Rakenna kestävä ja näyttävä terassi

Terassin suunnittelussa koon ja muodon lisäksi yhtä tärkeää on ottaa huomioon käyttöikä sekä huoltovapaus. Tähän voidaan vaikuttaa erityisesti materiaalivalinnoilla.

Perinteinen puuterassi edellyttää säännöllisiä huoltotoimenpiteitä pysyäkseen kunnossa. Haettaessa pitkäikäistä, siistiä ja hyvin kuormitusta sekä kulutusta kestävää terassia, on puukomposiittilauta paras valinta. MexyTech puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.
 

Uusi ekologinen vaihtoehto

Kasvihuoneilmiö pakottaa miettimään ympäristökysymyksiä yhä tarkemmin. Ekologinen puukomposiitti on uusi, täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa kyllästetyn puun terassin rakennusmateriaalina. Puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myös täysin myrkyttömiä. Valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ovat: Luonnonkuidut 60%, Kierrätysmuovi 35%, Lisäaineet 5%. Jos joskus haluaa terassin hävittää, on se 100% kierrätettävissä eikä mitään myrkyllisiä jäämiä jää luontoon.

Puukomposiitilla erinomaiset ominaisuudet

Puukomposiitti on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan parempi kuin luonnonpuu tai kyllästetty puu. Puukomposiitti kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja mekaanista rasitusta. Komposiitti ei myöskään ole paloa edistävä tuote ja täyttää siten vuoden alussa tulleet palomääräykset mm. parvekerakentamisessa kerrostaloissa.

Koska puukomposiitin veden imeytyminen on erittäin vähäistä, sitä ei tarvitse erikseen suojata. Kastunut puukomposiittilauta ei ole liukas kävellä eikä auringonpaisteessa tunnu polttavalle paljaan jalan alla. Puukomposiitista rakennettu terassi kestää hyvin aikaa sillä se ei lahoa, halkeile tai lohkeile.
 

Terassi, joka pysyy siistinä ja puhtaana

Sahatavarasta valmistettujen urallisten terassilautojen puhdistaminen siitepölystä, pienhiukkasista ja pinttyneestä liasta on varsin työlästä. Jotta pinta pysyisi siistinä, on käytettävä kalliita puunhoitoaineita ja erikoispesuaineita. Eikä painepesurikaan ole paras vaihtoehto puulle.

Puukomposiittilauta on ulkoisesti saman näköistä kuin puu. Pinta on luonnonmukainen niin sävyltään kuin tuntumaltaan. Ainoa huomattava ero liittyy kestävyyteen. Puukomposiitti on huoltovapaa ja pitkäikäinen materiaali, joka pysyy kunnossa kovista säärasituksista ja mekaanisesta kulutuksesta huolimatta. Sileän ja kovan pinnan puhdistus käy helposti ja nopeasti nailonharjalla, pesusienellä ja puutarhaletkulla.

Puukomposiitin edut

 • Tyylikäs ulkonäkö: Komposiittilaudan puun luonnollinen kuvio sekä luonnolliset värit takaavat tyylikkään lopputuloksen
 • Kestää hellettä ja pakkasta: Komposiittilaudan lämpölaajeneminen on erittäin pientä ja materiaali kestää erinomaisesti sekä hellettä että pakkasta.
 • Ekologinen materiaali: Puukomposiitti on uusi, täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnon puuta rakennusmateriaalina.
 • Korkea laatu: korkeiden laatu standardien ja hyvän materiaalin ansioista komposiittilauta on sijoitus tulevaisuuteen.

Laadusta kannattaa maksaa

Suunnitellessasi pihasi tärkeintä oleskelupaikkaa, terassia, kannattaa rakennusmateriaalin laatuun kiinnittää erityistä huomioita. Usein erittäin edulliset tarjoukset kertovat myös heikosta laadusta. Monet valmistajat käyttävät komposiitin valmistuksessa laadultaan heikompaa, läpivärjäämätöntä sekamuovia, jonka pinta haalistuu ja muuttuu epätasaiseksi ajan saatossa. Nämä halvemmat tuotteet eivät myöskään kestä Uv-säteilyä tai pakkasta huokoisuuden vuoksi ja haurastuvat ja hajoavat ennen pitkää.

Varmistaaksesi puukomposiittituotteen aitous, tarkista alkuperäinen valmistaja. Näin vältyt ikäviltä vastoinkäymisiltä asennuksessa sekä käytössä.

MexyTech puukomposiitti ei ole halvin mutta laadukkain materiaali. Mistä tämä johtuu?

 • Valmistuksessa käytetään vain puhtaita ja parhaita raaka-aineita
 • Käytettävä muovi on korkealaatuista (ei sekoite muovia) ja puuaines on kovapuulaatua.
 • Tuotteessa vain 0.4% väriainetta (monet valmistajat käyttävät 10%)
 • Mittatarkka tuote
 • Ei uritettuja malleja hankalan puhdistuksen vuoksi.
 • Pintalämpötila ei polta jalkoja koska tuotteessa on 65% puuta
 • Ei ole liukas
 • MexyTech tuotteet täyttävät ja ylittävät EU asetetut kestävyys normit.

Myös muuhun piharakentamiseen

Puukomposiitilla rakennat myös kestävän ja näyttävän piha-aidan tai viljelylaatikon. Puukomposiitista rakennettu piha-aita pysyy aina siistinä eikä vaadi huoltomaalausta tai lautojen korjaamista. Mexy Tech on ainut valmistaja, jolta saa 100% myrkyttömyydestä vapaat kasvatus- / yrttilaatikot. Laatikoihin ei imeydy ympäristöstä myrkkyjä, sillä valmistusmateriaali ei sido vettä. Viljelylaatikot on helppo kasata ja purkaa muutamassa minuutissa. Materiaali kestää hyvin myös talviolosuhteita, joten sen voi jättää ulos lumen alle.

Puukomposiittituotteita yli kymmenen vuoden ajan

MexyTechillä on omat tutkimus ja tuotekehitysosastot, tuotanto-osasto, kierrätysosasto, markkinointiosasto, sekä myyntiorganisaatio. Käytössä on 60 tuotantolinjaa, sekä oma tuotekehityslaboratorio, joka toimii yhteistyössä Etelä-Kiinan teknillisen yliopiston kanssa. Tuotteet ovat erittäin suosittuja maailmanlaajuisesti.


Suunnitteletko terassin rakentamista?

Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
7.5.2018