Nyt kannattaa hankkia uusi huopakatto!

Nyt on hyvä aika remontoida kesämökin, piharakennuksen tai vaikka leikkimökin katto! Saat Icopal-bitumikatteen asennettuna nyt kampanjahintaan. Voit säästää jopa 2000 €! Kaunis, kivisirotepintainen bitumi- eli huopakatto sopii suomalaiseen maisemaan, taipuu tiiviisti erilaisille kattomuodoille ja kestää vaativimmatkin sääolosuhteet. Valitse mökillesi tai kodillesi uusi bitumikate ja pyydä tarjous!

pun_plano_3 yhdistetty

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään.Tee-Se-Itse-kattoremontti

Voit tilata Icopal-kattotuotteet Rakentaja.fin verkkokaupasta. Asentaminen on helppoa Icopalin asennusohjeilla. Voit myös pyytää apua määrälaskentaan Tee-Se-Itse-kattoremontin materiaaleista.

Verkkokauppaan >>

Uusi suurikokoinen Plano XL -laatta

Uuden Plano XL -kattolaattamallin suunnittelussa on huomioitu erityisesti tämän päivän talojen visuaaliset vaatimukset: linjakas Plano XL on perinteistä kattolaattaa suurempi, kuvioltaan selkeä ja yleisilmeeltään rauhallisen tyylikäs. Värivaihtoehtoja ovat musta antrasiitti ja harmaa graniitti. Laatan pintasirote on värjättyä liuskekiveä. Bituminen kate istuu tiiviisti katon erilaisiin muotoihin ja yksityiskohtiin. Kattolaatat ovat sateellakin hiljaisia: kivisirotepinta rikkoo ja vaimentaa sadepisarat niin ettei rankkasateenkaan rummutus häiritse.

Katso videot: Näin asennetaan Plano XL lappeelle sekä harjalle.

PlanoPro_XL

Miksi bitumilaatta on varma valinta?

  • Bitumikattolaatta soveltuu harjakattojen lisäksi erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.
  • Liuskekivisirotepinta vaimentaa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä.
  • Helposti asennettava kattolaatta sopii moneen kohteeseen moderneista kivitaloista kesähuviloihin ja katoksiin.
  • Valittavana on laaja valikoima ympäristöön sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa!

Valitsemalla Icopal-kattopaketin saat varmasti tiiviin ja kestävän katon kaikkine tarvikkeineen. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko huopakaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse.
 

Hyödynnä kesän kampanjaetu — voimassa 23.6. asti

Perinteisen mustan lisäksi PlanoPro kattolaattaa löytyy hiilenharmaan, tiilenpunaisena, luonnonruskeana ja metsänvihreänä.Perinteisen mustan lisäksi PlanoPro kattolaattaa löytyy hiilenharmaan, tiilenpunaisena, luonnonruskeana ja metsänvihreänä.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään.Tutustu tarjoukseen kampanjasivustolla

Voit myös ostaa tuotteet Rakentaja.fin verkkokaupasta.

Tutustu tarjoukseen

Osta verkkokaupasta >>

 
Julkaistu
23.5.2018