Käyttöystävällisempi tapa pitää
koti turvattuna

Loma alkamassa.

Miten olet järjestänyt talovahdin, kukkien kastelijan tai lemmikinhoitajan sisäänpääsyn?

Yale Doorman -älylukon ansiosta sinun ei tarvitse enää miettiä, minne vara-avain toimitetaan. Älylukko mahdollistaa ovesi avaamisen etänä tai voit myös luoda väliaikaisen avauskoodin sitä tarvitsevalle.


Älylukko on joustava ja turvallinen vaihtoehto perinteisellä avaimella toimivalle lukolle. Se sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajanasunnoissa. Yale Doorman tekee ovista kulkemisesta helppoa ja vaivatonta. Lukon avaaminen onnistuu kulkutunnisteella, koodilla tai mobiiliapplikaatiolla. Voit valita vaihtoehdoista itsellesi ja perheellesi sopivimman vaihtoehdon tai ottaa käyttöön vaikka kaikki. Rekisteröi sama elektroninen avain käyväksi kaikkiin oviin, jolloin käyttömukavuus lisääntyy entisestään.

Miksi enää etsisit ovella avaimia taskusta tai laukusta ja muistuttaisit itseäsi kotoa lähtiessä, että onhan avaimet mukana.


Tulet kaupasta ja kädet ovat täynnä tavaraa.
Kulkutunnisteella lukko aukeaa vaivattomasti vain koskettamalla sillä lukkoa. Voit poistaa kadonneen kulkutunnisteen käytöstä välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja saat unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden sekä huolen sen joutumisesta vääriin käsiin.

Lähdet lenkille, eikä lenkkivaatetuksesta löydy paikkaa avaimelle.
Koodia käyttäen älylukko aukeaa ilman mekaanista avainta.

Remonttimies on tulossa kotiisi.
Sinun ei tarvitse olla kotona avaamassa ovea. Missä ikinä oletkin, luo tilapäinen sisäänpääsykoodi tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Mietit, tulikohan ovi lukittua vai ei.
Voit aktivoida automaattisen lukituksen, jolloin ovi lukittuu automaattisesti ja ilmoittaa ellei se syystä tai toisesta mennyt lukkoon. Sisään pääset aina koodilla.
yale-doorman-alylukko-343x717

Askolalainen lapsiperhe kyllästyi avainten unohteluun

ja lukkojen uudelleensarjoittamiseen ja asennutti kotioveensa
pin-koodilla toimivan älylukon.


Myllysillä on nyt ollut Yale Doorman -älylukot käytössään kolmisen vuotta. Kun avaimet olivat jääneet sisälle tai hukkuneet ja lukkoseppä kutsuttu paikalle useampaan otteeseen, ensin avaamaan ovi ja sitten sarjoittamaan lukot uudelleen, Myllyset päättivät siirtyä modernimpaan, fiksumpaan ja käyttöystävällisempään tapaan pitää kotinsa turvattuna.

– Eihän täällä Askolassa edes ole huoltoliikettä, jos jäisi lukkojen taa! Kodin älykkäässä lukitusjärjestelmässä avaimia ei tarvitse etsiä tai muistaa ottaa mukaan ja koodinkin voi helposti ottaa pois käytöstä ja vaihtaa, jos se unohtuu, perheen äiti Pauliina toteaa.

Myös perheen mökille Viitasaareen on tulossa älylukot. Sinne Myllyset haluavat koodin lisäksi älypuhelimella toimivan etäavausmahdollisuuden huoltotoimenpiteitä vaativien tilanteiden varalle.

-Älylukituksen parhaita puolia on sen helppous. Massiivisia asennustoimenpiteitä ei tarvitse, olipa talo uusi tai vanha. Asennuksen voi tehdä myös itse. Huoltotoimenpiteiksi riittää patterien vaihto parin vuoden välein ja siitäkin Yale osaa ilmoittaa hyvissä ajoin, Timo toteaa.


Sopii vanhoihin
​​​​​​​ja uusiin oviin

Yale Doorman -älylukko sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Se on asennettavissa ilman oven muokkaamista yleisimpien Suomessa käytettyjen lukkoruntojen tilalle, kuten ABLOY LC100, 4190, LC102 ja LC190. Asennuksen voi hoitaa joko itse tai antaa asennus Yale Doorman -partnerien hoidettavaksi. Asennustyökaluiksi riittävät ruuvien katkaisua varten pihdit, ristipääruuvimeisseli ja pakkauksen mukana toimitettava kuusiokoloavain. Lukkoa on saatavana nyt myös valkoisena.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

Yale Doorman -älylukko voidaan liittää myös osaksi Yale Smart Home -hälytysjärjestelmää.

Lue lisää

yale-doorman-528x710

Katso, miten älylukkoa käytetään

 
Julkaistu
22.10.2018