Viimeistele pihapiirisi tyylikkäällä piharakennuksella

Suomen johtavana hirsivalmistajana Kontio laajensi osaamistaan myös piharakennuksiin ja loi mallistollisen unelmaratkaisuja sinulle, joka arvostat kauneutta ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Rakennusten arkkitehtuuri, tilaratkaisut ja hirsityyppi ovat taattua Kontion huippulaatua. Ajattoman tyylikäs hirsi, puun kauniit sävyt ja persoonallinen arkkitehtuuri sopivat hyvin suomalaiseen kulttuurimaisemaan. Hitaasti kasvanut ja tiukkasyinen pohjoisen puu on parasta rakennusmateriaalia, joka kestää hyvin ajan patinaa ja pohjoisen kovia sääolosuhteita. Voit yhdistellä Kontion piharakennuksia saumattomasti jo olemassa oleviin hirsitaloihin tai -huviloihin. Piharakennukset ovat nopeita ja helppoja pystyttää.

Piharakennukset muuntuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin

Piharakennuksen käyttötarkoitus voi vaihdella vuodenaikojen ja tarpeiden mukaan. Kontion piharakennusmallistosta löytyy rakennus jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen ja ne ovat helposti muunneltavissa eri tarkoituksiin: kesäolohuone, vierasmaja, työhuone, säilytystila, leikkihuone, juhlatila kesän juhlia varten tai vaikka kesäkeittiö - vain mielikuvitus on rajana. Aitasta tulee studio, ateljee tai vaikkapa poolhouse. Saunasta tulee kylpylähenkinen porealtaalla ja autokatos muuntuu venevajaksi.

Aitat

Kontion valoisat ja avarat aitat soveltuvat niin nukkumatilaksi, työhuoneeksi kuin studioksi. Aittojen ylä- ja alapohjan eristäminen takaa sen, että niissä pystyy nukkumaan myös kesähelteellä ja yöpyminen on mukavaa myös keväällä ja syksyllä.

Kontion Unikko tarjoaa kesävieraille ihanteelliset makuu- ja oleskelutilat.Kontion Unikko tarjoaa kesävieraille ihanteelliset makuu- ja oleskelutilat.

Grillikatokset ja kesäkeittiöt

Kontion grillikatokset ovat kesäkokin unelmapaikkoja. Kauniit rakennukset tarjoavat sekä tarvittavat työtilat että väljyyttä oleskeluun.

Kontion uudenlaiset kesäkeittiöt sopivat vaativampaankin kokkaamiseen ja ruokailuun. Kesäkeittiö toimii sisätilojen jatkeena erityisesti kesällä. Toimivassa kesäkeittiössä on huomioitu niin käytännön asiat kuin viihtyisyyskin. Kesäkeittiö on näppärä tapa valmistaa herkkuateriat niin kodin kuin mökin pihapiirissä. 

Kontion Vadelma on modernilla ilmeellä varustettu grillikatos/kesäkeittiö. Pulpettikatto tuo nykyaikaisen tuulahduksen tilavalle grillikatokselle. Tämä on grillikatos sinulle, joka haluat myös grillata tyylikkäästi.Kontion Vadelma on modernilla ilmeellä varustettu grillikatos/kesäkeittiö. Pulpettikatto tuo nykyaikaisen tuulahduksen tilavalle grillikatokselle. Tämä on grillikatos sinulle, joka haluat myös grillata tyylikkäästi.

Saunat

Kontion nykyaikaiset pesusaunat avaavat ikkunat suoraan tonttisi kauniiseen miljööseen ja tarjoavat viihtyisän paikan illanviettoihin ja rauhallisiin yöuniin.

Kontion Pioni taipuu myös saunaksi ja vierashuoneeksi.Kontion Pioni taipuu myös saunaksi ja vierashuoneeksi.

Varastot ja lisäsäilytys

Kontion säilytystilat ovat ratkaisu kun tarvitset erilliset varastot arvotavaroillesi ja arkisemmille työvälineillesi. Myös varasto voi olla pihasi kaunistus!

Kontion Kataja on mökki-idylliin sopiva varasto. Kaksiosaisessa varastorakennuksessa on tilaa sekä siistimmille tavaroille että ronskimmille työkaluille. Liiteriä voit käyttää myös puuvarastona. Puucee sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen päädyssä. Terassin luoman kivan julkisivun ansioista Kataja sopii tontin keskeisellekin paikalle.Kontion Kataja on mökki-idylliin sopiva varasto. Kaksiosaisessa varastorakennuksessa on tilaa sekä siistimmille tavaroille että ronskimmille työkaluille. Liiteriä voit käyttää myös puuvarastona. Puucee sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen päädyssä. Terassin luoman kivan julkisivun ansioista Kataja sopii tontin keskeisellekin paikalle.

Älä unohda ulkohuussia

Kontion Pikkula on perinteinen puucee, joka sopii tämän päivän kompostipuuceemitoitukseen. Kahden tai yhden istuttava huussi on suunniteltu hieman normaalia ulkovessaa tilavammaksi. Pikkula on ekokäymäläksi sopiva. Se sopii myös sinulle, joka haluat mökillesi tai pihallesi nostalgisen puuceen.


Tutustu Kontio piharakennusmallistoon

Kontio_Pikkula

Miksi Kontio?

Maailman suurimpana hirsitalotuottajana Kontio jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka. Tilaamalla Kontio-hirsirakennuksen saat avuksesi luotettavan ja johtavan hirsitalotehtaan asiantuntemuksen. Laajan yhteistyöverkoston ja asennuspalvelun avulla saat hirsitalon tai -huvilan vaikka täysin valmiina, toimitettuna ja asennettuna, sovitussa aikataulussa. Kontion yksityiskohtaisilla ohjeilla myös omatoiminen rakentaja onnistuu. Valitse siis Kontion vapaa-ajan rakennus, joka sopii luontoosi ja toteuta oma mökki- tai huvilaunelmasi jo tänä kesänä.

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
11.6.2018