara A la Carte -keittiö ruokailutiloineen. Mattamustaan Alone-oveen yhdistetty rosterivedin antaa suoraviivaisen ja pelkistetyn modernin ilmeen. Näyttävän korkeat kaapistot on toteutettu ilman välitilaa. Ison saarekkeen musta, mattapintainen kivi on helppohoitoinen tasomateriaali. Keittiö suorastaan kutsuu viettämään yhteistä aikaa niin arjessa kuin juhlassakin.

Kohteen 21 A la Carte -keittiö.Kohteen 21 A la Carte -keittiö.

Kohde 25, Kodin Terra-talo

Nelihenkisen lapsiperheen omakotitalon A la Carte -keittiössä johtavina ajatuksina olivat vaaleus ja pelkistetty ilme. Isohko saareke on upea katseenvangitsija ja se sisältää paljon säilytystilaa. Myös pieni viinikaappi löysi paikkansa saarekkeen kulmasta. Tyylikkäissä vitriinilaatikoissa voi säilyttää tärkeitä asioita näyttävästi tai piilottaa sopivasti.

Kohteen 25 A la Carte -keittiö.Kohteen 25 A la Carte -keittiö.

Keittiöiden tarkemmat materiaali- ja tuotetiedot: keittiomaailma.fi/asuntomessut2018

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
18.6.2018