Huvila unelmiesi mukaan

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi huvilan toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä huvilasi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta. Design-talolta saat huvilta turvallisesti ja tarpeidesi mukaan räätälöitynä, muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina toimituksena.

Kotiräätälisi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta. Valitse malli, josta lähdemme liikkeelle, niin suunnitellaan sinulle siitä yhdessä upea kokonaisuus, jossa olet 100 % vapaalla.Kotiräätälisi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta. Valitse malli, josta lähdemme liikkeelle, niin suunnitellaan sinulle siitä yhdessä upea kokonaisuus, jossa olet 100 % vapaalla.

Huvila räätälöidään juuri sinun unelmiesi mukaan

Irtoa arjesta täydellisessä vapaa-ajan asunnossasi. Olipa se sitten kaukana kaikesta keskellä luontoa tai parhaiden harrastusmahdollisuuksien äärellä, Design-talon huvilat räätälöidään juuri sinun unelmiesi mukaan.

Jos haluat tehdä muutoksia, saat huvilasi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Kotiräätälisi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta. Valitse malli, josta lähdemme liikkeelle, niin suunnitellaan sinulle siitä yhdessä upea kokonaisuus, jossa olet 100 % vapaalla.

Tutustu huvilamallistoihin >>

..ja Pallas-mallistosta kompaktein malli: Huoneistoala 40 m2, kerrosala 50 m2, 2 h, k, parvi..ja Pallas-mallistosta kompaktein malli: Huoneistoala 40 m2, kerrosala 50 m2, 2 h, k, parvi
Saimaa-mallistosta löytyy suurin: 
Huoneistoala 123 m2, kerrosala 158 m2, 3 h, k, khh, s, parvi, tekninen tila + varastoSaimaa-mallistosta löytyy suurin: Huoneistoala 123 m2, kerrosala 158 m2, 3 h, k, khh, s, parvi, tekninen tila + varasto

Sulkava - sinulle, joka rakastat valoa ja tilaa

Design-Talon muuttovalmis Sulkava-mallisto on omiaan sinulle, joka arvostat valoa, tilaa ja klassisuutta. Sulkava-malliston loma-asunnoissa on runsaasti ikkunapinta-alaa. Valo suorastaan tulvii sisätiloihin ja pääset nauttimaan lempimaisemastasi kaikkina vuodenaikoina omalta aitiopaikaltasi.

Esteettömän näkymän ansiosta Sulkava-mallien sisätilat tuntuvat olevan suorassa yhteydessä ympäristöön. Vaikutelmaa korostaa malliston taloja kiertävä, näyttävä terassi. Katetulle terassille mahtuu hyvin vaikka ruokailuryhmä

Sulkava 120 m2Sulkava 120 m2
Klassinen Sulkava-mallisto on sinulle, joka rakastat valoa ja tilaa.Klassinen Sulkava-mallisto on sinulle, joka rakastat valoa ja tilaa.

Päijänne - loma-asunto kuin toinen koti

Päijänne-mallisto tarjoaa omakotitalomaiset puitteet lepoon, nautiskeluun ja latautumiseen. Arjen kiireet karisevat jo avarassa eteisessä, joka ottaa tulijat avosylin vastaan. Kuten perinteisissä loma-asunnoissa, myös Päijänne-malleissa talon sydämenä on tilan keskelle sijoitettu, muurattu takka. Sen ympärille avautuvat kaikki toiminnalliset tilat: olohuone, keittiö, makuuhuoneet sekä yksityinen saunamaailmasi.

Nykyaikainen, mittava saarekekeittiö täyttää vaativankin ruuanvalmistajan vaatimukset. Keittiön ja olohuoneen kainalosta löytyy Päijänne-mallien erikoisuus – erillinen ruokailutila. Ulkoilu- ja urheiluvälineet löytävät luontevasti paikkansa kodinhoitotilasta, josta on myös erillinen uloskäynti.

