Kurasyöppö pelastaa lapsi- ja koiraperheen arjen
Ei kuraa sisälle, kiitos..!

Kurasyöpön tuleva paikka on hyvä miettiä jo suunnitteluvaiheessa, sillä kurasyöppö tarvitsee vesi- ja viemäriliitännän. Suihku tarvitaan lian irrottamiseen kulkuneuvoista, tassuista ja likaisista jaloista. Viemäriliitäntä tarvitaan lian kuljettamiseen viemäriin.

Kurasyöpön voi asentaa myös nurkkaan.Kurasyöpön voi asentaa myös nurkkaan.

Kurasyöpön paikka on sisäänkäynnin läheisyydessä

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, erillisessä kuraeteisessä tai kodinhoitohuoneessa, lähellä ulko-ovea. Tällöin saat kuraiset saappaat, karvaiset tassut tai muut liat pestyä pois heti ulko-oven läheisyydessä. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin - joka sisäänkäynnin yhteydessä.

Käytännölliset ja arkeensa helpotusta etsivät kodin asukkaat panostavat muun muassa siivouksen vaivattomuuteen. Jotta ylimääräinen kura ja hiekka ei ajaudu likaisissa tassuissa, kengissä, leikki- tai harrastuvälineissä sisälle, arjen helpottajaksi on kehitetty Kurasyöppö.

Kavika_fillari

Myös kodinhoitohuoneeseen tai kuistille

Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta. Kurasyöppö sopii myös terassille. Tällöin etuna on se, saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kuistille asennettaessa valitaan kaivoksi esimerkiksi kuivakaivo ja liitetään se esimerkiksi sadevesikaivoon.

Muista siis pohtia ajoissa tarpeesi ja suunnitella sen mukaisesti Kurasyöppöjen sijainti. Kurasyöppöjä voi olla useampi, vaikka joka sisäänkäynnin yhteydessä.

Kurasyöppö skaalautuu tarvittaessa isompaankin tilaan ja asiakkaan toivomiin mittoihin.Kurasyöppö skaalautuu tarvittaessa isompaankin tilaan ja asiakkaan toivomiin mittoihin.
1920DSCN4802 (1) m

Kodin kurapisteelle ja Kurasyöpölle parhaat tilat

  • eteinen
  • erillinen kuraeteinen
  • kodinhoitohuone
  • autotalli tai varasto


Valintaa tehtäessä on hyvä muistaa, että käsisuihku ja lattiakaivo liittyvät olennaisesti Kurasyöpön toimintaan.
Suunnittele siis ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että kurapisteen tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.
Kurasyöppöön liitettävään kaivoon voidaan tuoda liitokset myös muista vesipisteistä, esim. pyykinpesualtaasta. Kurasyöpön kaivo voi siis olla tilan ainoa lattiakaivo.


Kurasyöpön asennus vaiheittain

Tilaa omasi verkkokaupasta

kurasyoppobanneri

Jäikö jokin askarruttamaan? Jätä yhteydenottopyyntö Kurasyöpöstä

 
Päivitetty
10.11.2021