Hyödynnä maalämpöinvestointi 100 % - ota rinnalle maaviilennys

Cool-IN on NIBE maalämpöpumppuja varten kehitetty viilennyslaitteisto miellyttävään ja järkevään viilennykseen. Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu, kun halutaan varmistaa raikas sekä miellyttävä sisäilma.

Järjestelmä käyttää hyväkseen maalämpökaivossa kiertävää nestettä, joka tuottaa talvella lämpöä, mutta voidaan kesällä hyödyntää talon viilennykseen – syvällä porakaivossa lämpötila on kesälläkin vain muutamia asteita. Sähkönkulutus on vain murto-osa esim. ilmalämpöpumpun kulutuksesta. Maaviilennyksen avulla sisätilat pysyvät tasaisen viileinä ja raikkaina, ilmankosteus vähenee ja huoneilma raikastuu.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta ja -viilennyksestä

Tilaa NIBEn maalämpöpumppu-esite veloituksetta

Yhteensopivuus lisää energiatehokkuutta

NIBE Energy Systems on kehittänyt kompaktin maaviilennysjärjestelmän, joka toimii täydellisesti yhteistyössä NIBE maalämpöpumpun kanssa. ”Keskusteluyhteys” maalämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä – mutta ennen kaikkea säästää energiaa.
 

Turvallinen valinta

Cool-IN on suunniteltu NIBE maalämpöratkaisua varten - suomalaisten pohjoisia olosuhteita silmällä pitäen. Eurooppalaiset laatuvalmistajat takaavat sen, että laitteisto on toimintavarma ja varaosien saatavuus hyvä. NIBE maalämpöpumppujen asiantuntijana NIBE pystyy tarjoamaan sekä maalämpö- että viilennyslaitteistolle parhaan mahdollisen teknisen tuen ja selkeän ohjeistuksen.

Helppo asentaa, mukava käyttää

Sisäyksikön seinäasennus on helppo ja nopea. Ulkoyksikköä ei tämä järjestelmä tarvitse. Erittäin hiljaista konvektoria eli puhallinta ohjataan kaukosäätimestä. Comfort-sarjan tuotteilla viilennystä voidaan käyttää ympäri vuoden – kun osassa taloa tarvitaan vielä lämmitystä, mutta toisaalla aurinko kuumentaa sisäilman tukalaksi. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessakin käytössä; näin saatu viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin satunnaisesti käytetty jäähdytys.
 

Raikas, viileä sisäilma auttaa saamaan rauhallisen unen.Raikas, viileä sisäilma auttaa saamaan rauhallisen unen.

Valmiit tuotepaketit: tehokas Basic tai huoleton Comfort

Basic - Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa

Cool-IN Basic on maaviileäjärjestelmä, joka tuottaa tarvittavaa viilennystä kesällä ja poistaa tehokkaasti ilmankosteutta. Ei enää tuskastuttavaa kosteutta ja nihkeyttä, vaan raikasta ja miellyttävää sisäilmaa. Basic-viilennyspakettiin on saatavilla kaksi erikokoista, seinälle asennettavaa viilennyspuhallinta, FLY1 ja FLY3 viilennystarpeen mukaan.

Comfort - Mukavuutta ja turvallisuutta ympäri vuoden

Cool-IN Comfort on valmiina viilennykseen heti, kun aurinko keväällä kuumentaa sisäilmaa etelänpuoleisista ikkunoista. Vaikka muualla talossa tarvitaan vielä lämmitystä, voi Comfort-paketin avulla hyödyntää maaviileää samanaikaisesti. Helppo ja turvallinen järjestelmä, joka takaa miellyttävän sisälämpötilan kaikissa tilanteissa. Cool-IN Comfort -järjestelmä varustetaan joko FLY-seinäpuhaltimella tai SKY-kattopuhaltimella, joten se tarjoaa myös sisustukseen enemmän vaihtoehtoja.

Viilennyspuhaltimet - Selkeä ja tyylikäs muotoilu, hiljainen käyntiääni

Cool-IN puhaltimet istuvat sisustukseen huomaamattomasti. Myös äänitaso on miellyttävän hiljainen. Puhaltimia ohjataan kaukosäätimellä. Kattopuhaltimessa on mukana kondenssiveden poistopumppu.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta ja -viilennyksestä

Tilaa NIBEn maalämpöpumppu-esite veloituksetta

Maalämpöasiantuntija on myös maaviilennyksen ekspertti

Asiantunteva NIBE-jälleenmyyjä suunnittelee kanssasi juuri sopivan Cool-IN -järjestelmän. Asiantuntijalta mm.

• Sopiva puhallintyyppi ja mitoitus
• Asennuspaikan valinta niin, että se on käytön ja asennuksen kannalta järkevä
• Järjestelmän luotettava ja turvallinen asennus
• Huolto ja tuotetuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta viilennyksellä

 
Julkaistu
21.5.2018