Päijänne 126 m2Päijänne 126 m2
Klassinen Päijänne-mallisto sopii omakotimaisuutta arvostavalle.Klassinen Päijänne-mallisto sopii omakotimaisuutta arvostavalle.
Paijanne_126_sisavisu

Saimaa - aktiiviselle maisemanystävälle

Saimaa-malleissa olet valitsemasi maiseman syleilyssä. Talomallien toisen pitkän sivun täyskorkeat ikkunat avaavat esteettömän näkymän vuoden ja vuorokauden parhaisiin hetkiin. Myös yhdessäolon tärkeimmät tilat, olohuone, ruokailutila ja keittiö, on sijoitettu mittavien ikkunoiden ääreen.

Saimaa-mallit huomioivat hyvin vapaa-ajan aktiviteettien vaatimukset, sillä niissä on runsaasti tilaa harrastusvälineiden säilyttämiseen ja huoltoon. Jos haluat vapaa-ajan asuntoosi lisää majoitustilaa tai perheesi harrastukset vaativat mittavampia sisätiloja, sekin onnistuu. Kaikkiin Saimaa-malleihin voi lisätä tilavan parven makuuhuoneiden ylle. Suurimpiin Saimaa-malleihin kuuluu kiinteänä myös autokatos.

Saimaa 124 m2Saimaa 124 m2
Moderni Saimaa-mallisto on suunniteltu aktiiviselle maisemanystävälle.Moderni Saimaa-mallisto on suunniteltu aktiiviselle maisemanystävälle.

Pallas - perinteikkäät puitteet rentoutumiseen

Design-Talon Pallas-malliston muuttovalmiit vapaa-ajan asunnot kumartavat perinteiselle suomalaiselle mökkirakentamiselle. Niissä vapaa-aika on parhaimmillaan aina, ympäri vuoden. Ikkunapinta-alan mietitty sijoittelu maksimoi sisätilojen valon määrän myös pimeämpinä vuodenaikoina.

Toiminnallisten Pallas-mallien neliöt ovat tehokkaasti käytössä. Oleskelutilat, makuuhuoneet, keittiö ja sauna on suunniteltu kompaktiksi kokonaisuudeksi, josta aktiivisen lomailijan on helppo nauttia. Pienempien Pallas-mallien yläkerrasta saat halutessasi parven, jonne mahtuu kätevästi lisää makuutiloja.

Pallas 100 m2Pallas 100 m2
Pallas-mallisto tarjoaa perinteikkäät puitteet ja tehoneliöt rentoutumiseen.Pallas-mallisto tarjoaa perinteikkäät puitteet ja tehoneliöt rentoutumiseen.
Pallas_100_sisavisu

Taivassalo - moderni, monipuolinen ja maisemallinen

Kun haluat arkkitehtuuriltaan skandinaavisen modernin, pelkistetyn puhdaslinjaisen ja vähäeleisen tyylikkään vapaa-ajan asunnon, Design-Talon Taivassalo-mallisto on sinua varten.

Monipuolisten Taivassalo-mallien suojaisa terassinseinä on lähestulkoon pelkkää lasia. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat esteettömän näkymän maailman rakkaimpaan maisemaan, omaasi. Saat halutessasi täyskorkeiden ikkunoiden tilalle lasiset liukuovet, mikä häivyttää sisä- ja ulkotilojen rajoja entisestään. Avaralla, katetulla terassilla on reilusti tilaa ulkona.

Tutustu huvilamallistoihin >>

Taivassalo 120 m2Taivassalo 120 m2
Taivassalo on moderni, monipuolinen ja maisemallinen huvilamallisto.Taivassalo on moderni, monipuolinen ja maisemallinen huvilamallisto.

Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa talokirja!

Jos et löytänyt itseäsi miellyttävää mallia, niin jätä yhteydenottopyyntö Design-talon kotiräätälille. Räätälöidään sinulle täysin oma malli!

 
Päivitetty
13.6.2018