Lattiakaivon värikansilla viimeistelet kylpyhuoneesi ilmeen

Kylpyhuoneen seinät ovat kauniit ja lattialla on käytetty kalliita laattoja. Huomio kiinnittyy kuitenkin keskellä lattiaa olevaan lattiakaivon kanteen. Siinä se sitten oli – vaikutelma koko pesuhuoneesta. Valitsemalla sisustukseen sopivan kaivon kannen, ei mikään enää pilaa kylpyhuoneesi ulkoasua.

Olethan tietoinen, että nykyisin on olemassa upeita vaihtoehtoja lattiakaivon kansiin. Löydät varmasti kannen, joka tukee kylpyhuoneesi ilmettä ja viimeistelee kauniin ulkoasun. 

vieser_design_rst_01-1


Hopeaa, pronssia, klassista vai huurteista?

Värilliset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut värikannet viimeistelevät kylpyhuoneesi ilmeen.  Kansien ajaton muotoilu ja korkea laatu takaavat pitkän iän ja helpon huollettavuuden. Valittavanasi on kolme eri mallia, Design, Modern ja Classic. Kannet ovat yhteensopivia Vieser One -kaivojen kanssa.

Yhteensopivuus Vieser One -lattiakaivojen kanssa mahdollistaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, jolloin vesilukko on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.

Vieser Design- ja Classic-kansisarjasta löytyy neljä kaunista sävyä: Diamond, Silver, Bronze ja RST. Modern-sarjassa on näiden neljän lisäksi vielä kaunis huurteinen Frost.

880_Vieser_mallit

Helppo asentaa

Kansi asennetaan laatoitusvaiheessa lattiakaivon päälle. Lattiakaivon ja neliökannen kehyksen väliä ei saa tiivistää. Kannen asentaminen on helppoa: kannen kehys kiinnitetään laattalaastilla vedeneristyksen päälle kohtisuorasti kaivon suulle. Lattiakaivon vesilukon on oltava nostettavissa puhdistusta varten. Kehyksen ja laatoituksen väli saumataan elastisella saumausmassalla.
Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta
 

Kannen mukana saat säädettävän teräskehyksen, jonka avulla asentaminen on helppoa ja kannen oikea sijainti löytyy kätevästi.Kannen mukana saat säädettävän teräskehyksen, jonka avulla asentaminen on helppoa ja kannen oikea sijainti löytyy kätevästi.

Asennuksessa huomioitavaa

  1. Aseta kehys kaivon päälle ja käännä musta säätörengas haluttuun asentoon laattajaon mukaan. Kehyksen maksimisäätö yhteen suuntaan on 15 mm. Säätöalueen koko 30 mm.
  2. Kiinnitä kehys laattalaastilla vedeneristyksen päälle. Älä irrota säätörengasta.
  3. Varmista, että kehys on suora ja kaivon irrotettavan vesilukon voi nostaa puhdistusta varten.
  4. Saumaa kehyksen ja laatoituksen väli elastisella saumamassalla.
  5. Kehyksen ja kaivon väliä ei saa tiivistää elastisella saumamassalla.
  6. Aseta valitsemasi neliökansi paikalleen. Kehykseen sopivat kannet on mainittu pakkauksessa.
1360_asennus
750_kansia
 
Julkaistu
21.5.2018