CE-merkityt kattoturvatuotteet suojaavat kotia

CE-merkityt Kikka-kattoturvallisuustuotteet ovat laadukas ja turvallinen valinta. Materiaalina kattoturvatuotteissa on anodisoitu alumiini, joka ei ruostu, joten ruostumisesta johtuvaa haperoitumista ei tarvitse pelätä. Kikka-kattoturvatuotteilla on ruostumattomuustakuu. Kattoturvallisuustuotteet ovat tukevat ja kestävät. Keveyden ansiosta ne eivät myöskään rasita katon tai seinän rakenteita.

Piipunhattu on savupiipun paras kaveri.Piipunhattu on savupiipun paras kaveri.

Huoltovapaat alumiiniset kattoturvatuotteet

Seinätikkaat mahdollistavat turvallisen pääsyn katolle. Katolla liikkumista helpottavat lapetikkaat. Kattosiltaa käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena. Kattosilta helpottaa kulkua katolla. Alumiininen Kikka-kattosilta on turvallinen, koska askelmat ovat karhennettua alumiinia, joten se ei ole liukas. Lumiesteet estävät lumen ja jään katolta putoamisen. Lisäksi lumieste suojaa katolla sijaitsevia rakenteita, kuten rännejä.

Kattoturvatuotteet ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.

värikartta piipunhatut1920

Tukevat seinätikkaat

KIKKA-seinätikkaita ei tarvitse maalata, eikä pelätä niiden ruostumista. Ne ovat tukevat, kestävät ja tyylikkäät. Tikkaat eivät sisällä ruostuvia osia. Seinätikkaat eivät myöskään rasita talon seinää, kuten painavat, ruostuvat ja vanhanaikaiset rautatikkaat. Näitä tikkaita tuskin tulee enää koskaan uusia.

Tavallisten seinätikkaiden kiinnitys kattoon tapahtuu seinätikkaiden yläkaarista tai kaaren yhdysputkesta. Tästä poiketen KIKKA-tikkaat voi kiinnittää myös kattosiltaan tai lapetikkaisiin.


Lapetikkaat


Katolla liikkumista helpottavat lapetikkaat. Uutuuslapetikkaat ovat alumiinia. Saatavana on myös ruskeasta alumiinista valmistettu malli. Valitse sopivan pituiset tikasrungot ja tarvittava määrä harjakiinnikkeitä sekä kattotukia.
Tukevat seinätikkaat eivät sisällä ruostuvia osia.Tukevat seinätikkaat eivät sisällä ruostuvia osia.

Kolme metriä pitkät lapetikkaat vaativat 2 kpl harjakiinnikkeitä sekä 3 paria kattotukia. Kattotuet voidaan kiinnittää mihin kohtaan tahansa tikasrunkoa. Lapetikkaat on helppo asentaa vain puristamalla. Tuen alla on kumi. Tukia ei tarvitse kiinnittää itse kattoon. Kattotuet lepäävät vain katon päällä.

Katolla liikkumista helpottavat lapetikkaat.Katolla liikkumista helpottavat lapetikkaat.

Kattosilta helpottaa kulkua katolla

Kattosiltaa käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena. Kattosilta helpottaa kulkua katolla esim. savupiipulle. Kattosilta on siis erittäin tärkeä osa kattoturvallisuutta. Alumiininen KIKKA-kattosilta on turvallinen, koska askelmat ovat karhennettua alumiinia, joten se ei ole liukas. Alumiininen anodisoitu KIKKA-kattosilta on markkinoiden tukevin ja kestävin. Kattosilta kestää aikaa tyylikkäänä ruostumatta.

Lumiesteet estävät lumen putoamisen

Lumiesteet estävät lumen ja jään katolta putoamisen. Lisäksi lumieste suojaa katolla sijaitsevia rakenteita, kuten rännejä. KIKKA-lumiesteet ovat alumiinia, joten ne eivät ruostu tai haurastu, kuten sinkityt ja maalatut lumiesteet! Lumiesteet ovat saatavana myös uutuusvärinä ruskeasta alumiinista. Kiinnityspultit eivät sisälly toimituksiin. Lumieste on saatavana 3 m ja 2 m pituisina.

Lumiesteet estävät lumen ja jään katolta putoamisen.Lumiesteet estävät lumen ja jään katolta putoamisen.

KIKKA-kattoturvatuotteet

  • Seinätikkaat
  • Turvatikkaat ja pelastautumistikkaat
  • Lapetikkaat
  • Kattosilta/kävelysilta
  • Lumiesteet

kosken_metalli_2021_1024x300

Haluan lisätietoa


 
Päivitetty
10.6.2021