Maatyöt ja muuttovalmis koti, yhdessä


Haaveiletko uudesta kodista? Tonttikin on jo hankittuna tai suunnitelma unelmasta on valmiina. Ainakin melkein. Tai ainakin unelmoitu on. Harmittavasti unelmien tontilla kasvaa läpipääsemätön ja villiintynyt metsikkö eikä oikein ole selvyyttä mitä kaikkea sinne sammaleen alle kätkeytyy. 

Tiesitkö, että perustus-, maarakennus- ja raivaustyöt eivät yleensä kuulu muuttovalmiiden talojen hintaan? Mutta Design-Talolta saat koko paketin kiinteään hintaan. Saat ihan oikeasti avaimet käteen muuttovalmiiseen taloon. Eikä sinun niin halutessasi tarvitse murehtia yhtään mistään. 

216_Kivi_Aulanko
Nimetön-29

Kaikki mitä tarvitset kiinteään hintaan

Tarjoamme sinulle kattavan maanrakennustyöpaketin, joka pitää sisällään kaiken, mitä kotisi tarvitsee perustakseen.


Kokonaisvaltainen maanrakennusurakka sisältää:

  • Tontin raivaus ja maiden poisajo
  • Kaivuu- ja täyttötyöt
  • Eristystyöt
  • Radonputkistot ja kaapelointityöt
  • Rakennuksen ulkopuoliset lämpö-, vesi-, -ilmastointi ja sähkötyöt
  • Perustukset
  • Kallion louhinta ja viranomaisilmoitukset
  • Tarvitsemasi paalutukset
  • Halutessasi piha- ja viherrakennus

Katso tarkemmat tiedot täältä >>
Nimetön-31

Miksi Design-Talo?

Designtalo on turvallinen kumppani elämäsi kenties suurimmassa hankinnassa. Tiedämme mitä teemme: olemme toteuttaneet jo 5 000 suomalaista unelmaa omasta kodista. Minkä lupaamme, sen pidämme. Designtalon asiakkaana saat yhden sopimuksen, jossa on kaikki. Otamme vastuun rakenteiden turvallisuudesta, talotekniikan ajanmukaisuudesta ja LVIS-asennuksista. Meillä on korkein mahdollinen luottoluokitus.

Muuttovalmiiden talopakettien markkinajohtajana tarjoamme käyttöösi rakentamisen ammattitaitoa ja vuosikymmeniä kokemusta. Käyttämämme materiaalit, kodinkoneet ja LVI-laitteet ovat aina laadukkaita ja luotettavia.

Suurelementeillemme annamme ainutlaatuisen kuivatakuun: kaikki materiaalit ovat sateelta suojassa ensimmäisestä rakennuspäivästä alkaen. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet arvostetuimmat tavarantoimittajat. Kotisi asennustyöt tekevät Designtalon omat talotekniikan ammattilaiset. Koko projektin ajan sinulla on henkilökohtainen Kotiräätälisi tukenasi.

Nimetön-32

Kotiräätäli on apunasi alusta loppuun

Hänen kanssaan ideoit, valitset ja suunnittelet kodillesi pohjaratkaisun, julkisivun tyylin ja mietit tilatarpeita räätälöinnin pohjaksi. Kotiräätäli on henkilökohtainen asiantuntijasi: hän kuuntelee toiveitasi sekä ehdottaa ja suunnittelee upeita ratkaisuja – juuri sinun ehdoillasi.

Kun suunnitelmat ja budjetti ovat valmiit, sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis talopaketti.

Allekirjoitettuasi sopimuksen, tiedät jo tarkalleen uuden kotinne lopullisen, pitävän hinnan ja jopa muuttopäivän.

Nimetön-27
Nimetön-28

Pohjatutkimus ja maarakennustyöt kiinteään hintaan

Designtalolta saat nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maanrakennustyöt osana muuttovalmista kotia kiinteään hintaan. Ota alueesi Kotiräätäliin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjousta. Teemme muuttovalmiin kotisi rakentamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous


Design-Talo_sauna_a-56-of-76
 
Päivitetty
21.4.2018