Katkaise vaivattomasti paksummatkin oksat

Oksien katkaisu saattaa joskus osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Saksia puristetaan kaksin käsin ja hampaat irvessä. Sujuva siistiminen onnistuu nyt todella helposti uusien voima-avusteisten oksasaksien avulla. Jopa 25 mm paksuiset oksat napsahtavat kevyesti poikki.
 

Bosch Easyprune 1440x810

Ota tehokkaat akkuoksasakset käyttöön

Boschin EasyPrune-oksasakset ovat kätevä työkalu puutarhan ja pihan kasvien hoidossa. Voima-avustuksella paksummatkin oksat katkeavat vaivatta. Työkalun havaitessa vastuksen kasvavan tehostustoiminto kytkeytyy automaattisesti päälle. Power Assist -teknologia leikkaa vaivattomasti jopa 25 mm:n paksuiset oksat minimoiden käteen kohdistuvan rasituksen.

Leikkuujälki on siistiä edistäen kasvuston tervettä kasvua – Bypass-leikkuujärjestelmän kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua huippulaadukasta terää liukuu toistensa ohi tehden oksien leikkupinnasta tasaisen. Myös kasvien hoidossa käytettävän puutarharautalangan leikkaus onnistuu helposti leikkuuterän langanleikkaustoiminnolla. Tarvittaessa terän voi myöhemmin vaihtaa.

Työkalun avustustehon voi säätää tarpeen mukaan: matala / keskisuuri / suuri. Oksasaksilla on mahdollista tehdä jopa 450 leikkausta yhdellä latauksella. Akun tyhjennyttyä lataus hoituu kätevästi Micro-USB avulla. Kevyen painon ja pehmustetun kädensijan ansiosta sakset ovat ergonomiset käyttää.

Näin EasyPrune toimii - Katso video!

Keskeiset ominaisuudet:

  • Tehostettu leikkaus – leikkaa vaivattomasti jopa 25 mm:n paksuiset oksat Power Assist -teknologian avulla
  • Siisti karsiminen – suojaa kasvien terveyttä tekemällä leikkuut kuorta repimättä
  • Helppo lataus – akku on helppo ladata Boschin micro-USB-latauslaitteella
  • Yhtä helppokäyttöinen kuin käsikäyttöiset puutarhasakset. Kun työkalu havaitsee vastuksen kasvavan, tehostustoiminto kytkeytyy automaattisesti päälle
  • Säädä tehostustoiminto tekemäsi työn mukaan. Voit valita kolmesta eri Power-Assist-tasosta – matala, keskikorkea ja korkea
  • Saksileikkausjärjestelmä, kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää. Yläterän voi vaihtaa helposti
  • Puutarharautalangan leikkaus onnistuu helposti leikkuuterän langanleikkaustoiminnolla
  • Akun lataustilan näytöstä näet nopeasti akun varaustilan
  • Aina käyttövalmis: ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista innovatiivisen litiumioniakkuteknologian ansiosta.

Bosch_oksasakset1440x810 kopio
 
Päivitetty
30.6.2021