• Etusivu
  • Talo

Kuivaketju 10 – Hyvät kosteudenhallintatyökalut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Päivitetty 24.03.2021
201711_51018.jpg

Koulutusaika: 31.5.2018 klo 9-16

Koulutuspaikka: Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere

Asiantuntijana: Sauli Paloniitty, TTS Työtehoseura

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää opiskelijan valmiuksia toimia kosteuskoordinaattorina ja opettaa hyödyntämään Kuivaketju 10:n mukaista toimintamallia.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vahva rakennusalan koulutus ja kokemus sekä edellytykset toimia kosteuskoordinaattorin tehtävissä. Kosteuskoordinaattorilta edellytetään tyypillisesti vastaavaa pätevyyttä kuin kohteen vastaavalta työnjohtajalta.

Koulutuksen sisältö
Klo: 9:00-9:15 Tilaisuuden avaus, Jukka Jaakkola, TTS Työtehoseura

Klo 9:15- Asiantuntijana Sauli Paloniitty, TTS
Kosteudenhallintaa koskevat säädökset, lait ja ohjeet
Kuivaketju 10:n taustaa
Kuivaketju 10-toimintamalli
- Kosteuskoordinaattori
Pilottihankkeiden kokemuksia

Klo: 11:30 -12:30 Lounas

Klo: 12:30 - n. klo 16
Kosteusriskit ja niiden hallinta
Kuivaketju 10:n laadunvalvontamittaukset ja niiden tulkinta
Kuivumisajan huomioiminen eri näkökulmista

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen joko sähköiseen koulutuskalenteriin www.tts.fi tai sähköpostitse alla oleville.

Koulutuksen hinta
380€ + alv. (sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit)

Mikäli osallistut Kosteuskoordinaattori-PRO -koulutukseen käytyäsi tämän koulutuksen, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan. Peruutusmaksu peruutettaessa viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua 25%, sen jälkeen veloitetaan koko koulutuksen hinta.

Lisätietoja koulutuksesta
Opintosihteeri: Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fi
Kehitys- ja asiakkuuspäällikkö: Jukka Jaakkola, 040 712 5048, jukka.jaakkola@tts.fi

TTS – Sarkatie 1, 01720 Vantaa – www.tts.fi
TTS pidättää oikeudet muutoksiin.

TTS-Kehitys Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät työmaalla
Työtehoseura kouluttaa rakentamaan
TTS (Työtehoseura) tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin. Monipuolisesta koulutustarjonnasta myös yksittäiset henkilöt löytävät ammatillista koulutustarjontaa. TTS:llä on rakentamiseen ja siihen läheisesti liittyvään sisustamiseen sekä puutarhan rakentamiseen ja hoitoon liittyvää koulutustarjontaa. Lisäksi TTS tutkii, testaa, kehittää ja suunnittelee asumiseen ja toimivaan arkeen liittyviä ratkaisuja.Lisää koulutuksesta ja tutkimustoiminnasta
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
Seinän tasoitus
Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin
TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.Lisää TTS koulutuksesta..
20208_66172.jpg
Tyyliin sopivasta lattiakaivosta ei tarvitse tinkiä remonttikohteessakaan
Vieser Corner -kulmalattiakaivo sopii erityisen hyvin kompaktiin suihkutilaan, jossa lattiapinta halutaan pitää ehyenä ja kaivo sijoittaa siististi nurkkaan. Hakalan perheen alkuperäistä kunnioittaen remontoidussa kerrostalokodissa Vieser Corner viimeistelee seesteisen kauniin kylpyhuoneen tyylistä ja toimivuudesta tinkimättä.
201911_61343.jpg
Kuuntele Rakentaja.Fi PODCAST - miksi sähkö maksaa?
Rakentaja.fi-podcasteissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.Kuuntele ensimmäinen jakso täältä:#001 SÄHKÖ - Rakentaja.fi-podcast
20217_71535.jpg
Mökkiäänestys on ratkennut - katso tulokset!
Rakentaja.fin järjestämässä mökkiäänestyksessä annettiin 21.6.−5.7.2021 yhteensä 2 150 ääntä. Neljän ehdokkaan joukosta voittajaksi nousi 892 äänellä modernin skandinaavinen hirsihuvila Honka Lux, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu valon ehdoilla. Kakkossijan nappasi 639 äänellä Hirsi-Kastelli Aisti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton