• Etusivu
  • Talo

Asuntomessuilla jälleen näyttäviä lasiterasseja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 09.07.2018
20186_53373.jpg

Kohde numero 10, Valovoima.

Porin Asuntomessuilla on jälleen runsaasti toinen toistaan upeampia terasseja ja parvekkeita. Moni niistä on saanut suojakseen lasituksen. Lumonin terassi- ja parvekelasitukset löydät tänäkin vuonna useasta messukohteesta. Tässä maistiaisia kahdesta kohteesta.

Valovoiman suojaisa terassi

Valovoimassa on luovia yksityisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten oleskelutilat, jotka avautuvat ja jatkuvat isojen ikkunoiden kautta suojaisaan atriumpihaan. Pihaa ja sisätilaa yhdistää 16-neliöinen terassi, joka on lasitettu.

Tyylikäs lasiterassi kohteessa Valovoima.
Tyylikäs lasiterassi kohteessa Valovoima.

Lasiterassi yhdistää sisätilat ja suuren terassin

Lasitettu terassi on suunniteltu käytettäväksi kesällä suuren terassin jatkeena. Kylmällä ilmalla lasitettu terassi toimii ulkoterassin korvaajana. Lasiterassilla on kamiina, joka tuo lämpöä viileinä iltoina. Valovoimaan muuttava pariskunta haluaa viettää paljon aikaa ulkona.

Pariskunnalla on hyviä kokemuksia lasitetusta terassista entuudestaankin.Heillä oli omakotitalossa iso lasitettu parveke ja myös kerrostaloasunnossa heillä on ollut lasitettu parveke.

Pariskunta päätyi tässä kohteessa Lumonin lasitukseen ystävän suosituksesta. Lisäksi heillä oli mielikuva Lumonista hyvänä ja luotettavana toimittajana. Asukkaat kehuvat myös myyjän asiallisuutta ja sitä, että hänen kanssaan oli mukava asioida.

Talo Valovoima - kohde 10

Lasin kuviointi auttaa havaitsemaan lasiterassin seinät.
Lasin kuviointi auttaa havaitsemaan lasiterassin seinät.

Lasiterassi jokinäkymällä

Lähes 150-neliöinen Dekotalo Villa Vaski on suunniteltu rakentajaperheen omien suunnitelmien pohjalta yhdessä Dekotalon kanssa. Talo kylpee luonnonvalossa ja pohjoiseen suunnatut olohuoneen isot ikkunat päästävät paljon valoa sisään ilman suoraa auringonpaistetta. Tyylikkäältä lasiterassilta aukeavat upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.

Kohteen 33 lasiterassilta avautuu upea jokinäkymä.
Kohteen 33 lasiterassilta avautuu upea jokinäkymä.

Lasiterassi käytössä ympäri vuoden

Rakentajaperheellä on ollut Lumonin terasseja aiemminkin ja ne ovat olleet toimivia. Tämän johdosta perhe halusi myös uuteen kotiinsa Lumonin lasiterassin.

Terassi on tehty, jotta perhe voisi pidentää pihalla oloa pitkälle syksyyn ja nauttia terassilla olemisesta esimerkiksi tuulisemmallakin kelillä. Uiminen ja saunominen ovat myös asukkaille tärkeää, joten on pelkkää plussaa, että voi vilvoitella lasiterassilla ympäri vuoden saunan jälkeen.

Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Lue lisää Lumonin lasiterasseista

Lue lisää parvekelaseista

Lasiterassi tuo suojaa mm. tuulisina päivinä.
Lasiterassi tuo suojaa mm. tuulisina päivinä.
Lasiterassi kruunaa tämän asuntomessukohteen.
Lasiterassi kruunaa tämän asuntomessukohteen.
Info

Info

Lumonin kohteet Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018:

  • WinNovan Tähti - Kohde 7
  • Pori Energia Valovoima - Kohde 10
  • Talo Luvia - Kohde 11
  • Wienerberger JokiDuo - Kohde 22
  • As Oy Porin Villa Sun - Kohde 24
  • Kodin Terra -talo by Prisma - Kohde 25
  • Talo Haltiatar - Kohde 26
  • Villa Poiju - Kohde 28
  • Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Voit ihastella viime vuoden asuntoja ja taloja alla olevan linkin kautta.
Tutustu viime vuoden kohteisiin galleriassa »

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
terassi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20223_77206.jpg
Valmistaudu kesän maalausprojekteihin: vinkit ulkomaalaukseen sekä terassin käsittelyyn
Pitkän talven jälkeen ajatukset siirtyvät vähitellen kohti kevättä ja ennen kaikkea kesää. Viherpeukaloiden kämmenet ovat syyhynneet jo pitkään kukkaluetteloja silmäiltäessä. Kesään kuuluu auttamattomasti viihtyisä oleskelu pihalla auringosta ja lempeästä kesäsäästä nauttien. Muistathan, että kevät ja kesä ovat myös huoltotöiden aikaa.
201610_47614.jpg
Terassilasien talviasennuksessa ideaa
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton