Enemmän neliöitä – Liunen väliovet tuovat lisää tilaa

Kynnyksetön Liune antaa auki ollessaan koko oviaukon käyttöön, ja vapauttaa seinä- sekä lattiatilan.Kynnyksetön Liune antaa auki ollessaan koko oviaukon käyttöön, ja vapauttaa seinä- sekä lattiatilan.

Kodin pohjakuvaa suunniteltaessa lisätilaa saadaan vaihtamalla kääntyvät väliovet seinän sisään liukuviksi oviksi. Olet varmasti huomannut asuntomessuilla kiertäessäsi, että esittelytaloissa kääntyvät ovet on nostettu pois paikoiltaan, koska ne ovat tiellä ja vievät tilaa. Liunen ovet saavat jäädä paikalleen, koska ne saadaan näkymättömiin seinän sisään.

Ei tielle kääntyvän oven ongelmaa!

Kodin pohjakuvan suunnittelu Liunella on helppoa, koska ovien kätisyyksiä ei tarvitse miettiä, ja tilan käyttö on vapaata. Suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä ovien paikat ja seinien paksuudet samalla valmiiksi. Kun ovi on valittu, kohteen tilan ja käyttötarkoituksen mukaan valitaan oven kulkuaukon leveys.

Kodin pohjakuva on helppo suunnitella, kun ei tarvitse huolehtia kääntyvän oven tielle jäävästä tilasta.Kodin pohjakuva on helppo suunnitella, kun ei tarvitse huolehtia kääntyvän oven tielle jäävästä tilasta.

Ääneneristys paremmaksi seinän sisään liukuvilla väliovilla

Tiesitkö, että seinän sisään liukuva ovi on jopa 30% paremmin ääntä eristävä kuin perinteinen kääntyvä laakaovi? Tämä ominaisuus ei varmasti ole haitaksi, kun kodin väliovia valitaan. Asumisen ja työskentelyn mukavuus lisääntyvät, kun rauhalliset tilat saadaan erotettua.
 

Esteettömyysmääräykset täyttävä Liune

Rakennukset suunnitellaan ihmistä varten, ei ihmistä rakennuksia varten. Liune Door antaa vapauden liikkua ja toimia arjessa. Liunen ovet jakavat tilan silloin kun halutaan, ja ne antavat näin täyden vapauden liikkua ja ottaa koko tila haltuun.

Kodin pitää olla kaikkien käyttäjien kannalta toimiva, turvallinen ja miellyttävä käyttää. Kevyesti liukuva väliovi tukee esteettömyyttä, sillä oviaukkoon ei tule kynnystä ja kulkuaukko on kokonaan käytössä, kun ovi on seinän sisällä.

Tutustu tarkemmin suunnittelun yksityiskohtiin

Liunen ovimallistosta löytyy sopiva ovi kodin kaikkiin tiloihin.Liunen ovimallistosta löytyy sopiva ovi kodin kaikkiin tiloihin.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
4.5.2018