Varma kesän merkki: Uponor Kesäkiertueella

Jälleen on käynnistynyt Uponorin Kesäkiertue, joka esittelee jo toisena peräkkäisenä kesänä Uponorin tuotteita ja ratkaisuja turuilla ja toreilla koko kesän ympäri Suomea. Luvassa on painavaa asiaa, mutta myös iloista markkinameininkiä ja hyviä tarjouksia!

Kiertue järjestetään yhteistyössä Uponorin kumppaneiden, kuten rautakauppojen, tukkuliikkeiden ja muiden jälleenmyyjien kanssa.

Voit käydä moikkaamassa kesäpoikiamme Ari-Pekkaa ja Topiasta seuraavilla paikkakunnilla:
viikolla 33 pakun voit bongata Raahesta tai Porvoosta.

ja viikolla 34 voit tulla moikkaamaan Uponorin poikia pääkaupunkiseudulla, Seinäjoella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa.


Kannattaa seurata Uponorin Facebook-sivuja, jonne jatkuvasti päivitetään kiertueaikataulua.

Valmiina lähtöön! Uponorin kesäpaku sekä kuljettajat Ari-Pekka (vas.) ja Topias (oik.) aloittelemassa kesäkiertuetta.Valmiina lähtöön! Uponorin kesäpaku sekä kuljettajat Ari-Pekka (vas.) ja Topias (oik.) aloittelemassa kesäkiertuetta.

Bongaa paku!

Uponorin kesäpojat ovat liikenteessä kesäisen kiertueilmeen mukaan teipatuilla pakettiautoilla, joiden bongaamisesta on jälleen käynnissä kisa Uponorin Facebook-sivuilla.

Nappaa kuva iloisesta kiertueautosta ja postaa se tunnisteella #uponorkesä bongauspaikkatiedon kera Uponorin Facebook-sivuille 26.8. mennessä.

Kaikki Uponorin kesäpakukuvien lähettäjät osallistuvat kahden 100 euron arvoisen rautakauppalahjakortin arvontaan. Voittaja saa valita itse, mihin rautakauppaan lahjakortti osoitetaan.
Uponorin Facebook: https://www.facebook.com/uponorkoti
 

Jätä yhteydenottopyynto tai tilaa esite

Ellet bongaa kiertuetta, voit aina saada tietoa ja apua myös yhteydenottopyynnöstä tai esitteistä.

 
Päivitetty
25.5.2018