Kuusi hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit Fortumilta


Kiinnostus aurinkosähkön tuottamista kohtaan kasvaa kohisten. Nyt on otollinen hetki tehdä sijoitus, joka johtaa puhtaampaan tulevaisuuteen, pienentää sähkölaskua ja nostaa kodin arvoa.
 

Fortum HS juttu inkku

Jos suunnittelet aurinkopaneelien hankkimista, sinun kannattaa tehdä sijoituksesta mahdollisimman mutkaton ja aikaa kestävä. Tässä kuusi syytä, miksi aurinkopaneelit kannattaa hankkia Fortumilta.

1. Säästä ja anna auringon maksaa sähkölaskusi

Aurinkopaneelien kehittyminen, hintojen lasku ja halu tehdä kestäviä valintoja ovat lisänneet aurinkopaneelien kysyntää vuosi vuodelta. Esimerkiksi Fortumin kautta aurinkopaneelijärjestelmän saa omalle katolle asennettuna jo 55 eurolla kuukaudessa.

2. Sähköautoilijana ajat omalla aurinkosähköllä

Jos ajat sähköautolla, hyvitämme aurinkopaneeliesi ylituotannon arvon kaksinkertaisena Charge & Drive -tilillesi. Voit siis ladata sähköautoasi Charge & Drive -verkostossa omalla aurinkosähköllä. Fortum lanseeraa lisäksi syksyllä virtuaaliakkupalvelun, jotta voit joustavammin hyödyntää paneeliesi mahdollista ylikapasiteettia.

3. Maksat tavalla, joka sopii sinulle

Saat Fortumilta aurinkopaneelien maksuaikaa joustavasti ja jopa 10 vuoteen saakka. Voit myös halutessasi maksaa asennusmaksun erikseen ja hyötyä kotitalousvähennyksestä.

4. Talosi arvo nousee

Ympäristöasioiden lisäksi aurinkopaneelit vaikuttavat talosi kiinnostavuuteen asuntomarkkinoilla. Tutkimusten mukaan aurinkopaneelit nostavat talon arvoa ja jouduttavat sen myyntiä. Ne saattavat ratkaista asuntokaupat eduksesi, nopeammin ja korkeampaan myyntihintaan.

5. Saat palkitut, laadukkaat ja kestävät paneelit vaivatta katollesi

Asennamme katollesi varmasti sopivan ja laatupalkintoja voittaneen, korkealaatuisen paneelijärjestelmän. Sellaisen, joka on käytännössä huolloton ja huoleton. Saat Fortumin paketissa paneelien lisäksi asennuksen ja vuosikymmenten asiantuntemuksen: olemme asentaneet paneelit satoihin koteihin.

6. Sijoitat puhtaampaan tulevaisuuteen

Uusiutuva energia on tärkeää ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä. Suomalaisten katoilla on huomattavan paljon käyttämätöntä voimaa; hajasäteilyn ansiosta aurinkosähkön tuotantopotentiaalimme on Keski-Euroopan tasolla. Sen valjastaminen hyödyttää sekä sinua että jälkipolvia. Kun laitat kattosi tuottamaan, teet samalla henkilökohtaisen ekoteon.

Näin ryhdyt aurinkosähkön tuottajaksi:

Nopein tapa aloittaa on arvioida katon tuotantopotentiaali osoitteessa aurinkolaskuri.fortum.fi

Sitä kautta voit myös jättää yhteydenottopyynnön. 

Voit tutustua palveluihimme tarkemmin osoitteessa fortum.fi/aurinko

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 0200 99 330 (pvm/mpm).

Seuraavassa vaiheessa asiantuntijamme perehtyvät energiankulutukseesi ja kattoosi. Asentajan kotikäynnillä varmistetaan asennuksen tekniset yksityiskohdat. Kokeneet asentajamme asentavat paneelit katollesi nopeasti ja turvallisesti. 

Asennetut paneelit alkavat tuottaa puhdasta aurinkosähköä käytännössä heti. Voit seurata Oma Fortum -sovelluksesta reaaliajassa omaa energiankulutustasi ja paneeliesi tuotantoa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön Fortumille

Jättämällä yhteydenottopyynnön, saat lisätietoa Aurinkopaketista.

 
Julkaistu
13.6.2018