Maalaa saunasi ja mökkisi maisemaan

Rakennuksen ulkonäköön vaikuttaa suuresti sen väritys, joten maalaaminen on kätevä tapa tehdä saunasta ja mökistä oman näköinen. Kontio on edellä kulkevana kotimaisena hirsitalovalmistajana kehittänyt oman Kontio Living -värimaailmat hirsirakennuksille. Malliston värisävyt, materiaalit ja mallit on valittu niin, että ne sopivat yhteen hirsirakennusten kanssa. Saunasi ja mökkisi tyyli muuntuu valitsemasi Kontio Living -värimaailman mukaisesti ja hirsirakennuksen tyyliin sopiva värivalinta onnistuu helposti.

Kontio Glass House 70E. Ikkunakarmeihin ja seiniin yhteensopivan värityksen valinta voi olla haastavaa, mutta Kontio Living -värivalikoimista löytyvillä sävyillä on helppo löytää yhtenäinen tyyli ja värimaailma.Kontio Glass House 70E. Ikkunakarmeihin ja seiniin yhteensopivan värityksen valinta voi olla haastavaa, mutta Kontio Living -värivalikoimista löytyvillä sävyillä on helppo löytää yhtenäinen tyyli ja värimaailma.

Tunnelmaa eri väreillä

Hirsirakennuksen ulkopinnat kestävät aikaa ja säilyttävät arvonsa pitkään, kun ne on käsitelty oikeilla tuotteilla. Yhtä tärkeää on myös oikean sävyn ja tunnelman valinta. Kuultomaalikäsittely antaa puulle kestävän ja suojaavan pinnan jättäen puun syyt näkyviin ja tuoden hirren luontaiset ominaisuudet kauniisti esille. Myös peittovärejä käytetään runsaasti erilaisen ja näyttävän tunnelman luomiseksi. Nykyaikainen tapa on värittää koko rakennus samalla sävyllä. Kontio Living -värimaailmojen avulla voit olla varma harmonisesta lopputuloksesta.

Kontion hirsimökkien ja –saunojen arkkitehtuuri on viime vuosina muuttunut suurin harppauksin ja tämä inspiroi kehittämään myös väritystä vastaavasti. Kontion Lehtoranta 25B –mallin modernia ilmettä korostaa ruskea pääväri muutamilla tehosteilla ja yksityiskohdilla. Rakennukseen valittiin kuultava ruskea pääsävy ja tehosteeksi tyylikäs musta.Kontion hirsimökkien ja –saunojen arkkitehtuuri on viime vuosina muuttunut suurin harppauksin ja tämä inspiroi kehittämään myös väritystä vastaavasti. Kontion Lehtoranta 25B –mallin modernia ilmettä korostaa ruskea pääväri muutamilla tehosteilla ja yksityiskohdilla. Rakennukseen valittiin kuultava ruskea pääsävy ja tehosteeksi tyylikäs musta.
Nykyaikainen tapa on värittää koko rakennus samalla sävyllä. Kontio Kalliosaari 20A tuo tuulahduksen raikasta kansainvälisyyttä suomalaiseen maisemaan elegantin värimaailman ansiosta.Nykyaikainen tapa on värittää koko rakennus samalla sävyllä. Kontio Kalliosaari 20A tuo tuulahduksen raikasta kansainvälisyyttä suomalaiseen maisemaan elegantin värimaailman ansiosta.

Sävy-sävyyn luonnon kanssa

Rakennuksen värivalinnassa kannattaa huomioida myös sen ympäristö. Tyylistä saa harmonisen, jos sävy on poimittu ympäröivästä luonnosta. Kaikki Kontio Living -sävyt on valittu sopimaan sekä toistensa, että kotimaisen luonnon kanssa yhteen. Valitsemalla Kontion hirsirakennuksen, saat helposti kauniin kokonaisuuden. Kontio ottaa huomioon rakentamisen ja värityksen kokonaisvaltaisesti; kun mökki tai huvila on vasta luonnosvaiheessa, Kontion edustaja miettii yhdessä asiakkaan kanssa jo silloin, miten rakennus sopii ympäristöön sekä vastaa asukkaiden persoonaa ja mieltymyksiä.

Kontio Kalliosaari 30B –mallin väritys on poimittu ympäröivästä luonnosta. Kallion kaunis sävy toistuu rakennuksen seinissä luoden harmonian luonnon ja rakennuksen välille.Kontio Kalliosaari 30B –mallin väritys on poimittu ympäröivästä luonnosta. Kallion kaunis sävy toistuu rakennuksen seinissä luoden harmonian luonnon ja rakennuksen välille.

Ideoita ja apua

Värityksellä voi toteuttaa monenlaisia ideoita ja tunnelmia. Esimerkkejä löydät Kontion nettisivuilta, Instagramista sekä Facebookista.

Onko sinulla kysyttävää? Kontiolla on ammattilaisia, jotka auttavat väriratkaisujen miettimisessä. Ota yhteyttä lähimpään Kontio-edustajaan, joka vastaa mielellään kysymyksiisi.

Miksi Kontio?

Maailman suurimpana hirsitalotuottajana Kontio jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka. Tilaamalla Kontio-hirsirakennuksen saat avuksesi luotettavan ja johtavan hirsitalotehtaan asiantuntemuksen. Laajan yhteistyöverkoston ja asennuspalvelun avulla saat hirsitalon tai -huvilan vaikka täysin valmiina, toimitettuna ja asennettuna, sovitussa aikataulussa. Kontion yksityiskohtaisilla ohjeilla myös omatoiminen rakentaja onnistuu. Valitse siis Kontion vapaa-ajan rakennus, joka sopii luontoosi ja toteuta oma mökki- tai huvilaunelmasi jo tänä kesänä.

Lue lisää Kontion tarjonnasta

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
30.4.2018