4 syytä teettää keittiöremontti ammattilaisella

Keittiötä ei uusita ihan joka vuosi. Keittiön onkin kestettävä kulutusta, aikaa ja katsetta ja oltava toiminnallisuuksiltaan sellainen, että siinä haluaa kokata vielä vuosienkin päästä. Keittiön hintaan voi vaikuttaa oman budjetin mukaan esimerkiksi materiaali- ja varusteluvalinnoilla, mutta suunnittelussa ja toteutuksessa ei kannata tinkiä. Tässä neljä syytä, miksi keittiöremontissa kannattaa luottaa ammattilaiseen.

Keittiön muodonmuutos. Asiakkaan keittiö ennen remonttia ja remontin jälkeen. Keittiön suunnittelu: Keittiömaailma Espoo.Keittiön muodonmuutos. Asiakkaan keittiö ennen remonttia ja remontin jälkeen. Keittiön suunnittelu: Keittiömaailma Espoo.

1. Yksilöllinen suunnitelma on onnistuneen remontin perusta

Koulutetulla keittiösuunnittelun ammattilaisella on vahva tietämys nykykeittiöiden vaatimuksista ja eri materiaalivaihtoehdoista. Suunnittelija kartoittaa tarpeesi ja osaa ehdottaa ratkaisuja, joita et itse tulisi ehkä ajatelleeksikaan. Suunnitelma ei usein maksa mitään ja pikemminkin auttaa säästämään rahaa hankkeen loppupuolella. Lisäksi keittiösuunnittelija on apunasi remontin kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asennukseen asti.

2. Tarkistusmittaus takaa suunnitelman sopivuuden

Ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan palvelukokonaisuuteen kuuluu tarkistaa kaikki tarvittavat mitat sekä mm. ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, vesijohtojen, kotelointien ja pistorasioiden sijainnit. Suunnittelijan tehtävä on varmistaa, että kalusteet ja kodinkoneet sopivat yhteen ja toimivat optimaalisesti keittiössäsi. Suunnittelija myös opastaa kaikissa vaadittavissa remonttiin liittyvissä lupa-asioissa ja kartoituksissa.

Ammattilainen asentaa keittiön ilman yllätyksiä.Ammattilainen asentaa keittiön ilman yllätyksiä.

3. Ammattilainen asentaa keittiön ilman yllätyksiä

Kun keittiö tilataan avaimet käteen -periaatteella, ammattilainen asentaa keittiön viimeistellysti ja aikataulussa. Paikalle hoidetaan puolestasi myös putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, joten remontti sujuu mutkattomasti ilman turhia viivästyksiä.

Keittiötoimittajan valinnassa kannattaa myös huomioida, millaisina osina keittiö toimitetaan. Esimerkiksi tehdaskoottu, valmiina moduuleina toimitettava keittiö on helppo ja nopea asentaa, ja sen toimivuus sekä kestävyys on taattu. 

4. Lopputarkastus takaa tyytyväisyyden

Keittiösuunnitelman tehnyt ammattilainen tarkistaa lopuksi, että työn jälki on moitteetonta ja että uusi keittiösi on prikulleen sellainen kuin pitikin. Laadustaan varma keittiöliike myös myöntää keittiöilleen koko niiden käyttöiän kattavan takuun materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Nyt voit nauttia uudesta keittiöstäsi – olet sen ansainnut.

Lue lisää Keittiömaailman Huolettomasta keittiöremontista

Varaa maksuton suunnitteluaika

aikajana
Tältä näyttää huoleton keittiöremontti.Tältä näyttää huoleton keittiöremontti.

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
7.5.2018