• Etusivu
  • Varusteet

Katkaise vaivattomasti paksummatkin oksat

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 30.06.2021
20216_71437.jpg

Oksien katkaisu saattaa joskus osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Saksia puristetaan kaksin käsin ja hampaat irvessä. Sujuva siistiminen onnistuu nyt todella helposti uusien voima-avusteisten oksasaksien avulla. Jopa 25 mm paksuiset oksat napsahtavat kevyesti poikki.

Ota tehokkaat akkuoksasakset käyttöön

Boschin EasyPrune-oksasakset ovat kätevä työkalu puutarhan ja pihan kasvien hoidossa. Voima-avustuksella paksummatkin oksat katkeavat vaivatta. Työkalun havaitessa vastuksen kasvavan tehostustoiminto kytkeytyy automaattisesti päälle. Power Assist -teknologia leikkaa vaivattomasti jopa 25 mm:n paksuiset oksat minimoiden käteen kohdistuvan rasituksen.

Leikkuujälki on siistiä edistäen kasvuston tervettä kasvua – Bypass-leikkuujärjestelmän kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua huippulaadukasta terää liukuu toistensa ohi tehden oksien leikkupinnasta tasaisen. Myös kasvien hoidossa käytettävän puutarharautalangan leikkaus onnistuu helposti leikkuuterän langanleikkaustoiminnolla. Tarvittaessa terän voi myöhemmin vaihtaa.

Työkalun avustustehon voi säätää tarpeen mukaan: matala / keskisuuri / suuri. Oksasaksilla on mahdollista tehdä jopa 450 leikkausta yhdellä latauksella. Akun tyhjennyttyä lataus hoituu kätevästi Micro-USB avulla. Kevyen painon ja pehmustetun kädensijan ansiosta sakset ovat ergonomiset käyttää.

Näin EasyPrune toimii - Katso video!

EasyPrune akkuoksasakset

Keskeiset ominaisuudet:

  • Tehostettu leikkaus – leikkaa vaivattomasti jopa 25 mm:n paksuiset oksat Power Assist -teknologian avulla
  • Siisti karsiminen – suojaa kasvien terveyttä tekemällä leikkuut kuorta repimättä
  • Helppo lataus – akku on helppo ladata Boschin micro-USB-latauslaitteella
  • Yhtä helppokäyttöinen kuin käsikäyttöiset puutarhasakset. Kun työkalu havaitsee vastuksen kasvavan, tehostustoiminto kytkeytyy automaattisesti päälle
  • Säädä tehostustoiminto tekemäsi työn mukaan. Voit valita kolmesta eri Power-Assist-tasosta – matala, keskikorkea ja korkea
  • Saksileikkausjärjestelmä, kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää. Yläterän voi vaihtaa helposti
  • Puutarharautalangan leikkaus onnistuu helposti leikkuuterän langanleikkaustoiminnolla
  • Akun lataustilan näytöstä näet nopeasti akun varaustilan
  • Aina käyttövalmis: ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista innovatiivisen litiumioniakkuteknologian ansiosta.
20216_71436.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73664.jpg
Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi
Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa monen haaveissa siintää kauniin yhtenäinen lattia, jota ei haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Toive on nykyisin helppo toteuttaa, sillä Vieserin laatoitettavien kansien valikoima on laajentunut erittäin monipuoliseksi.
20229_79465.jpg
Pintaliukuovet jäämässä historiaan - moderni rakentaja tietää trendit
Liukuovet ovat lisänneet suosiotaan huimasti, koska ne tuovat asuntoihin lisää tilaa. Onko Liukuovi edelleen sellainen raskas, huonosti liukuva pahvilevy, joka ei eristä ääntä ja on hankala arjessa? Ei ole, vaan nykypäivän liukuovi Liune liukuu sulavasti seinän sisään ja jättää kaikki pinnat vapaaksi, jolloin sisustettavuus on parhaalla mahdollisella tasolla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton