Poimi vinkit toimivaan autotallin tai varaston säilytyskokonaisuuteen

Toteuta omaan autotalliisi joustava ja tehokas työtila tai varusta varasto siistiksi tilaihmeeksi.

Katso video asennuksesta ja vinkkejä autotalliin

Kokoa Sovella-kalustesarjan valikoimasta mieleisesi kokonaisuus

Kotimaisen Sovellan tuoteperheestä löytyy siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voi koota säilytyskokonaisuuksia erilaisiin kohteisiin ja erikokoisiin tiloihin.

Monipuolisten komponenttien ansiosta säilytysjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Järjestelmä on helposti muunneltavissa ja sen voi purkaa sekä asentaa vaivattomasti uudelleen. Säilytysjärjestelmä on helppo asentaa myös itse ja sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut.

Sovella-kalusteita myyvät rautakaupat kautta maan.

Vinkit säilytykseen

  • Työkalut on aina paikoillaan ja helposti saatavilla reikälevyyn kiinnitetyillä koukuilla
  • Pienet tavarat säilyvät järjestyksessä laatikkolistoilla ja laatikoilla
  • Hankalasti varastoitavalle suksiboksille ja renkaille on olemassa juuri niille tarkoitetut säilytystelineet
  • Sukset, sauvat, lumilaudat ja pyörät voidaan säilyttää siististi ja naarmuuntumatta harrastevälineiden kannatinparissa
  • Sopiva hyllyn syvyys on 30-40 cm, sillä useimpien muovisten varastolaatikoiden syvyys on n. 30 cm
  • Erilaiset harrastusvälineet ja kausitavarat sopivat parhaiten 50-60 cm syviin hyllyihin
  • Teräshyllyjen kantavuuden voi kaksinkertaistaa lisätuilla
  • RST-hyllyt eivät ruostu kosteassa tilassa

Vankka rakenne, huolitellut yksityiskohdat,
​​​​​​​joustava toiminnallisuus

Sovella-kalustesarja pitää sisällään autotalli- ja varastokäyttöön sopivia siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita. Autotallikalustesarjan komponentit ovat yhteensopivia muiden Sovella-tuotteiden kanssa, joita on mahdollista hyödyntää mieleisen kokonaisuuden kokoamisessa.

Korkeussäädettävän työpöydän kantavuus on jopa 500 kg. Työpöytä on myös helposti jatkettavissa, jos on tarvetta leveämmälle työskentelytilalle.
Katso lisätietoja »

Huoltovaunu on varustettu pyörillä ja on siten liikuteltavissa aina sinne, missä sen sisältöä tarvitaan. Kansi toimii tarvittaessa myös työtasona. Huoltovaunussa on viisi erikokoista laatikkoa, joissa on erilaisia jakajia.
Katso lisätietoja »

Lukittava monitoimikaappi vie lattiapinta-alaa vain puoli neliötä. Se sisältää vahvistetun työtason sekä laatikon poimintarasioineen ja työkalutaulun koukkuineen.
Katso lisätietoja »

Taittopöytä sopii kätevästi ahtaisiin tiloihin, koska sen saa helposti käännettyä alas esimerkiksi kulkuväylillä. Urakumimatto estää tavaroita lipsumasta pöydällä. Taittopöydän kantavuus on 50 kg.
Katso lisätietoja »
Koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet. Niistä rakentuu säilytys- ja varastointitilat, jotka joustavat, kasvavat ja muuttuvat kulloisenkin tarpeen mukaan.Koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet. Niistä rakentuu säilytys- ja varastointitilat, jotka joustavat, kasvavat ja muuttuvat kulloisenkin tarpeen mukaan.

Pientavaralaatikostot voi pitää pöydän päällä, kiinnittää seinään ruuveilla tai ripustaa kannatinparin avulla joko säätölistaan tai reikätaustaan. Saatavana on kahta erikokoista mallia, joista korkeammassa on 32 kirkasta laatikkoa ja matalammassa 16 laatikkoa.
Katso lisätietoja »

Laatikkolistat on tarkoitettu pientavarasäilytykseen ja ne voi asentaa joko suoraan tai vinoon. Laatikkolistoja on saatavana viidellä tai kahdeksalla laatikolla.
Katso lisätietoja »

Valkoisissa ottolaatikoissa pienet tavarat on helposti saatavissa. Laatikkoja on kahta eri kokoa ja ne voidaan ripustaa säätölista- tai seinäkiinnityksellä. Laatikot on helppo irrottaa tarvittaessa.
Katso lisätietoja »

Pientavaralaatikostot ja laatikkolistatPientavaralaatikostot ja laatikkolistat
OttolaatikotOttolaatikot
Rengas-/yleisteline, rengastelinepari ja kannatinpari harrastevälineilleRengas-/yleisteline, rengastelinepari ja kannatinpari harrastevälineille

Rengas-/yleistelineeseen mahtuu neljä rengasta ja sen päällä voi säilyttää myös suurikokoisia painavia tavaroita, kuten suksiboksia tai kanoottia.
Katso lisätietoja »

Rengastelineparin avulla on mahdollista säilyttää neljää rengasta seinää vasten. Tuote sopii erityisesti isoille autonrenkaille. Kantavuus on 40 kg/teline.
Katso lisätietoja »

Kannatinpari harrastevälineille mahdollistaa esimerkiksi suksien, lumilautojen ja polkupyörien säilyttämisen. Kannakkeissa oleva pehmuste estää tavaroiden naarmuuntumisen.
Katso lisätietoja »

Teräslankakoreissa voidaan säilyttää likaisia tai kosteita tavaroita. Koria voidaan jatkaa ja jakaa.
Katso lisätietoja »

Reikätausta on työkalusäilytyksen a ja o. Rei'itettyyn levyyn on saatavana laaja valikoima erilaisia työkalukoukkuja. Työkalutaulu kiinnitetään säätölistoihin.
Katso lisätietoja »

Sovella-hyllystö on tukeva, putkirakenteinen hyllystö, joka on nopea asentaa ja jota voi helposti laajentaa. Hyllystä on saatavana useita mittavaihtoehtoja.
Katso lisätietoja »

Sovella-säilytysjärjestelmän perusosat,

kuten vaakakiskot, säätölistat, kannattimet ja hyllyt löydät täältä.

HUOM!

Teräshyllyjen kantavuuden voi tuplata tuilla, jotka lisäävät hyllyn tukevuutta esimerkiksi painavien rakennustavaroiden varastoinnissa.
 

Millainen kokonaisuus sopisi tarkoitukseesi parhaiten?

Ota avuksi varastojen ja autotallien hyllyjärjestelmien suunnitteluun Sovella 3D Planner -ohjelma

Suosittu ja helppokäyttöinen suunnitteluohjelma toimii verkkoselaimessa ja sisältää myydyimmät Sovella-tuotteet. Ohjelman avulla testaat kätevästi erilaisia säilytysratkaisuvaihtoehtoja.

KOKEILE SUUNNITTELUOHJELMAA >>

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Julkaistu
13.1.2020